- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.941
ben 56 tane alıyorum hesap düzleşsin :)
Günaydın seaside, zerbaş :))
Günaydın seaside, zerbaş :))
Günaydın kızlarrrrrnasılsınız? Herkese güzel keyifli huzurlu bir gün diliyorum
günaydınnn canımm.. günaydın tüm güzel anne adayları ve anne aday adaylarııııı.. hepinizi coookk sevıyorummm... rainbow cum sana 30 gümüş e 30 taneeee okudummm.. birde diyete bende başlıyorumm, daha dogrusu saglıklı beslenme olayınaaa,bu yuzden benım kılo verme hızım sızden az olabılır canım ama bırbırımızı motıve ederızzz...
yeni havadisleden haberim yok rimelcim noldu kiloda mı veriyoruz ?
gitmycem diyo bakalımGümüüüüüüüüşşş sakın izin vermegelirsem parçalarım onu valla üzmesin seniiiiiiiii
Hoşbulduk yavrucanım, güsseeellll anneeeeeeiyiyim çok şükür bu ara mutfaktan çıkamıyorum nedense sen napıyon kuzum nasılsın?
Canım kargo takip numaranı maille göndermişlerdir bi bak bakalım yola çıkmış mı diye..yarın gelir bence ya da en geç çarşamabaya ama bi bak
hayatım sınav kültür farkı gerçekten çok önemli cnm .bende eşime arada takılırım ben şehir kızıyım diye
kimsedende birşey beklemem k.vdemden dahada becerikliyimdir vallahi eşim evlendikten sonra öğrendi ev düzenini yemek düzenini.benm k.vde pek sevmez yemek yapmayı da her gidişimizde sıkıntı olur
teyze diil kızzz daha 30 yasında abla desek olur belki
ahh yavrucum sen ne dion hastaneye vardım önüme gelene aklımdan geçen kadın doğum ama dilimden çıkan doğum kontrole gelmiştimmm
sağoll canım benimmm inşallah hepberaber bu sevıncleri yasarız insallah
ayy olmass şekerim ozaman tadı çıkmazzz
evet ablacım bu bu bu işte.. dayımlarda olan..gerci onunkısı hazırdı ama içindeki karısım maddeleri bunlar.. kesinlikle gun ısıgı gormemesı gerekıyor.. bunu yaptırın mutlaka..
kısss sen ne dıon benım bu dangalak kocam bana pazar gunu yağ tulumu dediiiiiiimanyak herif 1.83 boyum var , 68 kgdayım daha ne yapacam anlamadım sıfır beden olsam onada laffff söylerrrr beyfendiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii söyledikleri sinirimiiii bozsada extra bir diyet miş egzermiş vs yapmıcam çok bekler ! ders çalışcam kpdsdende yuksek alıcammm ,ingilizceyide çatır çatır konuşcam!!!
offf benim eşim 2yıllık yuksekokul bitirdi.bende 4yıllık fak mezunuyum ,düz memurluk değil kurum istiyorum sonra kpdsye calısıyorum .. adama geldilerrr inanki..diyorumki madem rahatsızsın benden sende aöften oku yükselt kendini.. ehh kim okuyacak diyor..sonra sen çalışma benim param ikimizede yeter diyorr..GICIKKK . ben okulu bitirdikten sonra kocam olcak adamda bi aşağılık kompleksi başladı yeminle! işte o benım kiloma sarıyor..ev işlerime sarıyor.. kıyafetlerımı rukus buluyor falan filan..diyorumki YA SABIIRRR... oyy ne dolmuşum beee
canımmm hiç takılma öyle şeylere boşver... birkere artık sizin BİR AİLE olduğunuzu kabul etmeleri gerekiyor çevrenizdekilerin.. yani kimse kimsenin mahremiyetine /yatak odasına veya her hangi bi konuda dışarıdan söz sahibi olma hakkını iddia edemez...ancak eş ailesi olduğu zamanlarda kırmamak adına sessiz kalmakama bildiğini okumak daha makbuldur
gumuscum barıstınız mı eşinle? benim eşiminde öyle bi arkadası vardı allahım varya hiç sevmezdim..adam evliydi ancak karısını aldatıyordu ,2 ayrı metresi vardı 2sininde ayrı evi vardı .. işin en acınası yanıysa karısı bu adama kaçarak evlenmişti.. neyse konuya dönelim... benim eşim deniz astsubayı sen şimdi bide beni duşun :)))) adamla eşim aynı gemidelerdi ve yurtdısı seyırleri 2-3ay sürüyor.. ben deliriyorummm her ne kadar güvensemde eşime diyprumki üzüm üzüme bakabaka kararır alladım yardım et..dualar dualar oku..rabbım kocamın kalbine senın korkunu ver dıyorum son çare.. kadınıda hiç sevmezdim allah var neyse.. kafayı yememek için eşimin laptopa virüs soktum şu truva atı olanlardan.. (netten baglantılarımız bırdi cunku o adamın buldugu evde kalıyorduk yanı bzımle o adamın evı yanyanaydı) boylece net baglantımız ortak oldugu için hem kocamı hemde o adamın piss iğrenç yazışmalarını gördüm.. ancak Allaha şükür kocamdan bi yana hiç bişey yoktubulamadım Allaha şükür beni aldatmasına dair birşey
kısaca arkaşı her ne halt olursa olsun canım kocana güven sen..birde böyle olaylarda fevrı olma olurmu..sakinden yavaştan al olayları ikiniz için daha iyi olur
endözlem hayırlı uğurlu olsun canımmmmmm ,Allah saglıklı bir şekilde kucagına almanı nasip etsin inşallah...
Arkadaşlar regl oldum.Ve çok erken.Sanırım soğan küründen dolayı.Umutlar gelecek aya inşAllahhhhhhhhhh
günaydın canlar
ben 25 daha okumuştum ama bitmiş
sıradaki arkadaşa ekleyelim kime okunuyosa benden 25 yazsın
gumus19
1001 ayetel kürsi
neşe77 50
ebal16 20
elfida 30
savas5482 75
kalan 856
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?