- 7 Ekim 2010
- 2.373
- 224
- 163
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.381
canım geçmiş olsun, moralini bozma, bebişimi hayırlısıyla kucağıma alacağım diye düşün, dua et biz de dua edeceğiz senin için, bu hafta hergün meryem suresi okuyacağım senin için inşallah haftaya çok güzel haberlerle döneceksin bize
Allah razı olsun hepinizden destekleriniz ne güzel çok teşekkür ederim. İnşallah biraz dikkatle ve sizlerin dualarıyla bu süreci atlatır hamileliğimi yaşayabilirim. İnşallah... Sizlere de sağlıklı hamilelikler diliyorum.
firarcım sen çalışıyor muydun
Canım Rabbim yardımcınız olsun iyi haberlerini alırız en kısa zamanda inşaallah
Firarcığım en başından beri gelişiminin geç olacağını çünkü geç döllenme olduğunu söylüyorum.Bence sen iyi doktorlara denk gelemiyorsun.İnşAllah herşey çok gzel gidecek ve sen yavrunu sağlıkla kucağına alacaksın bitanem.Bu süreçte moral çok önemli moralini bozma öbeğini sv okşa bizde dua okuruz buradan inşAllah herşey çok güzel olur.
İyi haberlerini bekliyorum cnm
Lex Annesi
1001 Ayetel Kürsi
Abelove:100
gumus19:50
ebal16 :20
8scorpions:50
rmzeynep:131
fatmaipek:50
WelFalt:300
Reann:100
Savas5482:50
kiraztepe:50
elfida:50
Kalan:50
rmzeynep
Kiraztepe:50
asbelove:100
WelFalt:100
oz_em:50
Reann:200
gumus19:30
Kalan:471
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Ben de anlamıyorum ki 5 ten 10 a çıkmış hala gelişmemiş diyolar ne olması gerekiyo hiç anlamıyorum. Doktor konusuna gelince ilk gittiğim doktora sırf ordaki tahlil sonuçlarımı almak için gittim. Sağolsun yanıltmadı beni yine moral bozdu. Bayan olan iyiydi sırf ona gidebilmek için 1.5 saat yol gittik il değiştirdik resmen. Ama işte gel gelelim gerçekler var bir şeyler ters gidiyo nedenini niçinini bilmiyorum. Sadece korkuyorum. Ben daha 24 yaşındayım ilk gebeliğim her şeyi ilk kez duyuyorum öğreniyorum boş gebelik,alttan muayene, kürtaj hepsi ürkütüyo beni hepsi... Ne zormuş kadın olmak, anne olmak...
ahh cnm benim.böyle olupta doğuran çok arkadaşım var.sen yeter ki moralini iyi tut dua et.Allahım isterse olmayacak şey yok.deneyimsiz olmak zor.okuyup öğreniyoruz,birilerinin tecrübelerinden yararlanıyoruz.
cnm çok şükür ki hamile kalabildin.buna dua et.sonra hayırlısını dile.yavrunu sağlıkla kucağına alacaksın inş.
Abla ya çok sağol yoruyorum sizi di mi? Da niye böyle oluyo ya? Tutturdular bi bebek gelişmiyo diye niye demiyolar ki geç döllenmedir olabilir diye. Bugün olan kanama neyin nesi peki? Sence kesenin boyutu normal mi abla? Yolk sac da vardı ne diyosun? Doktor sanki düşmese bile yine de emin olma der gibi konuştuDoktor konusunu da inan ki ilçe ilçe dolaşıyoruz resmen ama olmadı bandırmadaki iyiydi bi ordan da taşınınca uzaklaştık şimdi. Bi de bugünkü bayanı sevdim biraz ne biliyim.
İnşallah dediğin gibi olur bugün kötü şeyler söylediler ya aklıma sen geldin internet olsaydı hemen girip sana soracaktım doktorlardan daha çok güveniyorum sana.
