- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #8.921
hoşgeldın canımmm..naposunnn
aaa süperrrrr bı haberr buuuuuhadi bakalım insallah cokkk sevındımmmm canımmmm
yaa benım salaklığımm tamamen... ben saframı aldırmıstım ozaman doktor 6ay koruma vermişti .. 6 ay korumam bitti doktora gıttım.. doktorda bazı tahlıler yaptırttı ozamanda kanda pıhtılasmam cıktı.. haay allahım korunma surecınde yaptırtmadım böyle oldu işte kısaca ... (yani sey sanıyordum 6ay koruma bıttı doktora gidicem en fazla 1ay folik asit vs baslıcam sonrada hopp hamıle kalıcammm ,meger bölee olmuyomuşş) üniversite hastanesindede 3.ayda ancak randevu bulabildim canım..şimdi işim genetiğe falan kaldı işte ocakta kan vercez mart gibi varsab baksan sonuc alcam yaww..bölee işte salaklığıma doymayayım
Allahtan korkusu yokki vicdana sahip olsa ne oluryaa o kadın bana neler neler saydı sövdü..şuan bunları yazarken bile gözlerim dolu dolu oldu yemin ederim dünyalık yasşıyorlar tek diyecegım bu.. ahirette iki elim yakalarında olacak o ayrı.. hiç bi şekilde hakkımı helal etmiyorum... Allah razı gelmesin.. çünkü hiç bi şeyimi haketmiyorlar canım..hiç bi şekilde hemde... ne k.valideme nede görümceme.. görümcemin mezarda yatacak yeri yok zaten..
neyse ben bu konuda cok fazla doluyum ..oyuzden uzun uzun yazıyorum biraz rahatlamaya ihtiyacım var sankisizleride sıkbogaz edip durduysam kusura bakmayın kızlar..
aklıma şu geliyor sadece sanırım bızım bu ettiğimiz dualar kabul olacak ama Rabbim bizi sınıyor bi şekilde basımıza bela musibet dert uzuntu verıyor bakalım tepkımız ne olacak diye.. cayıp isyan mı edecez diye sınanıyoruz bu aralar ben bunu anladım..
hele perşembe hani kuzenıme ayetel okuyacagım zaman seytan durtuyor ...aman okuyupta ne olacak anlaşamıyordumkı zaten..benım basıma boyle bısey gelse okumazdı dıyorum ...sonra dusundummm tövbee yarabbım sen benı seytendan koru dedim.. şeytan benımle niye uğrasıyor???? demekki okudugumuz ayetel kursiler kabul oluyor! demekki bir faydamız oluyor ,sevap kazanıyoruz ki şeytan benımle uğrasıp duruyor... ve ben ne zaman kuzenımın tesbıhatını bıtırdım işte ancak ozaman randevu bulabildim.. (kuzenım yurtdısına gelın gitmişti bu aradA)
sonun sonusizleride üzdüm kendi dertlerimle kusura bakmayın... k.valideme sinirrr olduk hepbirlikte :))) sinirlerinizi oynattım kısaca tekrar kusura bakmayın çok özür dilerim...
Engel olma cnm yaptırsın.ne mutlu bize ki anlayışlı eşlerimiz var.ama yaptıracağınız yeri araştırın eğer özele gidecekseniz.bulunduğun ile göre bakarsın güvenilir bi yer olmalı.hatta rainbowcum hep söyler en iyi tüp bebek merkezleri yapıyormuş
En önemlisi 3günlük cinsel perhiz.bizimki 4.gün vermişti.doktorum 3. De olmalı ölüyo zavallılar dedi
bulantılarım yeni yeni başlıyo, biraz rahatsız ediyo bu ara ama atlatıcaz inşallah canımmm
alla alla hadiyaaa demek ölüyomus heebu hap bilgiyide kaptım ne bilim belkim banada lazım olurrr
canım alıntı yap yanındaki '' işaretli buton en sağdaki ona tıklıyosun kimden alıntı apacaksan..sonra en sonra alıntı yap dıyosun ve ard arda gelıyor alıntıladıkların ekrana
:) doğru soyluyosun canım , zaten bende ilk tursumu cope dokmustum :)) ıkıncıye ancak tutturabılmiştim :)))
canım mecburum yani yoksa bunlar benı sessiz ,sakin bu diye hepten ezerler ,eziklerler beni.zaten eşime hemen susturmak için senınde cocugun sana boyle yapar dıyorlar sinirrr oluyorummm... bende eşime diyorumki zaten yapmazsa salak..yapsın hakkını korusun diyorum
evlendim AMAZON olup çıktım görüyon mu sen
evet canım yakında kitap cıkarıcam..kaynanaya karşı savunma sanatı diye
inşallahhh..canımmm ama zorr yaaaa... eşimim çocukluk arkadaşları çoktan aklını çeldiler bile k.pederim destekli
Allah ikimizede yardım etsin ozamancanım genelde baba modeli nasılsa erkeklerde onu yapıyor sanırım.cunku benım k.pederim hep eşini tutmuş.. k.pederim kendi ailesine karşı eşini hiç bi zaman ezdirmemiş..şimdi eşimde aynı şeyi bana yapıyor beni tutuyor ama bunu hazmedemiyorlar işte...
rahme yerleşme daha doğrusu spermin yumurtayı dollemesi 5-7gunu bulur... 5.haftada sen hamıle oldgunu oğrenırsın canım
ovulasyonsa yumurtanın catladığını oğrenmek için kullanacaksın..zaten senın her ay yumurtan oluşuyor .. muhim olan yumustanın catlaması..oda kırmızı renk olunca teste ozaman ilişkiye gıreceksın (kaynak:rainbowcolors)
şiişştttt öleeee moralll bozmaa bakeeemmmm... hiç belli olmaz bu işler...Rabbim neylerse güzel eyler canımm
iyi geceler canımmmm
sağol canım benımmmmm...çok sağolllll hemde.... vala bu kadar anlatmak bile benı çok rahatlattı..çok iyi geldi banaaa... böyle ferahladığımı hıseettım sanki
hepinize çok tşk ederimmmm
insallah canımmmmşimdiden bi tahmının var mı?bebişinin cinsiyeti olarak
Yehan cnm tez zamanda biter inşallah bulantıların ve hamişliğin keyfini yaşamaya başlarsınnohh göbüş büyüsün yeni ciciler alınsın amaann ne güzel ne güzelll
Yehancığım doktor kontrolunuz ne zaman cnm.
alppın nasılsın bacım.
iyi aksamlar herkeseeee bn rapor aldım memelekete gıdıyorumdönüştede annnem gelecek bırazda o klaaır blkı gecer bu zor gunlerr. .rainbowcolors senın duandan bende almak ıstıyorum 50 tane..bana da dua edın olur muu..
yehan sanada gecmıs olsun senınde baslamıs olsun cok şükür bunlarada..Rabbım herkese nasıp etsın yoluna baktırmasınnn
Selam kızlar nasılsınız?
Kimseye dua okuyamıyorumreglim bitmedi malesef. Rainbow'a ,Gümüş'e sıradaki arkadaşlara okumak isterdim.
Bu hafta biraz sıkıntılarım var düzenli giremiyorum. Umarım her şey yolundadır, hamişlerimiz iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?