RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Cnmmm sen bu sınavdan başarıyla çıkan olacaksın.bırak ne halleri varsa görsünler.bu dünyada bitmez bu işler ahrette görüşürsünüz meraketme Rabbim verecektir orada cezalarını.sen içini ferah tut.bir yandan da eşin için tabiri caizse *ayıya dayı diyeceksin* ki huzurun bozulmasın

alla alla hadiyaaa demek ölüyomus hee bu hap bilgiyide kaptım ne bilim belkim banada lazım olurrr

QUOTE=8scorpions;27601560]Cnmmm sen bu sınavdan başarıyla çıkan olacaksın.bırak ne halleri varsa görsünler.bu dünyada bitmez bu işler ahrette görüşürsünüz meraketme Rabbim verecektir orada cezalarını.sen içini ferah tut.bir yandan da eşin için tabiri caizse *ayıya dayı diyeceksin* ki huzurun bozulmasın[/QUOTE]

aynen öylee canımmm gıcıkkk oluyorummmmm coğu şeye ama sesimi çıkarmıyorummmm ,biliyorum çünkü yine dürtmüşler eşimi ya k.validem ya gorumcem.. bir A diye ses etsem parlayacak bana bütün hırsını benden cıkartacak.. ee gari tanıyım kocamı bi zahmet

varya eşim sadece başlarına bi kaza bela geldiği zaman soyler onuda sundan dolayı soyler .. ben tesbıh cekıp dua edıyorumya ..hanı onlara okuyayım dıye hanı baslarına bı hal gelmesin dıye soyler..haa tabı ben eşim bunları soyleyınce çok sasırmıs gibi gorunuyorum :))) aa gercekten mi ciddimisin filan diyorum ama ne dua edıyorum nede tesbıh cekıyorum.. demekki allah katında haketmişler diyorum kısaca

ben nasıl dua edip bi şekilde faydam olsun dıyorsam bu dunyaya onlarında aklı var..eli var dili var ağzı var.. kötülüklere yoğunlaşacaklarına iyi şeylere yoğunlaşsınlar napabilirim yani.

ve ben çok inanıyorum burda okudugumuzun duaların bizi koruduguna..

bi yerde soyle okumustum ayetel kursiyi okumak

evi,evin yanındakileri,evin yanındakılerın yanındakileri korur diye okumustum.. o kadar faziletli yani..

ayy çok acıktım gidim şu mutfaa bı

kız istiyoruz ama hayırlısı bakalım. Valla kız olursa ismi bile hazır

RainbowColors

1001 Ayetel Kürsi

Asbelove:100

gumus19:50

feryalnur:200

kiraztepe:100

savas5482:100

raginda:30

gumus19:15

nese77:50

ebal16:20

elfida:30

Fatmaipek:100

8scorpions:50

Kalan:156

Rabbim okuyan okumayan duama amin diyen herkesin gönlündekini hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah.Amin

Son düzenleme:
Yehan cnm tez zamanda biter inşallah bulantıların ve hamişliğin keyfini yaşamaya başlarsınnohh göbüş büyüsün yeni ciciler alınsın amaann ne güzel ne güzelll

henüz bişe almaya başlamadık, daha çok erken hem de iyi değil diyolar. İnşallah canım, biraz geçse de tadını çıkarabilsem..

iyi aksamlar herkeseeee bn rapor aldım memelekete gıdıyorum dönüştede annnem gelecek bırazda o klaaır blkı gecer bu zor gunlerr..rainbowcolors senın duandan bende almak ıstıyorum 50 tane..bana da dua edın olur muu..
yehan sanada gecmıs olsun senınde baslamıs olsun cok şükür bunlarada..Rabbım herkese nasıp etsın yoluna baktırmasınnn

Selam kızlar nasılsınız?
Kimseye dua okuyamıyorum reglim bitmedi malesef. Rainbow'a ,Gümüş'e sıradaki arkadaşlara okumak isterdim.
Bu hafta biraz sıkıntılarım var düzenli giremiyorum. Umarım her şey yolundadır, hamişlerimiz iyidir

sağol canım valla eskiye nazaran biraz daha zorluyo ama senin boyutta değil .. ALLAH yardım etsin, sen bitirecen biz başlicaz sanırımmmm

Missyamancım Rabbim kabul etsin inşAllah

Çok iyi bir karar erdin cnm ne kadar rapor aldın cnm.Çok zorlanıyordun orada olmak daha iyi gelecektir sana.Oradanda girebilecekmisin peki.Allahım kolaylık versin hayırlı yolculuklar bitanem.Dualarım hep seninlee.

Canım benim niyet etmen yeterli.Umrım herşey yolundadır.

Kızlar ben yatmak zorundayım sabah erken kalkacağım. İyi geceler hepinize, pek muhabbet edemedik...
Rainbow canım benim BAT 27 Aralık oldu :) Umutlar bu aya inşallah

Lex canım iyi geceler Allah rahatlık versin.Senin çok güçlü bir yapın olduğunu düşünüyorum artık 6.hisde ne dersen de.Öpüyorum.Allah rahatlık versin cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…