Teşekkürle canım benimmmmaaşAllahcanım.Çok sevindim hadi çalışmalara tam gaz devam :118::118:
Firar canım sen bu doktorlara bakma.bi araştır bulunduğun yere yakın iyi bir doktor vardır elbet.bazısı çok negatif bazısı sabit fikirli ve acımasız oluyor.engelli doğacak denen bebekler bile sağlam doğuyor.sen şimdi içini ferah tut.bir hafta on güne başka bi doktor bul tatlım.dualarımız seninlerYine olumsuz geçen bir doktor randevum olduÖnce geçen hafta gittiğim doktor gittik ultrasonla baktı geçen hafta 4.9 mm olan kesem 7.2 olmuş yeterince gelişmemiş boş gebelik olabilir dedi. Alttan bakıcaz dedi. Boş gebelikse kürtaj gerekir falan dedi. Ben yaptırmak istemedim hem doktora güvenmiyorum hem erkek doktorun bunu yapmasını istemedim hem de açıkçası korkuyodum. Başka hastaneye gittik bayan doktora. Vajinal ultrasonla bakacaktı hazırlanırken biraz kanamam olduğunu gördüm. Yıkıldım tabi niye oldu anlamadım. Yine de baktı doktor boş gebelik değil dedi kese 10 mm dedi yolk sac gözüktü embriyo parçaları mı ne varmış ama gelişimi geriymiş sağlıksız dedi. Bir hafta sonra gel dedi. Ben napıcam hiç bilemedim hem düşük riskim var hem gelişim geride diyolar. Yakınlarınızda başına böyle bi şey gelen var mı? Çok kötü bi gündü bugün hastane bahçelerinde ağlamaktan helak oldum
1001 ayetel kürsi
neşe77 50
ebal16 20
elfida 30
savas5482 75
abelove 100
rimel84 30
kabilarda 120
rean 200
rmzeynep 76
wefalt 100
öz_lem 50
fatmaipek 50
ebal16 20
kiraztepe 50
kalan 50
slm anne adayları nabersiniz ?
ben şaşkınımbatım 13 aralık ama bugün yumurtladım ben :26:
Anammm:26: cnm ya azcık geç değilmiii.döngü kaç gündebir sende? Ovu testlemi anladın?
Fatma'cığım nasıl emin oldun cnm...
yehannn kız anasıAlınganmı oldun sen Ahh şu hormonlar hormonlarrrr..
Forumun en erken aşereni
Tatlım benim.Yormak nasıl söz ne için buradayım Demek ben geldin aklıma ah be güzelim keşke yanındaolabilseydim.Canım evet geriden geliyor fakat zaten gebelik testindede öyleydi keseyide geç gördün inşAllah kalp atışlarınıda geç duyacaksınoluşum devam ediyor Maaşallah.Duamız seninle bitanem ama nettende araştıracağım seninle aynı durumu yaşayanların yorumları varı diye..İçini ferah tut lütfen..Herşey ok güzel olacakk..İnşAllahhhhhhhhh
Ben bayan doktor istiyorum bugün gittiğim ikinci doktor iyi gibi geldi. Alttan muayene sırasında da anlayışlı davrandı gençten bi bayan. Allah izin verir de hamileliğimi sürdürebilirsem ona devam etmeyi düşünüyorum. İnşallah yanıltmaz beni. Çok teşekkür ederim Allah razı olsun.Firar canım sen bu doktorlara bakma.bi araştır bulunduğun yere yakın iyi bir doktor vardır elbet.bazısı çok negatif bazısı sabit fikirli ve acımasız oluyor.engelli doğacak denen bebekler bile sağlam doğuyor.sen şimdi içini ferah tut.bir hafta on güne başka bi doktor bul tatlım.dualarımız seninler
Merhaba kızlar, nasılsınızzz ? Ohhh ben yokken neler kaynatmışsınız öylee, oku oku zor bitirdim.. Avatarlarınıza, cetvellerinize bayıldımm herşey kafada başlarr, en doğrusunu yapıyorsunuz, ALLAH kalbinize göre verir inşallahh.. İkiz isteyene ikizzz, erkek isteyene erkekkkk, kız isteyene kızzzzz, sağlıklı eli ayağı düzgün olsunlar da inşallahhhhhhEnleri seçiyormuşsunuzzzzz, beni seçmemişsinizzz üzüldümmmm.. Ayol 2 gün girmesem siteye yokluğum farkedilmiyo galibaaa yada hamilelikten hormonlar tepede ve alıngan olmaya başladıımmm
firarcığım canııımm, o kadar içten bi şekilde istiyorum ki bebeğini kucağına almanı.. Umarım herşey yoluna girecek, üzülme, ağlama, bebeğini de etkiliyor bu biliyorsun. sana bir link göndericem okumalısın bence, emin ol rahatlayacaksın biraz olsun. Yine kk da bir topikte senin durumuna benzer bir konu konuşulmuş, bir oku.. az da olsa rahatlamana yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. Bol bol dua et, ALLAH'ına sığın, ona tevekkül et, sen duanı et gerisini ona bırak.. ALLAH yar ve yardımcın olsun firarcığım...
28 günde bir cnm çok nadir şaşar reglimde akıntıdan anladım cnm test yapmıyorum.bu ay hayır suyu kallandım belkide o etkiledi yada 2.kez yumurtluyorum 2 yumurtalığumdada yumurta vardı çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?