RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Hayatın gerçekten sınavmış hayatımsınav.
Madem ilgilenmiyor sende ona yemek yapma.
Bak gıcık oldum şimdi enişteye.
Peki bozuk fırınla ilgilenmiyor yeni fırın alacak mı?
aynı taktiği uyguladım elmalı turta istedikçe fırın pişirmiyo güzel olmuyo diyip başının etini yedim elleriyle götürdü almaya ertesi gün hemen bi elmalı turta yaptım içne sindi fırın

Tamam işte ne güzel,mobilyacılar orayı ankastreye göre de ayarlıyor.
Ben altı kapaklı dolap zannetim,o da olurdu ama zor olurdu.
Boş kısmı ölçüp biçiyorlar,belli bir ölçüsü var zaten.
Adamlar o ölçüyü bilip ona göre orayı yükseltip ankastre yeri yapıyorlar.

Amin,Rabbim herşeyin hayırlısın versin.

dolap değilde mutfak taşı düşündürmüştü beni onuda hallettik
aman görende yarın taşıncam zannetcek ama kafaya takıyorum çözmeden uyuyamazdım neyse hayırlısyla alalım evimizi oda olur inş

sağol canımmm tavsiyern için bakıyım netten..arastırayım fiyatlarını..
evinizde hayırlı olsun inşallah canımm ,darısı bizlereee
ankastre içimn davlumbaz onerebilirim..daha iyi çekiyomus aklında olsun şekerim
hayatım sınav mini fırın benim a.çelik memnunum şekerim zaten kırk yılda bir kullandığım için bozulmadı :)
olmaz ölee çok kullanacan canını çıkartacan fırının bakalım hala sana sadıkmı ..raqnduman tam mı sonra bana dıyecen sağol feryalim benim bidenem not <ldım bakayım netten arastırayım
azcık kullanmayla olmaz şekerim not aldım sağol tatlısımmm
o zaman sarkıyı deiştiriyorummmmm....

dert bizddeeeeeeeeeeeee tasaaaa bizdeeeeeeeeeee başka dertli varsa halka olup halay çekecezzz ona göreeee hortumlucazzz başımımızdan dertleri savusturcaz insaalah kuzucummmm

gumuscummm bizim bu adamlar saf saf..valla oyle herkesi kendileri gbi sanıyorlar.. insallah dediğin gibi olur..bebişlerimiz kocalarımızı bizlere bağlar tatlım..

Merhaba üzüldüm kuzeninize. Kaç haftalık hamileydi? Neden biraz daha beklemedi hemen alınması mı gerekiyomuş?

rmzeynep

Ayet-El Kürsi

Kiraztepe:50

asbelove:100

WelFalt:100

oz_em:50

Reann:200

gumus19:30

lex:31

Kalan:440

firarperest

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:100

oz_lem:50

lex:31

gumus19:20

asbelove:100

kiraztepe:50

WelFalt:200

kalan:450

Son düzenleme:
4 düşük yapmış biri olarak hep söylerimhamile kalıyım gerisi kolay diye kmse düşünmesin hamile kalmak değil doğurmak marifet zırt diye hamile kalsamda yavrularımı kucağıma alamadım yinede hayırlısı beklemek düşük yapmaktan daha kolay
kız daha rv fln yok ortada plan bizimkisi işte yaza fln almayı düşünüyoruzda kafama takıldı ankastre işi fırını için simferde alabilirim ama dolapların rengine göre beyaz almayı düşünüyorum aman daha erken hele bi o güne gelelim bakalım
kocamda bu iyi niyet varken evide tutar kardeşine verir cok iyi niyetli ama sömürüyolar resmen adamı

1001 ayetel kürsi

neşe77 50

ebal16 20

elfida 30

savas5482 75

abelove 100

rimel84 30

kabilarda 120

rean 200

rmzeynep 76

wefalt 100

öz_lem 50

fatmaipek 50

ebal16 20

kiraztepe 50

kalan 50

bugün doktora gittim, aşılama için genel bir görüşme yapayım diye, ya doktor çok moralimi bozdu, çok yaşlıymışım direk tüp bebek önerdi, bir de diyor ki, kırkından sonra tüp bebek merkezleri de kabul etmiyor vs başka bir yere gittim orası da çok yüksek bir rakam söyledi, indirime de yanaşmıyor, şimdilik aşılamadan vaz geçtim, bir iki ay daha böyle deniyeceğim, Allah tan ümit kesilmez

Ya arkadaş bu nasıl bir doktor nereden almış diplomayı sırf para kazanmak için yapılanlara bak.Yumurtalarımı biliyormusun eşimin değerine baktınmı.Direk tüp bebek.Saçmalığa bak...Canım aşılamaya diğer taraf ne kadar dedi.İstabuldaydın değilmi cnm sen.

selam kızlar nasılsınız
firarcım senin için 50 tane de ben alayım canım
hoşgeldin kuzuuuu
Merhaba üzüldüm kuzeninize. Kaç haftalık hamileydi? Neden biraz daha beklemedi hemen alınması mı gerekiyomuş?
kuzucummmm ne olursa olsun asa moralini bozmaaaa... bebişini sev..burdasın biliyorum de.. ilgini alaknı göster içinde dualar et..eşinde oyle.. buyuk ihtimal senın gec dollenme...biraz daha beklee ve bidaha alttan muayene yaptırma mumkunse.. herşey Rabbimn takdiri bunuda unutmaa.. NurAllahıma sığın.. sabırlı ol
Hayatın gerçekten sınavmış hayatımsınav.
Madem ilgilenmiyor sende ona yemek yapma.
Bak gıcık oldum şimdi enişteye.
Peki bozuk fırınla ilgilenmiyor yeni fırın alacak mı?
yaa neler yapmadımki gelen misafire en pahalı pastanedne gidim (içinde katkı yok deye ) kurabilerden aldım.. milletin yanında bilerek dedim ee fırını tamir ettirmessen bölee daha çok zarara ugrarsın dedim..yok.. yaptırmıo neye kime bu gıcıklıgı inadı bılmıyorum.. ayy şuan sinirliyim zaten bi sövesim var herifeee duble...
çok geçmiş olsun canım Allah hayırlısını versin... bazı şeyler maalesefki elimizde değil... nikahla ölüm saatı değişmez derler yaa.. Rabbim öyle uygun görmüş.. kuzenının bu acıyı yaşayacağı varış..Allah sabır versin ((
aynı taktiği uyguladım elmalı turta istedikçe fırın pişirmiyo güzel olmuyo diyip başının etini yedim elleriyle götürdü almaya ertesi gün hemen bi elmalı turta yaptım içne sindi fırın
1yıl bekledim ben bak hala yok ortada.. bazı şeyleri kendim yapmam gerekiyor anlaşılan ne bilim.. kocamın bazı huylarını yeni çözüyorum :)))

beyaz dolaplar güzel olur ferah gosterır... olsun niyetine girmişsiniz nihayetinde .. olur insallah canım..

birde sen çorumdaydın dimiii ... çorumda kiralar 1 yıllık peşin alınıo diyorlar doğrumu? (çorum merkezde yani)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…