RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Allah razı olsun hepinizden destekleriniz ne güzel çok teşekkür ederim. İnşallah biraz dikkatle ve sizlerin dualarıyla bu süreci atlatır hamileliğimi yaşayabilirim. İnşallah... Sizlere de sağlıklı hamilelikler diliyorum.

Firarcığım en başından beri gelişiminin geç olacağını çünkü geç döllenme olduğunu söylüyorum.Bence sen iyi doktorlara denk gelemiyorsun.İnşAllah herşey çok gzel gidecek ve sen yavrunu sağlıkla kucağına alacaksın bitanem.Bu süreçte moral çok önemli moralini bozma öbeğini sv okşa bizde dua okuruz buradan inşAllah herşey çok güzel olur.

İyi haberlerini bekliyorum cnm

Abla ya çok sağol yoruyorum sizi di mi? Da niye böyle oluyo ya? Tutturdular bi bebek gelişmiyo diye niye demiyolar ki geç döllenmedir olabilir diye. Bugün olan kanama neyin nesi peki? Sence kesenin boyutu normal mi abla? Yolk sac da vardı ne diyosun? Doktor sanki düşmese bile yine de emin olma der gibi konuştu Doktor konusunu da inan ki ilçe ilçe dolaşıyoruz resmen ama olmadı bandırmadaki iyiydi bi ordan da taşınınca uzaklaştık şimdi. Bi de bugünkü bayanı sevdim biraz ne biliyim.

İnşallah dediğin gibi olur bugün kötü şeyler söylediler ya aklıma sen geldin internet olsaydı hemen girip sana soracaktım doktorlardan daha çok güveniyorum sana.

1001 ayetel kürsi

neşe77 50

ebal16 20

elfida 30

savas5482 75

abelove 100

rimel84 30

kabilarda 120

rean 200

rmzeynep 76

wefalt 100

öz_lem 50

fatmaipek 50

ebal16 20

kiraztepe 50

kalan 50
[/QUOTE]

Arkadaşlar gümüşün kalan ve lex in annesininde kalan 50 si varonu bitirelimde yeni arkadaşlara geçelim olur mu?

ahh cnm benim.böyle olupta doğuran çok arkadaşım var.sen yeter ki moralini iyi tut dua et.Allahım isterse olmayacak şey yok.deneyimsiz olmak zor.okuyup öğreniyoruz,birilerinin tecrübelerinden yararlanıyoruz.
cnm çok şükür ki hamile kalabildin.buna dua et.sonra hayırlısını dile.yavrunu sağlıkla kucağına alacaksın inş.

Öyle mi diyosun var yani böyle olup doğuran? İnşallah ben de onlar gibi olurum. Çok teşekkür ederim sizlerin olumlu yorumlarıyla rahatlıyorum. Eşim de google da araştırırken hep bu siteye denk geliyo ne güzelmiş ya insana moral veriyo bu site diyo gerçekten de öyle. Doktorlar öyle hissiz davranıyolar ki en son söylenecek olanı en başta söylüyolar

Son düzenleme:

Tatlım benim.Yormak nasıl söz ne için buradayım Demek ben geldin aklıma ah be güzelim keşke yanındaolabilseydim.Canım evet geriden geliyor fakat zaten gebelik testindede öyleydi keseyide geç gördün inşAllah kalp atışlarınıda geç duyacaksınoluşum devam ediyor Maaşallah.Duamız seninle bitanem ama nettende araştıracağım seninle aynı durumu yaşayanların yorumları varı diye..İçini ferah tut lütfen..Herşey ok güzel olacakk..İnşAllahhhhhhhhh

slm anne adayları nabersiniz ?
ben şaşkınım batım 13 aralık ama bugün yumurtladım ben :26:

maaşAllah canım.Çok sevindim hadi çalışmalara tam gaz devam :118::118:
Teşekkürle canım benimmm
Firar canım sen bu doktorlara bakma.bi araştır bulunduğun yere yakın iyi bir doktor vardır elbet.bazısı çok negatif bazısı sabit fikirli ve acımasız oluyor.engelli doğacak denen bebekler bile sağlam doğuyor.sen şimdi içini ferah tut.bir hafta on güne başka bi doktor bul tatlım.dualarımız seninler
1001 ayetel kürsi

neşe77 50

ebal16 20

elfida 30

savas5482 75

abelove 100

rimel84 30

kabilarda 120

rean 200

rmzeynep 76

wefalt 100

öz_lem 50

fatmaipek 50

ebal16 20

kiraztepe 50

kalan 50

Arkadaşlar gümüşün kalan ve lex in annesininde kalan 50 si varonu bitirelimde yeni arkadaşlara geçelim olur mu?[/QUOTE]

