RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Canım gümüşün tarifine ek ben bu çorbaya yeşil mercimek ve erişte koyuyorum. Küçük bir soğan kavurup, domates, biber salcası varsa domates rendesi koyup gümüşün dediği gibi köfteleri, yeşil mercimek ve erişteyi pişiriyorum. Çok sulu olmuyor. Üzerine bol naneli tereyağ haşlıyorum.

ımmmmm canım süper bende yazın yoğurtlusunu yapardım yine erişteli mercimekli soğuk içerdik çok güzel aslında yeşil mercimek haşlıcam mercimekli börek yapıcam acaba ikisindede olsa fazlamı olurki

ımmmmm canım süper bende yazın yoğurtlusunu yapardım yine erişteli mercimekli soğuk içerdik çok güzel aslında yeşil mercimek haşlıcam mercimekli börek yapıcam acaba ikisindede olsa fazlamı olurki

Yoğurtlusu da çok güzel oluyor ama dene bak böylesi de çok lezzetli :)

hmm iyi fikir denemek lazım yeşil mercimeğe bayılıyorum cokda vitamin varmış yararlıymış
ama yapıcam bu çorbayı kesin

bende çekik gözlüyümdür antepliyim ama babaanne tarafında tatarlık olduğu için çekmişim
Çerkezlerde güzel olur heeee

bugünden yapıyım ozaman eriştemde yok markete gönderceksin beni lex daha yeni gelmiştim yaaaa

aaa ne güzel gözdaşız ozaman bende baba tarafına çekmişim halamlar hep böyle belki uzaklarda bir yerlerde vardır tatarlık zaten tatar böreğine bayılırım kan çekiyor olabilir

Savas5482

1001 Ayet-el Kürsi

rimel84:20

elfida:30

rmzeynep:81

oz_lem:50

ebal16:20

fatmaipek:50

kiraztepe:50

8scorpions:50

asbelove:100

kabilarda:50

ALPPIN:50

LEX:31

Kalan:419

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

kiraztepe:50

ALPPIN:50

Kalan:700

SOHBETE KATILAMADIM BUGÜN ARKADAŞLAR EVDE ÖNCE MİSAFİRİM VARDI ŞİMDİDE İŞLERİM..

Zaten açım iyice acıktım mesajlarınızla:)

asbeciğim neden keyfin yok bitanemm

kabilardacığım heyecanla bekliyorum cnm sonucu.Topiğin o kadar ihtiyacı varki pozitife inşAllahhhhhhhhhhhh

evet evet bende tüm vücudum babam direk ama diğerlerini de kırmamışım yüzde karışım yapmışım

kolay gelsin tatlımmmm bilmiyorum ki canım keyifsizim belli bir sebebi yok aslında ama akşamdan beri böyle bıraksınlar uyuyayım modunda dolaşıyorum

hele hele hele hele antepli kızzzzzzzzzz

yerim seni kuzuuuuuuu
mutfakta becerikliyimdir aslında ama bu ara vakit bulup hiç giremiyorum o yüzden soğudum herhalde biraz yemek bile yapmak geçmiyor içimden
sende öylemisin tatlım yaaa

bende çekik gözlüyümdür antepliyim ama babaanne tarafında tatarlık olduğu için çekmişim
Çerkezlerde güzel olur heeee

vallahi cok seker bir kiz ins oyle bir hergun kizim olur..saaclarini yaparim hergunnnins tatlim senin kizinda buna benzer

aminnnnn inşallah canım ben hamile olunca aynada kendime bakıp durıyım bari o incecik saç tellerine kurban olurum ya gördükçe içim bir tuhaf oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…