RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım napıyosun özledik seni akrepçiğim

İyiyim canım sende iyisindir umarım..bazen girip okuyorum ama msj yazacak zamanım olmuyordu bişeyler çıkıyor buraya kaptırınca işler birikiyor,ama çok gelemesemde takipteyim,özlüyorum sizi :)) avatarlarınıza bayıldım

teşekkür ederiz canım napalım bebek ümitlerimizi canlı tutmaya çalışıyoruz sende canlı tut bebiş haberi ver bize

teşekkür ederiz canım napalım bebek ümitlerimizi canlı tutmaya çalışıyoruz sende canlı tut bebiş haberi ver bize

İnşallah canım hepimizin ümitleri gerçek olsun umarım en kısa zamanda güzel haberler veririm size ..bazen o kadar çok şey istiyorumki ...isteyenin bir yüzü istemeyenin...

arkadaşlar bildiğiniz değişik güzel çorba ve kolay bir tatlı varmı yarın misafir gelicekte :)
kolay bi köfteli çorbam var anlatıyım
bi avuc kadar kıyma içine baharat un koyuyosun minik toplar yapıyosun
tencereye yağ koyuyosun bi kaşık fln un koyuyosun kavuruyosun azcık sonra salça koyup su ekliyosun foku fokur kaynayınca köfteleri ekliyosun bu arada yuvarlak yaptığın köfteleri una buluyosun elekte fazla unu eliyosun tencere su kaynayınca köfteyi ekle hiç karıştırma bi süre 10 dk sonra 1 diş sarımsak dönvüp içine atıyosun üstüne nane pulbiber ekliyosun kapatıyosun

sulu köfte gibi sanırım sulu köfteyide pek severim çok sağol canım altarnetiflerim arasına aldım hemen :)

sulu köfte gibi sanırım sulu köfteyide pek severim çok sağol canım altarnetiflerim arasına aldım hemen :)
sulu köfte gibi ama köftesi uğraştırmıyo kıyma un baharat kolayıma geliyo yiyen herkes bayılıyo sarımsak ekleyince daha da güzel oluyo akşam yapım bak cnm cekti

ya kızalar bişi sorucam çok acil az önce tuvalate gittim ayıptır söylemesi bir baktım şeffaf bişey uzamış sünen cinsinden ben yumurtluyormuyum şimdi yarın normalde bat günüm kafam karıştı bi kaç saat geçsin ovulasyon testi yapıcam ama çok merak ettim

Merhaba herkese bugün daha iyiyim ağrı da yok başka bi şey de..
Yatar vaziyetteyim yine. Moralim daha iyi. İnşallah geçecek.

meyve suyu benm mideme dokunuyo ya içemiyorum bende bebek çalışmasından dolayı kolayı içemiyorum artık ama favorim ayran acayip cok içiyorum sevmezdm aslında ama iyi oluyo
balık kocamda bende cok severiz cok yeriz
Merhaba herkese bugün daha iyiyim ağrı da yok başka bi şey de..
Yatar vaziyetteyim yine. Moralim daha iyi. İnşallah geçecek.
ne güzel cok sevndm doktor kotrolun ne zamn:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…