RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

ozlemcimmmmmmmmmmmmmmm habibteeee kiminle ugrasiyrsun yada kim seninle ugrasiyor hangi enlerden bahsediyorsunuz benim enim biraz genis boyum iyi

ozlemcimmmmmmmmmmmmmmm habibteeee kiminle ugrasiyrsun yada kim seninle ugrasiyor hangi enlerden bahsediyorsunuz benim enim biraz genis boyum iyi

Hahahahahahaaaaaaaaaaaa oooooooyyy öldüüüüüüüüümmm kız bu en o en değil yani en leydi feyal
en anne rean
en datlu en şeker en sempatik en güzel özlem gibi

canlarım bugün prolaktin tahlilimi yaptırdım veee çok şükürr 21 çıktııneden yükseldi neden düştü Allah bilir artık önümüzdeki maçlara bakıcazzzhedefim 2013 ocak

en datlu ben
en şeker ben
en fıstık ben
en güzel ben
en en en.... bişe bulamadım başka

en pozitif özlemmmmmmmmmmm

aslinda cok güzel düsünmüsün cetveli insan piskolojisini olumlu etkiliyor pozitif bakiyor bebek olayina kendini inandiriyor ve bu motivasyonlada gerceklesir Insaallah. seninde hayalinde ikiz annesi olmak var sanirim

kesinlikle etkiliyor cnm psikolojimi keşke daha önce yapsaymışım.Hayali bile güzel .Evet canım sağlıklı hayırlı amaikiz olursada heç fena olmaz :)

kizlarrrr habibteler ne yapiyorsunuzzzzz

avatarına bayıldım ısırayım ben onu

düzeltiyorum cnm batını.İlk defa duyuyorum burun kaşıntısı:)) hamileliğini nasıl anlıyormuş peki?

kizlar ben geldim

ne yaparsiniz hele anlatin

hoşegldin nasılsınn

Yine olumsuz geçen bir doktor randevum oldu Önce geçen hafta gittiğim doktor gittik ultrasonla baktı geçen hafta 4.9 mm olan kesem 7.2 olmuş yeterince gelişmemiş boş gebelik olabilir dedi. Alttan bakıcaz dedi. Boş gebelikse kürtaj gerekir falan dedi. Ben yaptırmak istemedim hem doktora güvenmiyorum hem erkek doktorun bunu yapmasını istemedim hem de açıkçası korkuyodum. Başka hastaneye gittik bayan doktora. Vajinal ultrasonla bakacaktı hazırlanırken biraz kanamam olduğunu gördüm. Yıkıldım tabi niye oldu anlamadım. Yine de baktı doktor boş gebelik değil dedi kese 10 mm dedi yolk sac gözüktü embriyo parçaları mı ne varmış ama gelişimi geriymiş sağlıksız dedi. Bir hafta sonra gel dedi. Ben napıcam hiç bilemedim hem düşük riskim var hem gelişim geride diyolar. Yakınlarınızda başına böyle bi şey gelen var mı? Çok kötü bi gündü bugün hastane bahçelerinde ağlamaktan helak oldum

Firarcığıımmmm canıııııııııııımmmm çok çok üzüldüm Rabbim hayırlara çıkarsın...Yat dinlen kuzum sadece bol bol yat, yemen içmene dikkat et, çok fazla alltan muayene olmamaya çalış, neler yapılabilir onları bi oku...Kuzum benim bol bol dua etcem sana...Biz burdayız sık sık gel yalnız kalıp kendini helak etme. Allahımın izniyle bebeğin sağlıcakla gelecek

firarcım öncelikle ağlama bunaltma kendini.kesen görünmüş mmsi de iyi.belki geç yerleşecektir yerine.
ya olduğun yerde adam akıllı bir dr yokmu
kendini işini bilmezlere emanet etme sakın.
1 hafta dinlen el muhyi çek cnm bol bol.
Allahım yardım edecek sana inş.
bizde dua edicez.
hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.
üzme kendini de bebeğini de...

Canımm sağolasın Allah razı olsun. Ya işte böyle ne zaman gitsem bi olumsuzluk çıkıyor sanki. Korkuyorum, korktuklarım başıma mı geliyor ne. Bu kanama hiç hesapta yoktu o kadar şaşırdım ki Allah'tan az olmuş bi daha olmadı şu saate kadar inşallah da olmaz. Yatıyorum artık bu hafta hep yatıcam inşallah bebeğim dayanır bırakmaz bizi. Alttan muayene hep korktuğum şeydi ben ilişkide bile zorlanan biriyim hala. Ama işte daha iyi gözükür dediler içimi rahatlatacak bi şeye ihtiyacım vardı.Bilmiyorum ne olacak yolk sac gözüktü ya ona umutlandım biraz ama bilmiyorum ya gelişmezse???

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Ben de anlamıyorum ki 5 ten 10 a çıkmış hala gelişmemiş diyolar ne olması gerekiyo hiç anlamıyorum. Doktor konusuna gelince ilk gittiğim doktora sırf ordaki tahlil sonuçlarımı almak için gittim. Sağolsun yanıltmadı beni yine moral bozdu. Bayan olan iyiydi sırf ona gidebilmek için 1.5 saat yol gittik il değiştirdik resmen. Ama işte gel gelelim gerçekler var bir şeyler ters gidiyo nedenini niçinini bilmiyorum. Sadece korkuyorum. Ben daha 24 yaşındayım ilk gebeliğim her şeyi ilk kez duyuyorum öğreniyorum boş gebelik,alttan muayene, kürtaj hepsi ürkütüyo beni hepsi... Ne zormuş kadın olmak, anne olmak...

canım geçmiş olsun, moralini bozma, bebişimi hayırlısıyla kucağıma alacağım diye düşün, dua et biz de dua edeceğiz senin için, bu hafta hergün meryem suresi okuyacağım senin için inşallah haftaya çok güzel haberlerle döneceksin bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…