- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.401
Fatma'cığım nasıl emin oldun cnm...
yehannn kız anasıAlınganmı oldun sen Ahh şu hormonlar hormonlarrrr..
Forumun en erken aşereni
28 günde bir cnm çok nadir şaşar reglimde akıntıdan anladım cnm test yapmıyorum.bu ay hayır suyu kallandım belkide o etkiledi yada 2.kez yumurtluyorum 2 yumurtalığumdada yumurta vardı çünkü
Canım mümkün o zamanBen geçtiğimiz ayların birinde adetliyken yumurtlamıştım.Bu vücut hep şaşırtıyor bizi.E madem yumurtlaıdn burada işin ne bacımmmmmmmmmmmmmmm
28 günde bir cnm çok nadir şaşar reglimde akıntıdan anladım cnm test yapmıyorum.bu ay hayır suyu kallandım belkide o etkiledi yada 2.kez yumurtluyorum 2 yumurtalığumdada yumurta vardı çünkü
güldürdün beni valla gideceğim şimdi zaten
siz ikiz isterken bana gelirmiş ikiz
güldürdün beni valla gideceğim şimdi zaten
siz ikiz isterken bana gelirmiş ikiz
Fatma'cığım nasıl emin oldun cnm...
yehannn kız anasıAlınganmı oldun sen Ahh şu hormonlar hormonlarrrr..
Forumun en erken aşereni
Benimde ilk aklıma o geldi valla tursular
selam kızlar nasılsınız :)
selam kızlar nasılsınız :)
4.beklerken birden 5 olurmuşsunuzzz:118::118:
Hadi sen bu akşam çalış dersine
hayrlısı artık ne diyeyim olsunda 1-2 ikiz olursa buna en çok eşim ve k.v.de sevinir heralde hep 3 çocuk istiyor .neyse ben kaçayım kızlar uykum geldi
Abla dua listesine beni de eklemişsiniz çok teşekkür ederim ama kimsenin duasına engel olmak istemem.
Sorsa mıydık arkadaşlara? :26:
Abla dua listesine beni de eklemişsiniz çok teşekkür ederim ama kimsenin duasına engel olmak istemem.
Sorsa mıydık arkadaşlara? :26:
hayrlısı artık ne diyeyim olsunda 1-2 ikiz olursa buna en çok eşim ve k.v.de sevinir heralde hep 3 çocuk istiyor .neyse ben kaçayım kızlar uykum geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?