- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.501
aynı taktiği uyguladım elmalı turta istedikçe fırın pişirmiyo güzel olmuyo diyip başının etini yedim elleriyle götürdü almaya ertesi gün hemen bi elmalı turta yaptım içne sindi fırınHayatın gerçekten sınavmış hayatımsınav.
Madem ilgilenmiyor sende ona yemek yapma.
Bak gıcık oldum şimdi enişteye.
Peki bozuk fırınla ilgilenmiyor yeni fırın alacak mı?
içim rahatladı valla taş kesilmesi daha iyi aman kocam düşünsün oralarını ocak kısmını doş koyuyolar taş yapmıyolar burda ankastre fırının yerine olan dolabı boş kısma yaptırırz yakın bi akrabamız mobilyacı dolabı komple baştan yaptıramayız ama telafisini yaptırız boş kısmın taşınıda kendimiz yaptırırz artık orasıda ne tutacakki içim rahatladı valla
toz olsun eve taşınmadan yaptırcaz büyük ihtimalle inşaat temzliğinde cıkar aradan
Dün izinliydim giremedim nası gidio güzel haberler war mı??? Bu arada kuzenimin bebeğinin kalp atışlarını duyamamışlar ve de gelişimi normal gitmediği için alıyorlar bugün. Aradım ağlıyordu cnm çok sıkıldı. Allahım ne eylerse hepimize hayırlısını eylesin bundan sonraki tek duam bu olacak. Bana çok güzel ders oldu bu olay. Aynı anda hamileliği bekliyorduk ben 32 .günde hastalandım ama o hamileydi ben çok üzülmüştüm ama artık üzülmüyorum allahtan hayırlısını diliyorum.geç olsn ama güç olmasın)))sizi seviyorum
dolap değilde mutfak taşı düşündürmüştü beni onuda hallettikTamam işte ne güzel,mobilyacılar orayı ankastreye göre de ayarlıyor.
Ben altı kapaklı dolap zannetim,o da olurdu ama zor olurdu.
Boş kısmı ölçüp biçiyorlar,belli bir ölçüsü var zaten.
Adamlar o ölçüyü bilip ona göre orayı yükseltip ankastre yeri yapıyorlar.
sağol canımmm tavsiyern için bakıyım netten..arastırayım fiyatlarını..fırın konusunda bende cok sanssızdım yada tecrübesiz dyim
gittim bi fırın aldım dakika ayarı yok fanı yok kafa sonradan dank etti onu anneme verdim gittim simfer fanlı zaman ayarlı fırın aldım cok memnunum ankastre alıcaz onuda zaman ayarlı alcam mutlaka ben cok unutuyorum cok kurabiye yakmışlığım var
dediğim fırın 200 liraya aldık yemek pişirirken alt üst açıyorum kek börek çörekde fanlı kısmı açıyorum cok memnunum
ya sorum şunlar
ev alıcaz ankastre ayptırıcaz ama mutfak taşı nasıl oluyo kesiliyomu yoksa ankastreye göre yen mutfak taşımı almak gerekiyo
aynı şekilde mutfak dolabıda öyle nasıl oluyo değiştrmek lazımsa kocam hayatta almaz ama kesiliyo biçiliyosa alırız :26:
şimdden telaşa düştüm
olmaz ölee çok kullanacan canını çıkartacan fırınınhayatım sınav mini fırın benim a.çelik memnunum şekerim zaten kırk yılda bir kullandığım için bozulmadı :)
Bizde kendi evimiz olunca ne hayaller kuruyoruzzz ne hayaller olur kız o da inşallahhhh
Valla benimkide aynı marka tatlım hiç sıkıntı yaşamadım gerçi dediğin gibi bende çok sık kullanmmam
evet yaaa
ovulasyon bitti artık batı bekliyorum canım yaaa
o zaman sarkıyı deiştiriyorummmmm....kız bu ne hız tmm soradım sayıyoruz
bizde sengin değiliz öyle olsak kirada ne işimiz var ama cok şükür eksiğimiz yok lcd tv miz var 102 ekran istemiştim ama 82 ekran alabildik ankastreyide son model alamayızda orta halli bişeyler bakarız işte
bizde kaynoşa bakanlardanız ama kayınbaba dükkannımızda calışıyo maaşınıda kocama veriyo o bakımdan bakıyoruz ama maaşını yakında büyük oğluna vercek yine onlara biz bakıcakmışız şimdiden düşünüp sinirlenmek istemiyorum ama bütün yük kocamda canım sıkılıyo kardeşi sorumsuz bişey tuttu dükkana ortak yaptı saff kocam neyse cocuk olunca eve daha cok bağlanır daha cok benimser kmseye yedirmez umarım paramızı
Dün izinliydim giremedim nası gidio güzel haberler war mı??? Bu arada kuzenimin bebeğinin kalp atışlarını duyamamışlar ve de gelişimi normal gitmediği için alıyorlar bugün. Aradım ağlıyordu cnm çok sıkıldı. Allahım ne eylerse hepimize hayırlısını eylesin bundan sonraki tek duam bu olacak. Bana çok güzel ders oldu bu olay. Aynı anda hamileliği bekliyorduk ben 32 .günde hastalandım ama o hamileydi ben çok üzülmüştüm ama artık üzülmüyorum allahtan hayırlısını diliyorum.geç olsn ama güç olmasın)))sizi seviyorum
4 düşük yapmış biri olarak hep söylerimhamile kalıyım gerisi kolay diye kmse düşünmesin hamile kalmak değil doğurmak marifet zırt diye hamile kalsamda yavrularımı kucağıma alamadımDün izinliydim giremedim nası gidio güzel haberler war mı??? Bu arada kuzenimin bebeğinin kalp atışlarını duyamamışlar ve de gelişimi normal gitmediği için alıyorlar bugün. Aradım ağlıyordu cnm çok sıkıldı. Allahım ne eylerse hepimize hayırlısını eylesin bundan sonraki tek duam bu olacak. Bana çok güzel ders oldu bu olay. Aynı anda hamileliği bekliyorduk ben 32 .günde hastalandım ama o hamileydi ben çok üzülmüştüm ama artık üzülmüyorum allahtan hayırlısını diliyorum.geç olsn ama güç olmasın)))sizi seviyorum
kız daha rv fln yok ortada plan bizimkisi işte yaza fln almayı düşünüyoruzda kafama takıldı ankastre işi fırını için simferde alabilirim ama dolapların rengine göre beyaz almayı düşünüyorum aman daha erken hele bi o güne gelelim bakalımsağol canımmm tavsiyern için bakıyım netten..arastırayım fiyatlarını..
