RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Bacılaaaaaaaaarrr napıyonnnnuuuzzzz
ayyy benim çok işim vaaaaarr, çocukların notlarını girmem lazım yarın toplantı var ooooooofff offffffff
bu arada servis geldi çamaşır makinam hala yapılmadı pazartesiye kalacak heralde

saol canım çok teşekkür ederim.tiroid ameliyatı olacğım.nodüllerim her sene geçen seneye oranla bayağı büyüyor.dr.lar alınması gerektiğini söylediler

inşallah canım ya ama halsizlik de bir belirti tabi dediğin gibi kendimizi kaptırmayalım valla ben düzenli olamadığım için kaç günde bir olduğumu bilmiyorum ama yarın 28.gün ben hepsinin ortası olsun diye 10 u dedim :) bende adet olcakmışım gibi belirtiler başladı canım ya kasık ağrısı tuvalet bozukluğu felan herhalde gelicek kırmızılar

saol canım çok teşekkür ederim.tiroid ameliyatı olacğım.nodüllerim her sene geçen seneye oranla bayağı büyüyor.dr.lar alınması gerektiğini söylediler

nerde olacaksın anneminde uzun bir süredir ameliyat olması gerekiyor ama korkudan olmadı şimdi dr Allah korusun kansere çevirebilir demiş ama oda iyi bir doktor bulamadığı için hala ameliyat olamadı.Bizde araştırma içindeyiz o yüzden soruyorum doktorundan memnunmusun?

Canım sakın ihmal etmeyin, gerekirse tut kolundan götür. Erkenden ne yapılması gerekiyorsa yapın, sonra içiniz rahat olsun.

Anladım canım geçen ay bende hissetmiştim adet olacağımı ve nitekimde öyle oldu. Bu ay bakalım ne olacak birde gebelik belirtisi-adet belirtisi çok benzeşiyor insan yanılabiliyor. Hakkımızda hayırlısı canım bu ay olmazsa bir dahaki aya inşallah. Ümidimizi hiç kaybetmeyeceğiz.

ay inşallah canım kalbimden gecen hepimizin hamiş olması :) canım madem bu aralar sık girmeye çalış merak ederiz seni gelsin müjdeler

Haklısın canım doktor meselesi cidden önemliymiş anladım. İnşallah arkadaşın gibi ben de bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Çok teşekkür ederim.

Canım Allah razı olsun teşekkür ederim.

canım geçmiş olsun ertelenmeye gelmez bir an önce ol ve kurtul zaten çoğu bayanda olan bir durum sakın moralini bozma çok rahat bir ameliyat sonrasında sanırım hap verirler zaten kontrollerinide ihmal etme şimdiden çok geçmiş olsun

ben ilk başta endokrine çıktım.ordan genel cerrahla görüştüm.Ben bu arada sakaryadayım.Burda araştırmada uzmanlığını okuyan genel cerrah bölümünde akrabamız var.o güvendiği hocasını ayarladı.beraber girecekler ameliyatıma nasipse.şuan güvenmekten ve dua etmekten başka yapacak birşeyim yok sanırım

ay inşallah canım kalbimden gecen hepimizin hamiş olması :) canım madem bu aralar sık girmeye çalış merak ederiz seni gelsin müjdeler

Canım inşallah :) Fırsat buldukça mutlaka buraya bakıyorum şu bilgisayarım gelsin yine eskisi gibi sık sık takipte olacağım :) Bende merak ediyorum bakalım vücumudun bir oyunumu yoksa bebişim benimle mi acaba diyorum Allahım hepimizin gönlüne göre versin canım.

Canım sakın ihmal etmeyin, gerekirse tut kolundan götür. Erkenden ne yapılması gerekiyorsa yapın, sonra içiniz rahat olsun.

Ben götüreceğimde iyi bir doktor bulamadık.Bazıları ses tellerinede zarar veriyormuş ameliyat esnasında ondan korkuyoruz.Bildiğiniz bir doktor varsa bana söyleyin olur mu

kıyamam sana yaa canım minik kuşum

aminn inşallahhhh canım dilerim bebişin seninledir

Çok geçmiş olsun canım, bir an önce alınması en iyisi.

teşekkür ederim kızlar.evet alınmasının en doğru karar olduğuna karar verdik.açıkçası e narkozdan ne de ameliyattan korkuyorum.tek korkum uyanınca konuşamamak:18::18::18:
yani operasyon sırasında ses tellerime zarar gelmesi.çok büyük bir rizk yok hamd olsun ama.dr.um ağzından tahmin ettiğim kadar basit bir ameliyat olmayack diye birşey kaçırdı.oda benim içimi kemiriyor işte.

o yüzden dualarınız aihtiyacım var.mevlam herkesin ve benimde yar ve yardımcım olsun.

abahtan beri yazmayınca ne çok yazasım gelmiş benim

Ben götüreceğimde iyi bir doktor bulamadık.Bazıları ses tellerinede zarar veriyormuş ameliyat esnasında ondan korkuyoruz.Bildiğiniz bir doktor varsa bana söyleyin olur mu

canım içini ferah tut olmıyacak öyle bir şey doktorlar herzaman büyütürler dualarımız seninle olucak koruyacak seni rabbim bol şifa versin yaz bol bol yaz oyalar hem seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…