RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Fatma'cığım nasıl emin oldun cnm...

yehannn kız anası Alınganmı oldun sen Ahh şu hormonlar hormonlarrrr..

Forumun en erken aşereni

rainbow cnm dün akşam bisiklete bindiydim 20 dkka rahmim acayip ağrıdı yumurtlamadan beter ...bu akşamda yumurta akı kıvamlı akıntı geldi normal zamanda 14.günde sağ tarafım ağrıyordu dün sol tarafım ağrıyordu

Lex Annesi

1001 Ayetel Kürsi

Abelove:100

gumus19:50

ebal16 :20

8scorpions:50

rmzeynep:131

fatmaipek:50

WelFalt:300

Reann:100

Savas5482:50

kiraztepe:50

elfida:50

8scorpions:50

Toplam:1001

Allahım şifa versin hayırlı haberlerle gelsin inşAllah anneciği.Amin

28 günde bir cnm çok nadir şaşar reglimde akıntıdan anladım cnm test yapmıyorum.bu ay hayır suyu kallandım belkide o etkiledi yada 2.kez yumurtluyorum 2 yumurtalığumdada yumurta vardı çünkü

güldürdün beni valla gideceğim şimdi zaten
siz ikiz isterken bana gelirmiş ikiz

4.beklerken birden 5 olurmuşsunuzzz:118::118:
Hadi sen bu akşam çalış dersine

Fatma'cığım nasıl emin oldun cnm...

yehannn kız anası Alınganmı oldun sen Ahh şu hormonlar hormonlarrrr..

Forumun en erken aşereni

Benimde ilk aklıma o geldi valla tursular

Ayyyy sormayın vaaalllllaaaaa adetime daha 2 hafta vardı canım turşu çekmiştiiii, avuç avuç turşu yediydim de eşcaaaazzımmm bidon bidon turşu taşımıştı bana hala devam ediyo bu durumum, Şuan evimde sölemesi ayıp kocabaş turşusu, fasülyee, domatess, kelemmm hepsi bulunmaktaaa

Abla dua listesine beni de eklemişsiniz çok teşekkür ederim ama kimsenin duasına engel olmak istemem.
Sorsa mıydık arkadaşlara? :26:

Abla dua listesine beni de eklemişsiniz çok teşekkür ederim ama kimsenin duasına engel olmak istemem.
Sorsa mıydık arkadaşlara? :26:

Canım benim aciliyetlere öncelik veriyoruz cnm benim.Merak etme sen herkesin gönlü olur,olmaz mı hiççç.. ben okuyamıyorum cnm benim çok isterdimokumayı ama dualarım siiznle

Çok teşekkür ederim hepinize yalnız bırakmadınız beni kardeş gibi yaklaştınız Allah razı olsun benim için dua eden etmeyen herkesten.
İyi düşünmeye çalışıyorum bu bi hafta çok önemli benim için inşallah düzelecek her şey...

Bu arada progestan yazdı bugün doktor düşük için değil mi bu?
İşe yarar inşallah.

Merhaba Kızlar, nasılsınız?
Allah sizlerden razı olsun, ne ara duayı paylaştınız ne ara okudunuz Ne desem bilemedim... Bazen insanın çok yakınındaki kişiler bile duyarsız olabiliyorken, sizlerin bu şekilde hassas olması beni çok duygulandırdı. Sağ olun, var olun canlarım. Allahım hepinizin dualarını duysun, tez zamanda yüreğinizden geçen tüm güzel şeyleri size yaşatsın inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…