Rainbow cnm lexin annesinin 50 sini ben alayım

Son düzenleme:
Merhaba kızlar, nasılsınızzz ? Ohhh ben yokken neler kaynatmışsınız öylee, oku oku zor bitirdim.. Avatarlarınıza, cetvellerinize bayıldımm herşey kafada başlarr, en doğrusunu yapıyorsunuz, ALLAH kalbinize göre verir inşallahh.. İkiz isteyene ikizzz, erkek isteyene erkekkkk, kız isteyene kızzzzz, sağlıklı eli ayağı düzgün olsunlar da inşallahhhhhh Enleri seçiyormuşsunuzzzzz, beni seçmemişsinizzz üzüldümmmm.. Ayol 2 gün girmesem siteye yokluğum farkedilmiyo galibaaa yada hamilelikten hormonlar tepede ve alıngan olmaya başladıımmm
firarcığım canııımm, o kadar içten bi şekilde istiyorum ki bebeğini kucağına almanı.. Umarım herşey yoluna girecek, üzülme, ağlama, bebeğini de etkiliyor bu biliyorsun. sana bir link göndericem okumalısın bence, emin ol rahatlayacaksın biraz olsun. Yine kk da bir topikte senin durumuna benzer bir konu konuşulmuş, bir oku.. az da olsa rahatlamana yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Bol bol dua et, ALLAH'ına sığın, ona tevekkül et, sen duanı et gerisini ona bırak.. ALLAH yar ve yardımcın olsun firarcığım...

Anammm:26: cnm ya azcık geç değilmiii.döngü kaç gündebir sende? Ovu testlemi anladın?

28 günde bir cnm çok nadir şaşar reglimde akıntıdan anladım cnm test yapmıyorum.bu ay hayır suyu kallandım belkide o etkiledi yada 2.kez yumurtluyorum 2 yumurtalığumdada yumurta vardı çünkü

Valla geldin abla aklıma eşime diyorum topiğin ablası var o çok bilgili diyorum senin cevabını ayrıca bekliyorum. Doktorlar senin kurduğun şu cümleleri kuramıyolar, kurmuyolar. Bu kadar zor mu bu anlamıyorum. Sonuçta süreç herkeste farklı işleyebilir, şiddetli kanamam yoksa kesem yerindeyse bu kadar olumsuz konuşmak niye? Ben anlamıyorum. Rutini uyguluyolar sanki 8 haftalık olması gerekiyo ya öyle gözükmeyince hemen alalım bunu. Bu kadar kolay mı ya? Ben her gece karnımı okşayarak dualar ediyorum bebeğim duayla büyüsün sağlıklı olsun diye. Yediklerimi onun için yiyorum. Hayatım boyunca zayıf bi bünyem vardı. Çocukluktan beri böyleymiş. Benim çocuğum güçlü olsun diri olsun diye şimdiden çabalıyorum. İlk kez hamileliği yaşıyorum o kadar rahat yüzüme yüzüme söylüyolar ki gözyaşlarımı doktorun odasından çıkana kadar zor tutuyorum. Allah izin verir de bugünleri atlatır bebeğimi kucağıma alırsam bir kez daha kızıcam beni böyle üzenlere. Çok zormuş bu işler...

Ben bayan doktor istiyorum bugün gittiğim ikinci doktor iyi gibi geldi. Alttan muayene sırasında da anlayışlı davrandı gençten bi bayan. Allah izin verir de hamileliğimi sürdürebilirsem ona devam etmeyi düşünüyorum. İnşallah yanıltmaz beni. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.

Canım ya sağol düşüncelerin çok mutlu etti beni inşallah dediğin gibi alırım kucağıma bebeğimi. Sen de hepimiz de inşallah. İnan yaşadıklarımı yaşamanı hiç istemem kimse yaşamasın çok zormuş insan nasıl kötü hissediyo kendini. En ufak bi umut istiyo bugün kaç kez sordum doktora düzelir mi gelişimini arttırır mı diye. Linki bekliyorum biraz araştırdım olumlu örnekler de var olumsuzu da. Senin dediğini de bi okuyum. Dualarınız benim için önemli çok teşekkür ederim.

28 günde bir cnm çok nadir şaşar reglimde akıntıdan anladım cnm test yapmıyorum.bu ay hayır suyu kallandım belkide o etkiledi yada 2.kez yumurtluyorum 2 yumurtalığumdada yumurta vardı çünkü

Canım mümkün o zamanBen geçtiğimiz ayların birinde adetliyken yumurtlamıştım.Bu vücut hep şaşırtıyor bizi.E madem yumurtlaıdn burada işin ne bacımmmmmmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…