RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Selam kızlar özledim valla kaç gündür giremedim yine pc yüzünden ama bu hafta gelecek inşallah döneceğim aranıza Kızlar bu arada benim bat az kaldı bu ay şöyle bir farklılık var bende normalde adetim yaklaşınca göğüs uçlarım çok acırdı el süremezdim şuan göğüs ucumda hiç acıma yok göğsüme ellediğimde hafif bi ağrı hissediyorum o kadar ne olabilir acaba ??? Birde yine adete yakın dönemde aşırı tatlı isteği olurdu bu ay oda yok :18:

Son düzenleme:
1001 ayetel kürsi

neşe77 50

ebal16 20

elfida 30

savas5482 75

abelove 100

rimel84 30

kabilarda 50

rean 200

rmzeynep 76

kalan 400

Selam aley aleeeeyyy nassınız bacılaaaarrr ablacıııııııımmm duaların kabul olsun malaesef ben sana dua edemedim, kırmızılar bitti sanmış yıkanmıştım ama afedersiniz yine leke gördüm, bugün tekrar yıkanıp başlayacam allahın izniyle ama dualarımdaydın

hoşgeldin kuşum naber

Kızlar dua sırasında kim war??benden 20 tane eklersiniz.. Daha fazla okumak isterim ama inanın işyerinden çıkınca da evde işlerle uğraşmaktan (((

kızlar 21 kasımda adet oldum ilk günden itibaren saydım 28.kasımda adetim bitti hemen başladım ovilasyn testine durum nasıl gözüküyor yorumlarınızı bekliyorum

Eklentiler

• $Fotoğraf1406.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 22
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…