- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.061
cnm ben 3 yıllık evliyim 21 yaşındayım 4 tane yavrumu kaybettim 2 kız 2 erkek 3 tane 14 hafta 1 tane 11 haftaCnm inş hepimiz birer birer güzel haberler alırız ne diim..sen ne kadar zamandır bebek istiyorsun?kaç yıllık evlisin?
napyım esra erolu izliyorum okey oynuyorum kk da takılıyorumiyiym askitomsen ne yapiyon
ben geldimmmmmm kimse yokmu huhuhu....habibtelerrrrrrr
var canim var olmazmi
hosgeldin ne yapiyon canim
cnm ben 3 yıllık evliyim 21 yaşındayım 4 tane yavrumu kaybettim 2 kız 2 erkek 3 tane 14 hafta 1 tane 11 haftasorun kan pıhtılaşması ve rahimde perde işte 5.yi deniycem bu ay çalışmaya başladık
senin sorun ne cnm:26:
napyım esra erolu izliyorum okey oynuyorum kk da takılıyorum
bende varım:92:ben geldimmmmmm kimse yokmu huhuhu....habibtelerrrrrrr
ben de iyiym canim benim
yokmu halen kimse de bebek felan
iyiyimm habibtemm sen nasilsinnnn...sizleri gordukce daha mutlu oluyorummmmmmmmm pamuk sekerlerimmm
bende varım:92:
:126:hmm iyi yapiyüsun canim yaa
var cnm kan sulandırıcı iğneler var ama dozuda cok önemli önceki doktorum kafasına göre dozunu artırdığı içn bebeğimi kaybettimCnm bnm daha çok ama çok gençsin inş allah gönlüne göre werir . Peki buna bi çare yok mu? çok geçmiş olsn..
kuşum gelmişbende bendeee burdayım bendeeee
laylaaaaa habibte gecen senin evlilik yildonumunde...omur boyu mutluluklar diliyorummm sekerim...ins bu yuvaya bir bebek gelir..mutlulugunuz daim olur habibtemmm
yok yeaa durulduk bakalım batlar geliyor yavaş yavaş inşallah iyi haberler alacağız
sen ne durumdasın
aaa bukadar cok belirti olurmu daha bat gelmeden tansiyon yada midenle ilgili sorun olabilir cnm:26:hmm
bende ay basimi bekliyorum ama bi hafta hem istahim yok bide middem cok kötü bulaniyo bide basim dönüya ama hayirlisi
topikten hiç hamiş cıkmıyo bu ara üzülüyorumrainbow ablammm gelsinnn benim ba tarigim degisti...adet oldum 6.gunumm unuttum soylemeyi...ahhh ahhh ins iyi haberler duyarizz devami gelecek inaniyorummmm ben...sekerparelerim benimmmmmmm
aaa bukadar cok belirti olurmu daha bat gelmeden tansiyon yada midenle ilgili sorun olabilir cnm:26:
topikten hiç hamiş cıkmıyo bu ara üzülüyorum
cnm 3 gün kalmış aslında belirtide olabilirben de öyle düsünüyorum canim ama ne bileyim aybasim bi gelsin bakacam bu ayin yedisinde gelmesi lazim:26::26::26:
cnm 3 gün kalmış aslında belirtide olabilir
test yapsana yarın fln heycanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?