- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.981
ben cıkıyım yemek masası bile duruyo daha
evleri toplıyım girerim yine
duamda kalan 726 az kaldı ha gayret
eyvahlar olsunnnn bizimde geçenlerde dükkanı su basmıştı biz tek tek serdik kuruttuk onları şimdi ayırmazsan birbirine yapışır hiç ayıramazsınız canımm
hiçbişey olmamış gibi bebek yapmıyomuyuz diyo
dua etsin bu ay önemli yoksa cok arardı beni
valla saldım içime sinmeyerek saldım
bakalım serbest kalınca napıyo eğer düzenimizi bozmazsa bidaha sıkmıycam ama baktım ipin ucu kaçıyo elime alırım onu eski sıktığım günleri mumla arar
Arkadaşlar sıraya müsadenizle bir arkadaşımızı yazmak istiyorum lex daha doğrusu Lex annesi.Bir süredir benim rahatsızlığından haberim vardı siziizmek için topikte yazmak istemedi ama cuma ameliyatı olduğunu öğrendiğimde dua okumak istedim biliyorumki sizde bunu çok isteyeceksiniz.Rahatsızlığını lex yazmak isterse yazar.Şu kadarını söyleyeyim çok ciddi bir ameliyat.Rabbim şafi sıfatıyla şifa versin inşAllah.
Okuyamayacağım için çok ama çok üzülüyorum..
hadi ya hemen ayırttırayım onları ozaman
hadi ya hemen ayırttırayım onları ozaman
ben 25 okumuştum bi 25 daha okıyım benden 50 yazınArkadaşlar sıraya müsadenizle bir arkadaşımızı yazmak istiyorum lex daha doğrusu Lex annesi.Bir süredir benim rahatsızlığından haberim vardı siziizmek için topikte yazmak istemedi ama cuma ameliyatı olduğunu öğrendiğimde dua okumak istedim biliyorumki sizde bunu çok isteyeceksiniz.Rahatsızlığını lex yazmak isterse yazar.Şu kadarını söyleyeyim çok ciddi bir ameliyat.Rabbim şafi sıfatıyla şifa versin inşAllah.
Okuyamayacağım için çok ama çok üzülüyorum..
kızlar şu an acilen çıkmam gerekiyor gelince mesajlarınıza cevap yazacağım.Öptüm..
dur bende yapıcam ondan ama gebeliğe hazırlanıyomu yapıyım yoksa hamile cetvelimi yapıyım karar veremedimCanım hamile cetveli yapmışsınnnnn yeni gördüm dahaaaa çok şirin olmuşşşşş
gözlerim doldu bacımmmmm duygusalım zatennnnn
Allahım bozmasın ilişkiniziiiii canımmmmm
kızlar utanarak söylüyorum ben bu sabah 1tane poaça yedimmmmm
bende seni seviyorum I Love Youbizim üst katın çatısı akmış kız bir sürü fatura su içinde kalmış ne etçez bilmem
dur bende yapıcam ondan ama gebeliğe hazırlanıyomu yapıyım yoksa hamile cetvelimi yapıyım karar veremedim
amin canım.. cümlemizin ailesini huzurunu korusun Rabbim..
bu kaçamaklar sık olmadıgı surece sorun yok canımm.. ama pogaca dısardan yememenı tavsıye ederım tatlııımmmm..
Allah yardımcın olsun canıımmmm... sanki işin azmış gibi bi de ıslak faturalarla ugrras:26:
var canımgebeliğe hazırlanıo cetveli var mı kiiiii:44:
olmamalı canım yoksa bu kilolar gitmeyecek kiiiii şu göbişi eritmem lazım artık:26:
var canım
resimdeki kız ben yanımdaki kütük kocamvay vay vay çok tatlı olmuş canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?