- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.081
günün gececk 2 hafta hemde ama test yapmıycaksın ve topiktekiler seni rahat bkrakıcakyok canim ya ben beklemekden yanayim
günüm gelsin bide iki hafta felan gecsin ondan sonra yapacam tabi hasalanmazsam
ama insallah vardir bisey cok istiyorum olmasini
günün gececk 2 hafta hemde ama test yapmıycaksın ve topiktekiler seni rahat bkrakıcak
ımkansız diyorm buna
inş olur cnm inş
bu ne demek oluyo simdi canim tam anlamis degilim de:44::44:1001 ayetel kürsi
neşe77 50
ebal16 20
elfida 30
savas5482 75
abelove 100
rimel84 30
kabilarda 50
rean 200
rmzeynep 76
kalan 400
benm adet hep sabah gelir bat günü baktım sabahtan yok doğru sağlık ocağına giderim yada bigün önce test aldırıyım bat sabahı yaparım çiftçizgiyse doğru sağlık ocağınabelki de iki hafta beklemem ama bi biraz gecsin günlerim
benm adet hep sabah gelir bat günü baktım sabahtan yok doğru sağlık ocağına giderim yada bigün önce test aldırıyım bat sabahı yaparım çiftçizgiyse doğru sağlık ocağına
kız dua ediyoruz haberin yokmu sırayla herkse toplam 1001 ayetel kursi okunuyobu ne demek oluyo simdi canim tam anlamis degilim de:44::44:
kız dua ediyoruz haberin yokmu sırayla herkse toplam 1001 ayetel kursi okunuyo
günün gececk 2 hafta hemde ama test yapmıycaksın ve topiktekiler seni rahat bkrakıcak
ımkansız diyorm buna
inş olur cnm inş
sadece yeğenime söylerim oda ben kuş değilim nisayım diyoKuşum çok iyiydiiii
yerim seni kızzzz
cnm benm iğneye başlamam lazım o yüzden günüm gecmeden bile test yapabilirim o sebep yanihmm yok ya ben o kadar heyacanli degilim bekliyecem
Kesinlikle katılıyorum bacımmmmmmmmmm
hmm
bende ay basimi bekliyorum ama bi hafta hem istahim yok bide middem cok kötü bulaniyo bide basim dönüya ama hayirlisi
rainbowa söyle istersin eklesin listeyede seniyok benim haberim valla
Kesinlikle katılıyorum bacımmmmmmmmmm
sadece yeğenime söylerim oda ben kuş değilim nisayım diyo
bide sana söylüyorum cok severim bu lafı
cnm benm iğneye başlamam lazım o yüzden günüm gecmeden bile test yapabilirim o sebep yani
sadece yeğenime söylerim oda ben kuş değilim nisayım diyo
bide sana söylüyorum cok severim bu lafı
cnm benm iğneye başlamam lazım o yüzden günüm gecmeden bile test yapabilirim o sebep yani
hadi bakalım hayırlısıı az kalmış bak sakın bize haber vrmemezlik etme burdan kalkar gelir totoşa bi şaplak atarız heee
tmm canim benim
ben hamile kalmak değil doğurmak istiyorum biliyosun 4 jayıptan sonra benm için hamile kalmak değil doğurabilmek marifet olur korkuyorum içimde duygu seli var bibilsen bi yandan korku sevinc heyecan telaş hepsi bi aradahmm insallah bir gün hepimiz hamila kaliriz kizlaryaaaaaaaaaaaaaaa
öylesin kuşumcanım benimmmmmm özel hissettim kendimiiiiiii
inşallah açılışı yaparsın bakalım bu ayyyy heyecan yaptım şimdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?