RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canlarim çok uykum var ben artık gideyim ise geç kalmaktan kovulacagim yoksa yarın görüşürüz muckss

Ablaaaaaaa ben 2 haftadır ölüyorum şu bel ağrısından mide bulantısı yapmaya başladı yaa, belim ağrınca midem de bulanıyo, özellikle sabah kalkınca diz kapaklarım, belle bacağın birleştiği yer ve belim öldürüyo beni...soğuktan mı neden oluyo bu anlamadım

sızlere hayırlı geceler, Allah rahatlık versın.. grsmek uzere , dıerlerıne selamm :)

Canım idrar yolu iltihabı olmayasın akıntın var mı

günaydın
yılın ilk karı yağıyo çoruma heryer bembeyaz cok güzel
kmsecikleryok gece gec yetıyosunuz sabah kalkamıyosunuz
ben kalktım evimi topladım termos bardağıma doldurdum çayımı geldm:126:
çarşıyada gidemedim hava cok soğuk içimden gelmiyo dışarı cıkmak
bu arada firarperest için cok üzüldüm inş hayırlı haberler alır bizide sevindirir onun için 20 duasını alıyorum allah kabul etsin

1001 ayetel kürsi

neşe77 50

ebal16 20

elfida 30

savas5482 75

abelove 100

rimel84 30

kabilarda 120

rean 200

rmzeynep 76

wefalt 100

öz_lem 50

fatmaipek 50

ebal16 20

kiraztepe 50

kalan 50

Hadi yaa burda da soğuktan başka bişey yokkkkkk
Firarpereste ne olmuş canım geçmişi okuyamadım hayırdırrrrr

Hadi yaa burda da soğuktan başka bişey yokkkkkk
Firarpereste ne olmuş canım geçmişi okuyamadım hayırdırrrrr
cok güzel kar yağıyodu ama durmuş
ya bebeğin gelişimi geriden geliyo boş gebelik fln olabilir demişlerde bi akıllı doktor cıkıpda gec döllenme olabilir dememiş bde az bişey kanaması olmuş progestan vermişler morali bozuk dua sırasına onu aldık benm bitiyo onu okuyoruz allah okuduğumuz duaları kabul eder yavrusunu kucağına alır inş bebek kaybetmenin acısını cok iiyi biliyorum aklım cıkıyo bi hamileden kötü haber alıcam diye çok derin yara oldu bende

Canım yaaa çok zor bir durum Allahım yardımcın olsun firarperestimmmmmmmmm
Dediğin gibi geç döllenme de olabilir tabi inşallahh başka bişey olmaz canım da alır bebişini kucağınaaa
Kötü düşünmek yokkkk pozitif düşüncez lütfennnn gelecek o bebeişler Allahımın izniyleee
Bende alayım 100tane yaaaa okurum Allahın izniyleee
Ben çok seviyorum karı yaaa sıcacık evinde izlemekse harika olayyyy ama biz göremiyoruz burda öylee yılda 1-2kere en fazlaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…