RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

deli musakka sıkma canını gelecek aya inşAllahh

nartensi geçmiş olsun cnm hoşgeldinn.Avatarın pek şeker.Topik şenlendi maaşallah cıvıl cıvıl

ooo Masaallah Allah nesemizi bozmasin Insaallah nesemize nese katan bebisler versin.
Sagol canim avatarimdaki seker benim hayalimdeki bebek. bende cok sevdim mavi gözlümü

bu adamlar aynı bacımmmm..al birini vur ötekineeee

1yıldır fırınım bozuk benimde ne yenısını alıooo..nede servise verıooo... kıt akıllı yatarmıs Rabbim bu erkekleri dıorummm bendee

aman bizi dinlerlerse çükleri düşer sonraaaa

iyi insan mı desem aradıdaaa çok acıkmısss sofra hazır olsun deyooooo ben kaçtımmmm

haden goruszz sonraaa

yee teyzesi yeeee bu cetvelde avatarda iyi geldi ruh halime.Arada bende inanıyorum bakıyorum ben hamilemiyim diyee :18:

aslinda cok güzel düsünmüsün cetveli insan piskolojisini olumlu etkiliyor pozitif bakiyor bebek olayina kendini inandiriyor ve bu motivasyonlada gerceklesir Insaallah. seninde hayalinde ikiz annesi olmak var sanirim

sağol cnm benim... bende öyle tahmin ediyorum.o sağlıkla gelsin inş. başka dileğim yok.Rabbim herkesinkini kolaylaştırsın,tüm isteyenlere de nasip etsin inş.

cıkıyım yemek yapıyım
yanınada bol soğan yiyim yumoşlarım calışsın bu ay önemli
akşamda çalışalım azcık saldım umutsuzum diye :18:

canim rica etsem benim batimi 20aralik diye yazarmisin

biliyormusun benim adetim yaklasinca burnum kasinir ve ben ordan anlarim adet olacagimi. Annemdede aynisi olurdu yani anneme cekmisim. (babama cekemem ya )
dünden beri burnum kasiniyor ama acayip sekilde burnumu sile sile kasiya kasiya bugün yara oldu orasi ve hala kasiniyor. adetime daha 2hafta var bu neyin nesi anlam veremedim
26:

ragindacimmmm bende senin bebegini yiyimmm o minicik olanins benimde boyle avatarindaki gibi bir kizim olur...mavi gozlu olmasi imaknsiz esim ve ben kahverengi gozlerimiz var...ins dayisina ceker...kardesim yesil gozluuu keretaaa

hayalindeki ve aratarındaki bebek gibi bir bebeğin olur inşallah en kısa zamanda sen mavi gözlü müsün

iste hayal etmek buna denir hayali bile güzelyok canim benim gözlerim kahverengi esimin ela. ama benim dedemin ve teyzemin gözleri umutlandiriyor onlarinki deniz mavisi belki bebisim gözleri onlara ceker bellimi olur

Teyzemin 4cocugu var 4üde kahverengi gözlü. Teyzeme merak etme teyze benimkilerin gözleri sana benzer belki diyorum
teselli ediyorum teyzemi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…