- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.621
Savaşcım öncelikle geçmiş olsun diyorum ve ameliyatının başarılı geçmesini diliyorum.Buarada mahsuru yoksa ne ameliyatı olacaksın?14 üne de baya var çıkmaz sanırım ama bilen arkadaşlar yazar şimdi
iyiyim şükür sen nasılsın annen nasıl canım.Morali nasıl.Rabbim şifa versin inş.
Canım iyi olmaya çalışıyoruz çok sağol. Bu aralar pek giremiyorum.
Bakalım bebek işlerini ne yapacağız. Ben pek bir acemiyim ve yumurtlama günümden de bihaberim. Geçen ay sanırım yumurtlama zamanı pek çalışmadık ve düşündüğüm zamandan çok sonra yumurtladım
Bu ay ovusyon testi aldım. Ne zaman yapmaya başlamalıyım? Kullanma talimatında çeşitli günler verilmiş, ona mı uymalıyım?
lex geçmiş olsun canım annene acil şifalar diliyorum.Bu ovulasyon testinden bende alacağım sanırım birdahaki ay.bende sendenim ne oldu ne bitti bilemiyorum tahminimce o aralığı değerlendirdik ama ya sonra yumurtlama olduysa en garantisi bu testler galiba :))
Selam canım valla sorma pc serviste hala giremiyorum kaç gündür :2: Canım belirti olarak ilk farkettiğim şey göğüslerimden oldu. Normalde el süremezdim. Birde bi kaç gündür halsizlik var hiçbişey yapmak istemiyorum keyifsizim. Allahtan hayırlısı canım çokda umutlanıp sonra hüsran olsun istemiyorum. İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun. Sende varmı bişeyler seninde bat benle aynı ???
saol canım çok teşekkür ederim.tiroid ameliyatı olacğım.nodüllerim her sene geçen seneye oranla bayağı büyüyor.dr.lar alınması gerektiğini söylediler
lex geçmiş olsun canım annene acil şifalar diliyorum.Bu ovulasyon testinden bende alacağım sanırım birdahaki ay.bende sendenim ne oldu ne bitti bilemiyorum tahminimce o aralığı değerlendirdik ama ya sonra yumurtlama olduysa en garantisi bu testler galiba :))
Çok sağol canım.
Ben de ilk kez deneyeceğim ama deneyimli bir arkadaştan öneri bekliyorum. Kullanma talimatında adetin kaç günde bir oluyorsa ona göre hangi gün testi yapmaya başlayacağın yazıyor. Buna uymalı mıyım, daha mı erken başlamalıyım bilemedim :26:
nerde olacaksın anneminde uzun bir süredir ameliyat olması gerekiyor ama korkudan olmadı şimdi dr Allah korusun kansere çevirebilir demiş ama oda iyi bir doktor bulamadığı için hala ameliyat olamadı.Bizde araştırma içindeyiz o yüzden soruyorum doktorundan memnunmusun?
inşallah canım ya ama halsizlik de bir belirti tabi dediğin gibi kendimizi kaptırmayalım valla ben düzenli olamadığım için kaç günde bir olduğumu bilmiyorum ama yarın 28.gün ben hepsinin ortası olsun diye 10 u dedim :) bende adet olcakmışım gibi belirtiler başladı canım ya kasık ağrısı tuvalet bozukluğu felan herhalde gelicek kırmızılar
saol canım çok teşekkür ederim.tiroid ameliyatı olacğım.nodüllerim her sene geçen seneye oranla bayağı büyüyor.dr.lar alınması gerektiğini söylediler
Anladım canım geçen ay bende hissetmiştim adet olacağımı ve nitekimde öyle oldu. Bu ay bakalım ne olacak birde gebelik belirtisi-adet belirtisi çok benzeşiyor insan yanılabiliyor. Hakkımızda hayırlısı canım bu ay olmazsa bir dahaki aya inşallah. Ümidimizi hiç kaybetmeyeceğiz.
Haklısın canım doktor meselesi cidden önemliymiş anladım. İnşallah arkadaşın gibi ben de bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım. Çok teşekkür ederim.Canım bir arkadaşımında hamileliğinde kanaması olmuştu.Doktor ilaç verdi bir sürede dinlendi şimdi kızı doğdu 6 aylık oldu bile.Sende olumsuz düşünme,dua et,rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah sende bugünlerini biran önce atlatırsın.Ayrıca doktoruna güvenmen çok önemli bazı doktorlar durduk yere insanı korkutuyorlar.
selam kızlarrr, canlarımm, çok canlılarııımmm...bu ara fazla giremiorum,kaynoşum ve eşi bisdeler... hepinizi çok özluorum..hayırlı haberler almanızı diliorum.. firarperestcimm canını sıkma,bebişin sen sakınken daha ii gelişirrrr.... :firarpereste 20, rmzeynepe 20, savas5482 ye 20 dua alıprummmm,bu duaları gormenızı dılıorummmm beni görrrr
nerde olacaksın anneminde uzun bir süredir ameliyat olması gerekiyor ama korkudan olmadı şimdi dr Allah korusun kansere çevirebilir demiş ama oda iyi bir doktor bulamadığı için hala ameliyat olamadı.Bizde araştırma içindeyiz o yüzden soruyorum doktorundan memnunmusun?
ay inşallah canım kalbimden gecen hepimizin hamiş olması :) canım madem bu aralar sık girmeye çalış merak ederiz seni gelsin müjdeler
Canım sakın ihmal etmeyin, gerekirse tut kolundan götür. Erkenden ne yapılması gerekiyorsa yapın, sonra içiniz rahat olsun.
Bacılaaaaaaaaarrr napıyonnnnuuuzzzz
ayyy benim çok işim vaaaaarr, çocukların notlarını girmem lazım yarın toplantı var ooooooofff offffffff
bu arada servis geldi çamaşır makinam hala yapılmadı pazartesiye kalacak heralde
Canım inşallah :) Fırsat buldukça mutlaka buraya bakıyorum şu bilgisayarım gelsin yine eskisi gibi sık sık takipte olacağım :) Bende merak ediyorum bakalım vücumudun bir oyunumu yoksa bebişim benimle mi acaba diyorum Allahım hepimizin gönlüne göre versin canım.
canım geçmiş olsun ertelenmeye gelmez bir an önce ol ve kurtul zaten çoğu bayanda olan bir durum sakın moralini bozma çok rahat bir ameliyat sonrasında sanırım hap verirler zaten kontrollerinide ihmal etme şimdiden çok geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun canım, bir an önce alınması en iyisi.
Canım sakın ihmal etmeyin, gerekirse tut kolundan götür. Erkenden ne yapılması gerekiyorsa yapın, sonra içiniz rahat olsun.
teşekkür ederim kızlar.evet alınmasının en doğru karar olduğuna karar verdik.açıkçası e narkozdan ne de ameliyattan korkuyorum.tek korkum uyanınca konuşamamak:18::18::18:
yani operasyon sırasında ses tellerime zarar gelmesi.çok büyük bir rizk yok hamd olsun ama.dr.um ağzından tahmin ettiğim kadar basit bir ameliyat olmayack diye birşey kaçırdı.oda benim içimi kemiriyor işte.
o yüzden dualarınız aihtiyacım var.mevlam herkesin ve benimde yar ve yardımcım olsun.
abahtan beri yazmayınca ne çok yazasım gelmiş benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?