RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

selaaammmm fıstıklı kurabiyelerimmmmmmmmmmm

geçmişi birazdan okucammm

yaa benim gece ve sabah pespembe akıntım oldu adetın sonu mu yoksa bende iltihap mı var kestiremedim.. boy abdestı almıstım ama içimde kuşku oluştu ( ben gecen hafta cuma gunu adet olmustum .. yarında cuma ancak okadarda beklemek istemiyorum dua okuyamadığım için kendimde bi eksişklik sizlere karşı bi mahçubiyet hissediyorum ne olur kusura bakmayın ((

saat 2 gibi tekrar boy abdestı alıcam umarım bitmiştir artttııkkkkkkk şu adett

ne dicektim hah yaa bana bı fırın önerisi söyleyin canlarrr..evdeki fırını ben tamir ediyorum ama oda ancak 1ay dayanıp sonra tekrar calısmıyor.. ee kadının yapacağı işten ne olacak herifte götürmüo tamireee ... şimdi sadece arada keyfi iyiyse fırının yemek pişirio okadar.. hamur işi hiç bişey yapamıyorum sadece üstü kızarıo içini pişirmio.. çokta pahalıya almıstık beko diye ama sans sanırımm ayıptır dimesi 400tlye...

şimdi ucuz spot olan işede yaracak bi fırınım arıyorum..işimi görsün marka murka istemem yada farketmez diyeyeim ..pahalı olmasın kek ve borek gibi hamrişi pişirecek fırın bakıyorum..bide iç aydınlatması olursa fenada olmaz... bundan önce 2fırın eskitmiş biri olarak (fırınım konusunda çok sanssızım ) iç aydınlatması yoktu bu sefrde iç aydınlatması olan fırın istiyorum.. diğer iki fırınım gibi içine el feneri tutupta içindeki pişip pişmediğini kontrol etmeyeyim yawww yeteee gariii ..

sizin evde kullandığınız fırınlar nesıl memnunmusunuz,önerirmisiniz canlar

iyi cnm ne olsun bugün regl bitiyo eşim şehir dışında konferansta sabah geleck...
bu akşam istihare yapacm çocuk konusunda cnm..hazır eşimde yok...
sen napıyon diğer ızlar huhu sizler nasısınz?

Canım yapabiliyorsun yani istihare ne güzel.Bende geçen yaz yaptırmıştım birine.Hadi hayıırlısı sonucu bizede yaz.

gumus sen sor cnm belki bir fikrimiz olur.

Feryalciğim b.canım.bugün nasılsın bakalım.

asbeciğim sen nasılsın tatlımm

Sağol tatlım idare ediyoruz işteee şu yoğunluk olmasa da rahat rahat sohbet edebilsem sizlerle diyorum ama olmuyorrrr
Şu telefonun kablosunu keseceğim bir günnn

ankastre seti olan arkadaş yokmu bişeyler sormam lazım :26::26:

Yok bacım biz fakirizzzz

fırın konusunda bende cok sanssızdım yada tecrübesiz dyim
gittim bi fırın aldım dakika ayarı yok fanı yok kafa sonradan dank etti onu anneme verdim gittim simfer fanlı zaman ayarlı fırın aldım cok memnunum ankastre alıcaz onuda zaman ayarlı alcam mutlaka ben cok unutuyorum cok kurabiye yakmışlığım var
dediğim fırın 200 liraya aldık yemek pişirirken alt üst açıyorum kek börek çörekde fanlı kısmı açıyorum cok memnunum
Canım yapabiliyorsun yani istihare ne güzel.Bende geçen yaz yaptırmıştım birine.Hadi hayıırlısı sonucu bizede yaz.

