- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.461
neresiymiş orası valla ben kar görmeye cok alışığım ankarada aynıydı corumda aynı kardan yollarımız kapanırdı 4 yıl önce fln kar tatili cok oldu bizdeCanım yaaa çok zor bir durum Allahım yardımcın olsun firarperestimmmmmmmmm
Dediğin gibi geç döllenme de olabilir tabi inşallahh başka bişey olmaz canım da alır bebişini kucağınaaa
Kötü düşünmek yokkkk pozitif düşüncez lütfennnn gelecek o bebeişler Allahımın izniyleee
Bende alayım 100tane yaaaa okurum Allahın izniyleee
Ben çok seviyorum karı yaaa sıcacık evinde izlemekse harika olayyyy ama biz göremiyoruz burda öylee yılda 1-2kere en fazlaaa
günaydın cnmgünayfın gümüş asbelove nabersiniz?
Kız asbe napan nerelerdesin özledim seni dün yoktun pek
neresiymiş orası valla ben kar görmeye cok alışığım ankarada aynıydı corumda aynı kardan yollarımız kapanırdı 4 yıl önce fln kar tatili cok oldu bizde
günayfın gümüş asbelove nabersiniz?
Kız asbe napan nerelerdesin özledim seni dün yoktun pek
günaydın cnm
kar yağmış buraya mutluyum hava soğuk battaniyemin altında bilgisayarım elimde çayım yanımda daha neolsun allah çalışanlara kolaylık versin
sen napıyosun
İstanbul bacımmmm bizde hasretiz buralardaaaa
evet tatlım yaaa yoğunum bayağı bugünde öğleden sonra dışarı çıkacağımmm sabahtan bi görem sizi dedim özledim bacım bende dün akşamda görümceye gittik
bu akşam gelirim Allahın izniyle rahat rahat konuşuruz şekercimmmmmm
müdüre hanım senmiydin yanlışmı hatırladım ben burdakileri isimden değil avatardan tanıyodum herkesin avatarı değişince benm kafa karıştı:44:bende işteyim canım çayı içiyorrum keyfime bakıyorum çok şükür :) kar yağsa da bizde kartopu oynasak sıcak bir sahlep içsek dilimiz yansa of of of
Kolay gelsin sana canım benimde çok işim var ama bir miskinlik varki sorma iyice tembel oldum kızz
müdüre hanım senmiydin yanlışmı hatırladım ben burdakileri isimden değil avatardan tanıyodum herkesin avatarı değişince benm kafa karıştı:44:
sahlep hiç sevmem ben ya
ağzıma sürmediğim şeyler aşure kestane sahlep görmeye bile dayanamam
cocukken merdivenle kayardık uzun merdivenler varya 20 kişi oturuduk üstüne evden tepsi getirip kayardık ne akıl ama şimdi evden dışarı cıkmam hava soğuk diye
sevmediğimi duyan herkes cok şaşırıyo genelde herkes bayılıyo o üçüneevet canım o benim :) sen sevmediğin o 3 şeye bayılırım ben.Küçükken kanımız kaynıyodu ben kovalamaç oynarken ilçe değitirdiğimi saatlerce kaçtığımı bilirim
bende latteye bayılırımgumus bende sahlep değil ama diğer ikisine bayılıyorum
zerbas hg.canım nasılsın..
gumus bende sahlep değil ama diğer ikisine bayılıyorum
zerbas hg.canım nasılsın..
Feryalciğim b.canım.bugün nasılsın bakalım.
asbeciğim sen nasılsın tatlımm
bende işteyim canım çayı içiyorrum keyfime bakıyorum çok şükür :) kar yağsa da bizde kartopu oynasak sıcak bir sahlep içsek dilimiz yansa of of of
Kolay gelsin sana canım benimde çok işim var ama bir miskinlik varki sorma iyice tembel oldum kızz
çok şükür abla iyiyim taktiklerim cepte takılıyorum :)sen nasılsın yavrucuğun nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?