RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun. Şu bi haftayı atlatsam inşallah bebeğim beni bırakmayacak öyle hissediyorum. Haftaya çarşamba gidicem doktora. Eşimin o gün dersi olmuyo doktora o gün gidiyoruz o yüzden. İnşallah daha da iyi olur her şey..

stresten uzak durmaya çalış canım bırakmıyacak o anneciğini inşallah güzel haberler vericeksin bizlere sev onu konuş onunla anneciğini hissetsin sıpa

Canım sen sürekli konuş olumlu düşün herşey olumlu gidecek inşAllahhh

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

rimel84:20

elfida:30

rmzeynep:81

oz_lem:50

ebal16:20

fatmaipek:50

kiraztepe:50

8scorpions:50

asbelove:100

Kalan:550

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

kiraztepe:50

Kalan:750

Konuşuyorum seviyorum sürekli dualar ediyorum inşallah iyi olacak. Ağrım yok ya rahatladım resmen. İnşallah olmaz bi daha.

zeynepciğim adet öncesi akıntı öyle olmaz cnm.Bu ay yumurtladığından emin değildin geç yumurtluyor olmayasın cnm.

zeynepcim ovu testin varsa bi yapıver, yumurtluyor olabilirsin benim geçen ay öyle olmuştu

evet yumurtlamadım bu ay diye umudum yoktu geç yumurtlama bu kadar olabilirmi ya ama şöylede bir durum var biliyorsunuz bende pko var belki adet döngüm 40 günde birdir ben 28e göre hesaplıyorum herşeyi ovi testim var şimdi sıvı tüketmemeye çalışıyorum bi 3 4 saat sonra yapıcam inş yumurtluyorumdur

kabilardadan umutluyum ben.belki bugün test yapar.Duasıda bitti

Kızlar daha regl olmadım.Ben normalde hep 1-2 gün gecikmeli
olurum.Testi akşam eve giderken alıp yapmayı düşünüyorum.
Çok heyecanlıyım.
Duamı okuyan,okuyamayan herkesten Allah razı olsun.
İşler çok yoğun gitti bu hafta,bir türlü düzgün giremedim.
İnşallah haftaya daha sakin olur,ben de aranızda olurum.
Bu arada takip edemiyorum ama dua sırası kimde ise
ben 50 tane okumuştum.Ona yazabilir misiniz?
Hepinizden Allah razı olsun tekrar.

Firarperest iyi olduğuna sevindim.İnşallah daha da iyi olursun canım.

Allah razı olsun çok teşekkür ederim kızlar... Rabbim size de sağlıklı hamilelikler nasip etsin.

Ben bugün hiç iyi değilim canım yaaa kusuruma bakma elektrikler kesildi daha yeni geldi dondum bu arada tabi
Hayırdır ne dedi ki dr. moralini bozdu bu kadarrr.....

Merhaba herkese bugün daha iyiyim ağrı da yok başka bi şey de..
Yatar vaziyetteyim yine. Moralim daha iyi. İnşallah geçecek.

Maaşallah canım Allahım bebişini kucağına almayı da nasip edecek inşallahhhhhhh

Canım inşallah güzel haberler verirsin hayırlısıyla bizlereeeeeeee

selam kizlar nasilsiiniz firarcigim nasil oldun dun yazdiklarinizi okudum...dikkat et tatlim hareket etme fazla..daha gecmisi okumadimmm ins iyisindir...hepinizi cok seviyorumm..bugun basliyorum dualari birlikte okumaya siradaki arkadslara 50 tane ben aliyorummmbitirince yazarim habibtelerim

Canım çok sağol Allah'a şükür iyiyim bugün. Akşam biraz korkmuştum ama iyiyim şimdi. Hep yatıyorum, sabitim canım :) İnşallah geçecek.

Canım selam, herkese hayırlı cumalar.
Ben de Firarı merak ettim. Bir haber var mı?
Savaş için 31 alayım. Ben biraz yavaş okuyorum .Diğer kızların 31'er duasını ancak bitirdim :)

firar bugün gelip iyi olduğunun müjdesini verdi çok şükür inşallah böyle iyi devam eder ağrıları geçmiş canım Allah kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…