RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

RainbowColors

1001 Ayetel Kürsi

Asbelove:100

gumus19:50

feryalnur:200

kiraztepe:100

savas5482:100

raginda:30

gumus19:15

nese77:50

ebal16:20

elfida:30

Fatmaipek:100

8scorpions:50

missyaman:50

yehan:56

Kalan:50

Rabbim okuyan okumayan duama amin diyen herkesin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah.Amin

Son düzenleme:
RainbowColors

1001 Ayetel Kürsi

Kalan:50

Rabbim okuyan okumayan duama amin diyen herkesin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah.Amin

Günaydın kızlarrrrr nasılsınız? Herkese güzel keyifli huzurlu bir gün diliyorum

günaydınnn canımm.. günaydın tüm güzel anne adayları ve anne aday adaylarııııı.. hepinizi coookk sevıyorummm... rainbow cum sana 30 gümüş e 30 taneeee okudummm.. birde diyete bende başlıyorumm, daha dogrusu saglıklı beslenme olayınaaa,bu yuzden benım kılo verme hızım sızden az olabılır canım ama bırbırımızı motıve ederızzz...

yeni havadisleden haberim yok rimelcim noldu kiloda mı veriyoruz ?

yeni havadisleden haberim yok rimelcim noldu kiloda mı veriyoruz ?

sanırım canım.. geçmişi hızlı hızlı okurken bi yerde gördüm sanırım cmtsi gunu rainbowum yazmıs.. benımde 3-4 kılo fazlam war,yavas yavas verıcımmm ınsallah, sağlıklı gıdalar secıp , kalorılı ve saglıksız olanları eliiiciiimmm , yanı benımkı bıraz gerıden gelebılır canımm.. isteyen gelsın demiş rainbowum bende atladım hemmencicik:124:

günaydınnn

evet rimelcim topikce diyete başlıyoruz.Bende senin gibi sıkı diyet yapmıyacağım cnm sadece dikkat edeceğim.Bu dönemde sıkı yapmak doğru olmaz.

Cetvelimi görmediniz sanırım henüz.Yorum yok

RainbowColors

1001 Ayetel Kürsi

rimal_84:30

Kalan:20

rainbow cnm sana 25 daha okumuştum
napsakki
gitmycem diyo bakalım
ama istanbulda seminer varmış ona gitcekmiş bilmiyorum naparsa yapsın cok sıkıyomuşum bakalım serbest bıraktım dün facede bi arkadaşımla konuşuyoduk serbest bıraktım eğer ters bişey yaparsa evliliğimi bitiririm dedim oda okuyomuş meğer geldi bir ilgi bir sevgi aramız düzeliyo ama kırgınım hala sarılamıyorum ama bebek yapmak için mecburen sarıldım

aynı cnm benmkide ya
yemek yapmaz gidince yerinden kalkmaz
benm düdüklü tenceremı aldı bide sanki yemek yapıyo
kocam yemeği tatlıyı böreği çöreği benden öğrendi

Maaşallah döktürmüşsün bacım yine çoğu erkekte kabullenememe durumu var söz konusu maalesef e başka türlü bulamayınca işte yağdı kıyafetti bunlarla uğraşıyorlar ne yapcan

Arkadaşlar regl oldum.Ve çok erken.Sanırım soğan küründen dolayı.Umutlar gelecek aya inşAllahhhhhhhhhh

Hayırlısı canım benimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…