gumus sen sor cnm belki bir fikrimiz olur.
ya sorum şunlar
ev alıcaz ankastre ayptırıcaz ama mutfak taşı nasıl oluyo kesiliyomu yoksa ankastreye göre yen mutfak taşımı almak gerekiyo
aynı şekilde mutfak dolabıda öyle nasıl oluyo değiştrmek lazımsa kocam hayatta almaz ama kesiliyo biçiliyosa alırız :26:
şimdden telaşa düştüm

hayatım sınav mini fırın benim a.çelik memnunum şekerim zaten kırk yılda bir kullandığım için bozulmadı :)

Sağol tatlım idare ediyoruz işteee şu yoğunluk olmasa da rahat rahat sohbet edebilsem sizlerle diyorum ama olmuyorrrr
Şu telefonun kablosunu keseceğim bir günnn

Yok bacım biz fakirizzzz
ayy inanılmaz hevesim var bende kiradayım şu an normal ama çok pahalı bişey değil şöyle iyisi olsun dersen 1500 idare eder bişey dersen 1000liraya ankastre var
geceb tvde gördüm ölmeden şöyle bi ankastrem olurmu dedm melek kocam olur bebişim evimizi alınca yaptırız neki 1000 1500 bişey dedi sözü aldım valla özelliği ne dedi görüntü dedim gerek yok ozaman diyo (beni kandırıyo ev dekorasyonunu cok sever oda sık bi mutfağımız olsun cok ister )

Bizde kendi evimiz olunca ne hayaller kuruyoruzzz ne hayaller olur kız o da inşallahhhh

hayatım sınav mini fırın benim a.çelik memnunum şekerim zaten kırk yılda bir kullandığım için bozulmadı :)

Valla benimkide aynı marka tatlım hiç sıkıntı yaşamadım gerçi dediğin gibi bende çok sık kullanmmam

Ks kes çokmu yoruyorlar sen bakim.

evde çalışmalar ne alemdee

evet yaaa
ovulasyon bitti artık batı bekliyorum canım yaaa

Sinavciğim nedir şu kap kacakın senden çektiği

valla abla en basta ne okudum ; şu kap kacaktan ne çekiyosun sen ya dıye bişey anladım... eee şuan malum kendimi taraf tutuyorum

3.ye okuduğumda meğer tam tersiymiş

benim bi suçum yok vallaha fırınlar kötü ben napiyinm hep satıcı kızın yüzünden alladı pulladı kakaladı bize kötü fırını

fabrikadan çıkışlı bi arzıaymıs ablacım yaa sormaaa benim eşşek herifimde düşmüo üstüne ilgilenmio (garantiyide doldurduk maalesef)...

ee fırın tavsiyesınde olan yokmuuuuuuuu

gumusssssssss ne ankastresii kızzzz benim evimde asperatörrr bilem yok... okadar fukarayız yaniii herifim pintilikten üstüne yoktur ancakkkk (yel gene kaynanamın tarafa eseeeeerrr ) ancak kayananmlarım dijiturku öderizzzzz..elektırık faturlarını öderiiizzzzz... k.pederi emekli ederizzz bagkurdan paralar ödenirrr evlattt neticesindeeee..ödensin sesim yok gıkım yokkkk ancaakkkk tek evlattt kocam mıııı heriff bana diokiiii ''durumumuz yok!! tamam yok kabulll yarın cocugumuda boule dicekmişşşş paşammmm... eee ben çocuğumun rızkını niye verdirteyim daha??!!! yarın çalışayım benim paraları alcakmışşşşş eşşkiyaaaa!!! anasına yedirdiğimiz paralarrrrr az gelmişşşşş anlaşılannnn ıııhhhhhhhhhhh veririm... kazandığım parayı ne kocama ne sülalesineeee...çocugumada durumumuz yok dedirtmemm!! okadar arkadaşşş heytttt!!!
offfffffffffffffff derttttttttttttttttt bendeeeee tasaaaaaaaaaaa bendeeeeeee , içelimmmmmmmm kahvemizi

bu arada firarperest için cok üzüldüm inş hayırlı haberler alır bizide sevindirir onun için 20 duasını alıyorum allah kabul etsin

Canım teşekkür ederim Allah kabul etsin çok sağolun inşallah atlatıcam bugünleri bakalım..

