- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.841
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Şu bi haftayı atlatsam inşallah bebeğim beni bırakmayacak öyle hissediyorum. Haftaya çarşamba gidicem doktora. Eşimin o gün dersi olmuyo doktora o gün gidiyoruz o yüzden. İnşallah daha da iyi olur her şey..
yazdım ama görülmedi benim az önce tuvalette uzayan bir akıntım oldu yumurtluyormuyum dersin adet öncesi akıntılarda öylemi oluyor
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Şu bi haftayı atlatsam inşallah bebeğim beni bırakmayacak öyle hissediyorum. Haftaya çarşamba gidicem doktora. Eşimin o gün dersi olmuyo doktora o gün gidiyoruz o yüzden. İnşallah daha da iyi olur her şey..
zeynepciğim adet öncesi akıntı öyle olmaz cnm.Bu ay yumurtladığından emin değildin geç yumurtluyor olmayasın cnm.
zeynepcim ovu testin varsa bi yapıver, yumurtluyor olabilirsin benim geçen ay öyle olmuştu
kabilardadan umutluyum ben.belki bugün test yapar.Duasıda bitti
Konuşuyorum seviyorum sürekli dualar ediyorum inşallah iyi olacak. Ağrım yok ya rahatladım resmen. İnşallah olmaz bi daha.
gittim gittim, bir sürü gıcık laf duyup geldim,aşılamadan da şimdilik vaz geçtim
-şu anda cuma selası okunuyor-şu mubarek saatler hürmetine Rabbim hepimize tez zamanda hayırlı evlatlar nasib etsin,
sen nasıl hissediyorsun canım kendini,
Merhaba herkese bugün daha iyiyim ağrı da yok başka bi şey de..
Yatar vaziyetteyim yine. Moralim daha iyi. İnşallah geçecek.
Kızlar daha regl olmadım.Ben normalde hep 1-2 gün gecikmeli
olurum.Testi akşam eve giderken alıp yapmayı düşünüyorum.
Çok heyecanlıyım.
Duamı okuyan,okuyamayan herkesten Allah razı olsun.
İşler çok yoğun gitti bu hafta,bir türlü düzgün giremedim.
İnşallah haftaya daha sakin olur,ben de aranızda olurum.
Bu arada takip edemiyorum ama dua sırası kimde ise
ben 50 tane okumuştum.Ona yazabilir misiniz?
Hepinizden Allah razı olsun tekrar.
Firarperest iyi olduğuna sevindim.İnşallah daha da iyi olursun canım.
Canım çok sağol Allah'a şükür iyiyim bugün. Akşam biraz korkmuştum ama iyiyim şimdi. Hep yatıyorum, sabitim canım :) İnşallah geçecek.selam kizlar nasilsiiniz firarcigim nasil oldun dun yazdiklarinizi okudum...dikkat et tatlim hareket etme fazla..daha gecmisi okumadimmm ins iyisindir...hepinizi cok seviyorumm..bugun basliyorum dualari birlikte okumaya siradaki arkadslara 50 tane ben aliyorummmbitirince yazarim habibtelerim
herkese merhaba.
Hayırlı cumalar.Firar nasıl acaba ?
Canım selam, herkese hayırlı cumalar.
Ben de Firarı merak ettim. Bir haber var mı?
Savaş için 31 alayım. Ben biraz yavaş okuyorum .Diğer kızların 31'er duasını ancak bitirdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?