RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

kızlar 21 kasımda adet oldum ilk günden itibaren saydım 28.kasımda adetim bitti hemen başladım ovilasyn testine durum nasıl gözüküyor yorumlarınızı bekliyorum
cok anlamam ama duyduğum kadarıyla yumurtlamışsın koyu çzgi cıkınca öyle oluyomuş 3 4 gün hergün ilişki diyolardı ama bilen biri yorum yapsın

hoşgeldin kuşum naber

hoşbulduuukkk kuzuuummmm iyiyim sen nasılsın? yarın boşum evdeyimmmm yeni programa göre çarşambalarım booooooooşş
en naptın şu komisyon mevzusunu oldumu tamammı?

MEHLİK

canımmm 14.günün fotoğrafını daha net bi şekilde atsana, sanırım bugün yumurtlayabilirsin..her hangi bi belirtin var mı akıntı sancı belde ağrı gibi

cok anlamam ama duyduğum kadarıyla yumurtlamışsın koyu çzgi cıkınca öyle oluyomuş 3 4 gün hergün ilişki diyolardı ama bilen biri yorum yapsın

yorumun için tşk ederim canım normalde 40 günde bir adet görüyorum erken gibi geldi bana ama bilemiyorum yardımcın olun lütfen inş bu sefer olur bende anne olurum

ooo süpermiş çarşambaları bizlesin oleyyy.Canım komisyon daha alamadım bakalım bu hafta diyorum ama inş.çokta umurumda değil artık çünkü benim moralim sıfır sıfır sıfır

yorumun için tşk ederim canım normalde 40 günde bir adet görüyorum erken gibi geldi bana ama bilemiyorum yardımcın olun lütfen inş bu sefer olur bende anne olurum
inş cnm hepimiz anne olucaz inş
ooo süpermiş çarşambaları bizlesin oleyyy.Canım komisyon daha alamadım bakalım bu hafta diyorum ama inş.çokta umurumda değil artık çünkü benim moralim sıfır sıfır sıfır
aaa ndn moralın sıfırmış

hoşgeldin kuşum naber

hoşbulduuukkk kuzuuummmm iyiyim sen nasılsın? yarın boşum evdeyimmmm yeni programa göre çarşambalarım booooooooşş
en naptın şu komisyon mevzusunu oldumu tamammı?

MEHLİK

canımmm 14.günün fotoğrafını daha net bi şekilde atsana, sanırım bugün yumurtlayabilirsin..her hangi bi belirtin var mı akıntı sancı belde ağrı gibi

ekliyim canım fotoyu aynen belim ağrıyor kasıklarım da ağrı var akıntıda az var canım inş kaçırmam yumurtlama günümü

diyet bitince size güzelce yemekler yaparım ödeşiriz olurmu

tamam o zaman anlaştıkkkk

idare eder fıstık sen nasılsınnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…