- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.341
deli musakka sıkma canını gelecek aya inşAllahh
nartensi geçmiş olsun cnm hoşgeldinn.Avatarın pek şeker.Topik şenlendi maaşallah cıvıl cıvıl
Ayyyyyyyy sorma makinam servise gidecek hala boozuuuuukkkbiz belde de yaşıyoz antalyaya 20 dk. kocam da gitmiş bi usta getirmiş bu köyden, yahu dedim merkez 20 dk çağıralım servisi gelsin yoooooookk pahalıymış bilmem ne...bu ustada bişeler yaptı etti makinaya salak saçma bi sürü yerini değiştirdi.. bugün de gelmiş diyoki ben yapamadım servise verelim en iyisi...ohh olsun benim kocama sinirden ağlicam şimdiiiiiiiiii
Hahahahaah ben de onu yazacktım zaten
yee teyzesi yeeeebu cetvelde avatarda iyi geldi ruh halime.Arada bende inanıyorum bakıyorum ben hamilemiyim diyee :18:
oyy kıyamamm sanaaa tatlışımmayaklarını uzatarak dinlen bitanemm .. rahim genişlemeye başladığı için sanırım böyle ağrıların oluyor :44: sonuç mutluluk olacaksa çekilen her cefa mübahtır diyorum (sözü tam hatırlamaydım ama bunun gibi bişeydi işte ) sen iyi olursan bizler daha iyi oluyurz tatlımm
Tülaaaaaaaaaaaaaayyyy nerdesin tülaaaaayyyy
En tülay raginda
kizlarrrr habibteler ne yapiyorsunuzzzzz
kizlarrrr habibteler ne yapiyorsunuzzzzz
burdayım tülayyyyyyyyyyyyyyyy
bak yaa gendini en dadlı yapmışşş beni de tülay yapmış görüyon muuuu hıh sanaaaa aha da bebem sana bu hareketi yapıo teyzesi
Bebişim sen anana bakma sefiyom seni, sen uğur böcüğümüzsün. Ama anan Tülaaaaaaaaaayyy
ooo Masaallah Allah nesemizi bozmasin Insaallah nesemize nese katan bebisler versin.
Sagol canim avatarimdaki seker benim hayalimdeki bebek. bende cok sevdim mavi gözlümü
bu ne laaaaaann tülaaaaaaayyy mesaj yazma sayfasına yönlendiriyonapmaya çalışıyon hacı
hayalindeki ve aratarındaki bebek gibi bir bebeğin olur inşallah en kısa zamanda sen mavi gözlü müsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?