- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.361
ozlemcimmmmmmmmmmmmmmm habibteeee kiminle ugrasiyrsun yada kim seninle ugrasiyorhangi enlerden bahsediyorsunuz benim enim biraz genis boyum iyi
sabaaaca uyku uyuyamıyom tülllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaayyyykopuyorum şuan ooooooooyyy kız alttaki yorumları oku bi de
sabaaaca uyku uyuyamıyom tülllllllllllllaaaaaaaaaaaaaaayyyykopuyorum şuan ooooooooyyy kız alttaki yorumları oku bi de
en datlu ben
en şeker ben
en fıstık ben
en güzel ben
en en en.... bişe bulamadım başka
aslinda cok güzel düsünmüsün cetveli insan piskolojisini olumlu etkiliyor pozitif bakiyor bebek olayina kendini inandiriyor ve bu motivasyonlada gerceklesir Insaallah. seninde hayalinde ikiz annesi olmak var sanirim
kizlarrrr habibteler ne yapiyorsunuzzzzz
canim rica etsem benim batimi 20aralik diye yazarmisin
biliyormusun benim adetim yaklasinca burnum kasinir ve ben ordan anlarim adet olacagimi. Annemdede aynisi olurdu yani anneme cekmisim. (babama cekemem ya)
dünden beri burnum kasiniyor ama acayip sekilde burnumu sile sile kasiya kasiya bugün yara oldu orasi ve hala kasiniyor. adetime daha 2hafta var bu neyin nesi anlam veremedim
26:
kizlar ben geldim
ne yaparsiniz hele anlatin
maaşAllahcanlarım bugün prolaktin tahlilimi yaptırdım veee çok şükürr 21 çıktııneden yükseldi neden düştü Allah bilir artık önümüzdeki maçlara bakıcazzz hedefim 2013 ocak
Firarcığıımmmm canıııııııııııımmmm çok çok üzüldüm Rabbim hayırlara çıkarsın...Yat dinlen kuzum sadece bol bol yat, yemen içmene dikkat et, çok fazla alltan muayene olmamaya çalış, neler yapılabilir onları bi oku...Kuzum benim bol bol dua etcem sana...Biz burdayız sık sık gel yalnız kalıp kendini helak etme. Allahımın izniyle bebeğin sağlıcakla gelecek
firarcım öncelikle ağlama bunaltma kendini.kesen görünmüş mmsi de iyi.belki geç yerleşecektir yerine.
ya olduğun yerde adam akıllı bir dr yokmu
kendini işini bilmezlere emanet etme sakın.
1 hafta dinlen el muhyi çek cnm bol bol.
Allahım yardım edecek sana inş.
bizde dua edicez.
hakkında hayırlısı neyse o olsun cnm.
üzme kendini de bebeğini de...
Aplllaaaaaaaaa firarcığımıza da dua okuyalım
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun. Ben de anlamıyorum ki 5 ten 10 a çıkmış hala gelişmemiş diyolar ne olması gerekiyo hiç anlamıyorum. Doktor konusuna gelince ilk gittiğim doktora sırf ordaki tahlil sonuçlarımı almak için gittim. Sağolsun yanıltmadı beni yine moral bozdu. Bayan olan iyiydi sırf ona gidebilmek için 1.5 saat yol gittik il değiştirdik resmen. Ama işte gel gelelim gerçekler var bir şeyler ters gidiyo nedenini niçinini bilmiyorum. Sadece korkuyorum. Ben daha 24 yaşındayım ilk gebeliğim her şeyi ilk kez duyuyorum öğreniyorum boş gebelik,alttan muayene, kürtaj hepsi ürkütüyo beni hepsi... Ne zormuş kadın olmak, anne olmak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?