RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Duam bitti çok şükür okuyan ,okumak isteyip okuyamayan duama amin diyen herkesten Allah razı olsun.Rabbimde siizn gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah.Aminnnn

Arkadaşlar sıraya müsadenizle bir arkadaşımızı yazmak istiyorum lex daha doğrusu Lex annesi.Bir süredir benim rahatsızlığından haberim vardı siziizmek için topikte yazmak istemedi ama cuma ameliyatı olduğunu öğrendiğimde dua okumak istedim biliyorumki sizde bunu çok isteyeceksiniz.Rahatsızlığını lex yazmak isterse yazar.Şu kadarını söyleyeyim çok ciddi bir ameliyat.Rabbim şafi sıfatıyla şifa versin inşAllah.

Okuyamayacağım için çok ama çok üzülüyorum..

bırak canım çok sıkarsan boğulur zaten Allah korusun sen eşine güveniosan bekle gör

Canım bilmiyordum çok geçmiş olsun leximmmmmmm okuyalım tabi kiiiiiiii
Allahım acil şifalar versinnnnnnnn
Açılışı yine 100le yapıorum rainbowummmmm

hadi ya hemen ayırttırayım onları ozaman

ben 25 okumuştum bi 25 daha okıyım benden 50 yazın

gözlerim doldu bacımmmmm duygusalım zatennnnn
Allahım bozmasın ilişkiniziiiii canımmmmm

amin canım.. cümlemizin ailesini huzurunu korusun Rabbim..
kızlar utanarak söylüyorum ben bu sabah 1tane poaça yedimmmmm

bu kaçamaklar sık olmadıgı surece sorun yok canımm.. ama pogaca dısardan yememenı tavsıye ederım tatlııımmmm..

bende seni seviyorum I Love You bizim üst katın çatısı akmış kız bir sürü fatura su içinde kalmış ne etçez bilmem

Allah yardımcın olsun canıımmmm... sanki işin azmış gibi bi de ıslak faturalarla ugrras:26:

dur bende yapıcam ondan ama gebeliğe hazırlanıyomu yapıyım yoksa hamile cetvelimi yapıyım karar veremedim

gebeliğe hazırlanıo cetveli var mı kiiiii:44:

olmamalı canım yoksa bu kilolar gitmeyecek kiiiii şu göbişi eritmem lazım artık:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…