Sağolasın canım aminnnn..Ben de geç döllenme olduğunu düşünüyorum bana göre ben 5 ya da 6 haftalık hamileyim. Ama doktorlar 8 haftaya takılmış durumdalar. Beni korkutan kanama olmasıydı çok şükür şu an o da yok inşallah olmaz. Yatıyorum sadece. Dualarınız için teşekkür ediyorum Allah razı olsun hepinizden.

Merhaba arkadaşlar

güzel bir gün diliyorum .Umarım bugün çok güzel haberler alacağız...

Firarcığım aklım dualarım seninle bitanemmmm

Ablacım günaydın sağol valla ne diyeyim. Bu saate kadar uyumuşum ben. Gece sağ kasığımda ağrıyla yattım. Hareket ettiğim an baya acıyodu canım. Çok şükür bi şey yok şimdi. Kanama da devam etmemiş. Rabbime çok şükür.

Kızlar selam,nasılsınız bakalım.
Gümüş mutfak taşı bence kesiliyordur.
Ben yeni eve geçerken aldım ankastreyi,yani mutfak taşını biz kestirdik.
Yalnız acayip toz çıkıyor haberin olsun.
Dolapta da iyi bir usta bulmak lazım bence.
O biraz daha yapılabilir gibi gözüküyor.

Canım bol bol dinlen sen dualarımız seninle Allahımın izniyle bebişine hiçbişey olmayacak kucağına alacaksın sağlıklaaaa

kız bu ne hız tmm soradım sayıyoruz
bizde sengin değiliz öyle olsak kirada ne işimiz var ama cok şükür eksiğimiz yok lcd tv miz var 102 ekran istemiştim ama 82 ekran alabildik ankastreyide son model alamayızda orta halli bişeyler bakarız işte
bizde kaynoşa bakanlardanız ama kayınbaba dükkannımızda calışıyo maaşınıda kocama veriyo o bakımdan bakıyoruz ama maaşını yakında büyük oğluna vercek yine onlara biz bakıcakmışız şimdiden düşünüp sinirlenmek istemiyorum ama bütün yük kocamda canım sıkılıyo kardeşi sorumsuz bişey tuttu dükkana ortak yaptı saff kocam neyse cocuk olunca eve daha cok bağlanır daha cok benimser kmseye yedirmez umarım paramızı

Hayatın gerçekten sınavmış hayatımsınav.
Madem ilgilenmiyor sende ona yemek yapma.
Bak gıcık oldum şimdi enişteye.
Peki bozuk fırınla ilgilenmiyor yeni fırın alacak mı?

içim rahatladı valla taş kesilmesi daha iyi aman kocam düşünsün oralarını ocak kısmını doş koyuyolar taş yapmıyolar burda ankastre fırının yerine olan dolabı boş kısma yaptırırz yakın bi akrabamız mobilyacı dolabı komple baştan yaptıramayız ama telafisini yaptırız boş kısmın taşınıda kendimiz yaptırırz artık orasıda ne tutacakki içim rahatladı valla
toz olsun eve taşınmadan yaptırcaz büyük ihtimalle inşaat temzliğinde cıkar aradan

Dün izinliydim giremedim nası gidio güzel haberler war mı??? Bu arada kuzenimin bebeğinin kalp atışlarını duyamamışlar ve de gelişimi normal gitmediği için alıyorlar bugün. Aradım ağlıyordu cnm çok sıkıldı. Allahım ne eylerse hepimize hayırlısını eylesin bundan sonraki tek duam bu olacak. Bana çok güzel ders oldu bu olay. Aynı anda hamileliği bekliyorduk ben 32 .günde hastalandım ama o hamileydi ben çok üzülmüştüm ama artık üzülmüyorum allahtan hayırlısını diliyorum.geç olsn ama güç olmasın)))sizi seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…