- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.041
sıra bende cnm aldım 20 tane ekledim sağolKızlar dua sırasında kim war??benden 20 tane eklersiniz.. Daha fazla okumak isterim ama inanın işyerinden çıkınca da evde işlerle uğraşmaktan (((
cok anlamam ama duyduğum kadarıyla yumurtlamışsın koyu çzgi cıkınca öyle oluyomuş 3 4 gün hergün ilişki diyolardı ama bilen biri yorum yapsınkızlar 21 kasımda adet oldum ilk günden itibaren saydım 28.kasımda adetim bitti hemen başladım ovilasyn testine durum nasıl gözüküyor yorumlarınızı bekliyorum
hoşgeldin kuşum naber
cok anlamam ama duyduğum kadarıyla yumurtlamışsın koyu çzgi cıkınca öyle oluyomuş 3 4 gün hergün ilişki diyolardı ama bilen biri yorum yapsın
hoşbulduuukkk kuzuuummmm iyiyim sen nasılsın? yarın boşum evdeyimmmmyeni programa göre çarşambalarım booooooooşş
en naptın şu komisyon mevzusunu oldumu tamammı?
MEHLİK
canımmm 14.günün fotoğrafını daha net bi şekilde atsana, sanırım bugün yumurtlayabilirsin..her hangi bi belirtin var mı akıntı sancı belde ağrı gibi
inş cnm hepimiz anne olucaz inşyorumun için tşk ederim canım normalde 40 günde bir adet görüyorum erken gibi geldi bana ama bilemiyorum yardımcın olun lütfen inş bu sefer olurbende anne olurum
aaa ndn moralın sıfırmışooo süpermiş çarşambaları bizlesin oleyyy.Canım komisyon daha alamadım bakalım bu hafta diyorum ama inş.çokta umurumda değil artık çünkü benim moralim sıfır sıfır sıfır
hoşgeldin kuşum naber
ooo süpermiş çarşambaları bizlesin oleyyy.Canım komisyon daha alamadım bakalım bu hafta diyorum ama inş.çokta umurumda değil artık çünkü benim moralim sıfır sıfır sıfır
ooo süpermiş çarşambaları bizlesin oleyyy.Canım komisyon daha alamadım bakalım bu hafta diyorum ama inş.çokta umurumda değil artık çünkü benim moralim sıfır sıfır sıfır
hoşbulduuukkk kuzuuummmm iyiyim sen nasılsın? yarın boşum evdeyimmmmyeni programa göre çarşambalarım booooooooşş
en naptın şu komisyon mevzusunu oldumu tamammı?
MEHLİK
canımmm 14.günün fotoğrafını daha net bi şekilde atsana, sanırım bugün yumurtlayabilirsin..her hangi bi belirtin var mı akıntı sancı belde ağrı gibi
SEBEEEEEEEPP
Kızlar yemek yiyip geliyorum kaçanı fururum
diyet bitince size güzelce yemekler yaparım ödeşiriz olurmu
Selam aley aleeeeyyynassınız bacılaaaarrr ablacıııııııımmm duaların kabul olsun malaesef ben sana dua edemedim, kırmızılar bitti sanmış yıkanmıştım ama afedersiniz yine leke gördüm, bugün tekrar yıkanıp başlayacam allahın izniyle ama dualarımdaydın
tamam o zaman anlaştıkkkk
idare eder fıstık sen nasılsınnnnnn
Cnm inş hepimiz birer birer güzel haberler alırız ne diim..sen ne kadar zamandır bebek istiyorsun?kaç yıllık evlisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?