RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Kızlar bu ovulasyon testi işe yarıyor mu ?eczaneden hangi markayı aldınız ve sorması ayıp ne kadara aldın mehlik. Bu ay bende mi denesem faydası olur mu ben hiç anlayamıyorum bu yumurtlama günümüdür her ne haltsa işte(((((7. Ay bu ay ya artık bebiş istiyorum ben noluuurr artık ya

Cnm inş hepimiz birer birer güzel haberler alırız ne diim..sen ne kadar zamandır bebek istiyorsun?kaç yıllık evlisin?
cnm ben 3 yıllık evliyim 21 yaşındayım 4 tane yavrumu kaybettim 2 kız 2 erkek 3 tane 14 hafta 1 tane 11 hafta sorun kan pıhtılaşması ve rahimde perde işte 5.yi deniycem bu ay çalışmaya başladık
senin sorun ne cnm:26:
iyiym askitom sen ne yapiyon
napyım esra erolu izliyorum okey oynuyorum kk da takılıyorum

laylaaaaa habibte gecen senin evlilik yildonumunde...omur boyu mutluluklar diliyorummm sekerim...ins bu yuvaya bir bebek gelir..mutlulugunuz daim olur habibtemmm

hmm iyi yapiyüsun canim yaa

hmm iyi yapiyüsun canim yaa
:126:
Cnm bnm daha çok ama çok gençsin inş allah gönlüne göre werir . Peki buna bi çare yok mu? çok geçmiş olsn..
var cnm kan sulandırıcı iğneler var ama dozuda cok önemli önceki doktorum kafasına göre dozunu artırdığı içn bebeğimi kaybettim doktorumu değiştirdim bu daha bilgili bakalım hayırlısı olur inş

rainbow ablammm gelsinnn benim ba tarigim degisti...adet oldum 6.gunumm unuttum soylemeyi...ahhh ahhh ins iyi haberler duyarizz devami gelecek inaniyorummmm ben...sekerparelerim benimmmmmmm

hmm

bende ay basimi bekliyorum ama bi hafta hem istahim yok bide middem cok kötü bulaniyo bide basim dönüya ama hayirlisi
aaa bukadar cok belirti olurmu daha bat gelmeden tansiyon yada midenle ilgili sorun olabilir cnm:26:
rainbow ablammm gelsinnn benim ba tarigim degisti...adet oldum 6.gunumm unuttum soylemeyi...ahhh ahhh ins iyi haberler duyarizz devami gelecek inaniyorummmm ben...sekerparelerim benimmmmmmm
topikten hiç hamiş cıkmıyo bu ara üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…