evinizde hayırlı olsun inşallah canımm ,darısı bizlereee
ankastre içimn davlumbaz onerebilirim..daha iyi çekiyomus aklında olsun şekerim
olmaz ölee çok kullanacan canını çıkartacan fırınınbakalım hala sana sadıkmı ..raqnduman tam mı sonra bana dıyecen sağol feryalim benim bidenem not <ldım bakayım netten arastırayım
azcık kullanmayla olmaz şekerim not aldım sağol tatlısımmm
o zaman sarkıyı deiştiriyorummmmm....
dert bizddeeeeeeeeeeeee tasaaaa bizdeeeeeeeeeeebaşka dertli varsa halka olup halay çekecezzz ona göreeee hortumlucazzz başımımızdan dertleri savusturcaz insaalah kuzucummmm
gumuscummm bizim bu adamlar saf saf..valla oyle herkesi kendileri gbi sanıyorlar.. insallah dediğin gibi olur..bebişlerimiz kocalarımızı bizlere bağlar tatlım..
1001 ayetel kürsi
neşe77 50
ebal16 20
elfida 30
savas5482 75
abelove 100
rimel84 30
kabilarda 120
rean 200
rmzeynep 76
wefalt 100
öz_lem 50
fatmaipek 50
ebal16 20
kiraztepe 50
kalan 50
bugün doktora gittim, aşılama için genel bir görüşme yapayım diye, ya doktor çok moralimi bozdu,çok yaşlıymışım direk tüp bebek önerdi, bir de diyor ki, kırkından sonra tüp bebek merkezleri de kabul etmiyor vs başka bir yere gittim orası da çok yüksek bir rakam söyledi, indirime de yanaşmıyor, şimdilik aşılamadan vaz geçtim, bir iki ay daha böyle deniyeceğim, Allah tan ümit kesilmez
hoşgeldin kuzuuuuselam kızlar nasılsınız
firarcım senin için 50 tane de ben alayım canım
kuzucummmm ne olursa olsun asa moralini bozmaaaa... bebişini sev..burdasın biliyorum de.. ilgini alaknı göster içinde dualar et..eşinde oyle.. buyuk ihtimal senın gec dollenme...biraz daha beklee ve bidaha alttan muayene yaptırma mumkunse.. herşey Rabbimn takdiri bunuda unutmaa.. NurAllahıma sığın.. sabırlı olMerhaba üzüldüm kuzeninize. Kaç haftalık hamileydi? Neden biraz daha beklemedi hemen alınması mı gerekiyomuş?
yaa neler yapmadımki gelen misafire en pahalı pastanedne gidim (içinde katkı yok deyeHayatın gerçekten sınavmış hayatımsınav.
Madem ilgilenmiyor sende ona yemek yapma.
Bak gıcık oldum şimdi enişteye.
Peki bozuk fırınla ilgilenmiyor yeni fırın alacak mı?
çok geçmiş olsun canımDün izinliydim giremedim nası gidio güzel haberler war mı??? Bu arada kuzenimin bebeğinin kalp atışlarını duyamamışlar ve de gelişimi normal gitmediği için alıyorlar bugün. Aradım ağlıyordu cnm çok sıkıldı. Allahım ne eylerse hepimize hayırlısını eylesin bundan sonraki tek duam bu olacak. Bana çok güzel ders oldu bu olay. Aynı anda hamileliği bekliyorduk ben 32 .günde hastalandım ama o hamileydi ben çok üzülmüştüm ama artık üzülmüyorum allahtan hayırlısını diliyorum.geç olsn ama güç olmasın)))sizi seviyorum
1yıl bekledim ben bak hala yok ortada.. bazı şeyleri kendim yapmam gerekiyor anlaşılan ne bilim.. kocamın bazı huylarını yeni çözüyorum :)))aynı taktiği uyguladım elmalı turta istedikçe fırın pişirmiyo güzel olmuyo diyip başının etini yedim elleriyle götürdü almaya ertesi gün hemen bi elmalı turta yaptım içne sindi fırın
4 düşük yapmış biri olarak hep söylerimhamile kalıyım gerisi kolay diye kmse düşünmesin hamile kalmak değil doğurmak marifet zırt diye hamile kalsamda yavrularımı kucağıma alamadımyinede hayırlısı beklemek düşük yapmaktan daha kolay
kız daha rv fln yok ortada plan bizimkisi işte yaza fln almayı düşünüyoruzda kafama takıldı ankastre işi fırını için simferde alabilirim ama dolapların rengine göre beyaz almayı düşünüyorum aman daha erken hele bi o güne gelelim bakalım
kocamda bu iyi niyet varken evide tutar kardeşine verir cok iyi niyetli ama sömürüyolar resmen adamı
yalnız kızlar bu kasık ağrısı neyin nesi biriniz tutun elimden
umut vermek istemem ama ben bu ay snden bekliyorum cnm.sen umutsuz olsandaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?