RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

neresiymiş orası valla ben kar görmeye cok alışığım ankarada aynıydı corumda aynı kardan yollarımız kapanırdı 4 yıl önce fln kar tatili cok oldu bizde

neresiymiş orası valla ben kar görmeye cok alışığım ankarada aynıydı corumda aynı kardan yollarımız kapanırdı 4 yıl önce fln kar tatili cok oldu bizde

İstanbul bacımmmm bizde hasretiz buralardaaaa

günayfın gümüş asbelove nabersiniz?

Kız asbe napan nerelerdesin özledim seni dün yoktun pek

evet tatlım yaaa yoğunum bayağı bugünde öğleden sonra dışarı çıkacağımmm sabahtan bi görem sizi dedim özledim bacım bende dün akşamda görümceye gittik
bu akşam gelirim Allahın izniyle rahat rahat konuşuruz şekercimmmmmm

günaydın cnm
kar yağmış buraya mutluyum hava soğuk battaniyemin altında bilgisayarım elimde çayım yanımda daha ne olsun allah çalışanlara kolaylık versin
sen napıyosun

bende işteyim canım çayı içiyorrum keyfime bakıyorum çok şükür :) kar yağsa da bizde kartopu oynasak sıcak bir sahlep içsek dilimiz yansa of of of

Kolay gelsin sana canım benimde çok işim var ama bir miskinlik varki sorma iyice tembel oldum kızz

müdüre hanım senmiydin yanlışmı hatırladım ben burdakileri isimden değil avatardan tanıyodum herkesin avatarı değişince benm kafa karıştı:44:
sahlep hiç sevmem ben ya
ağzıma sürmediğim şeyler aşure kestane sahlep görmeye bile dayanamam
cocukken merdivenle kayardık uzun merdivenler varya 20 kişi oturuduk üstüne evden tepsi getirip kayardık ne akıl ama şimdi evden dışarı cıkmam hava soğuk diye

evet canım o benim :) sen sevmediğin o 3 şeye bayılırım ben.Küçükken kanımız kaynıyodu ben kovalamaç oynarken ilçe değitirdiğimi saatlerce kaçtığımı bilirim

rmzeynep

Ayet-El Kürsi

Kiraztepe:50

asbelove:100

WelFalt:100

oz_em:50

Reann:200

gumus19:30

lex:31

Kalan:440

firarperest

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:100

oz_lem:50

lex:31

gumus19:20

asbelove:100

kalan:700

evet canım o benim :) sen sevmediğin o 3 şeye bayılırım ben.Küçükken kanımız kaynıyodu ben kovalamaç oynarken ilçe değitirdiğimi saatlerce kaçtığımı bilirim
sevmediğimi duyan herkes cok şaşırıyo genelde herkes bayılıyo o üçüne
ya bişey sorcam mutfağı ankastre set olan varmı sorularım olacak:26:

gumus bende sahlep değil ama diğer ikisine bayılıyorum

zerbas hg.canım nasılsın..

iyi cnm ne olsun bugün regl bitiyo eşim şehir dışında konferansta sabah geleck...
bu akşam istihare yapacm çocuk konusunda cnm..hazır eşimde yok...
sen napıyon diğer ızlar huhu sizler nasısınz?

Ohhh ne güzel olur canım yaaaa bu arada sahlep düşük tehlikesine karşı çok iyiymiş
Al benden de o kadar yaaa sıralayıp yapıyorum işin aciliyetine göre şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…