- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #9.861
kızdığında küstüğünde bile seni düşünen seven biri olması ne güzel...
ALPPİN avatarın çok şirin benden önce kaptın vallao kız olsa olsa benim kızım olur tıpki ben japonika
ayynne tatlı ya
kızdığında küstüğünde bile seni düşünen seven biri olması ne güzel...
Çok güzelmiş canımmmmm
Yoksa tatarlık mı var tatlım sendeee
30'ar tanede benden yaz canım ama bu akşam misarim gelecek okuyamazsam yarın akşam okurum
kolay bi köfteli çorbam var anlatıyım
bi avuc kadar kıyma içine baharat un koyuyosun minik toplar yapıyosun
tencereye yağ koyuyosun bi kaşık fln un koyuyosun kavuruyosun azcık sonra salça koyup su ekliyosun foku fokur kaynayınca köfteleri ekliyosun bu arada yuvarlak yaptığın köfteleri una buluyosun elekte fazla unu eliyosun tencere su kaynayınca köfteyi ekle hiç karıştırma bi süre 10 dk sonra 1 diş sarımsak dönvüp içine atıyosun üstüne nane pulbiber ekliyosun kapatıyosun
Canım gümüşün tarifine ek ben bu çorbaya yeşil mercimek ve erişte koyuyorum. Küçük bir soğan kavurup, domates, biber salcası varsa domates rendesi koyup gümüşün dediği gibi köfteleri, yeşil mercimek ve erişteyi pişiriyorum. Çok sulu olmuyor. Üzerine bol naneli tereyağ haşlıyorum.
ımmmmm canım süper bende yazın yoğurtlusunu yapardım yine erişteli mercimekli soğuk içerdik çok güzel aslında yeşil mercimek haşlıcam mercimekli börek yapıcam acaba ikisindede olsa fazlamı olurki
yok tatarlık canım çerkez kızıyım benama memleketim eskişehir orda çok tatar var oyuzden herkes sorar tatarmısın diye
hmm iyi fikir denemek lazım yeşil mercimeğe bayılıyorum cokda vitamin varmış yararlıymışCanım gümüşün tarifine ek ben bu çorbaya yeşil mercimek ve erişte koyuyorum. Küçük bir soğan kavurup, domates, biber salcası varsa domates rendesi koyup gümüşün dediği gibi köfteleri, yeşil mercimek ve erişteyi pişiriyorum. Çok sulu olmuyor. Üzerine bol naneli tereyağ haşlıyorum.
Yoğurtlusu da çok güzel oluyor ama dene bak böylesi de çok lezzetli :)
bende çekik gözlüyümdür antepliyim ama babaanne tarafında tatarlık olduğu için çekmişim
Çerkezlerde güzel olur heeee
hmm iyi fikir denemek lazım yeşil mercimeğe bayılıyorum cokda vitamin varmış yararlıymış
ama yapıcam bu çorbayı kesin
bende çekik gözlüyümdür antepliyim ama babaanne tarafında tatarlık olduğu için çekmişim
ALPPİN avatarın çok şirin benden önce kaptın vallao kız olsa olsa benim kızım olur tıpki ben japonika
bugünden yapıyım ozaman eriştemde yok markete gönderceksin beni lex daha yeni gelmiştim yaaaa
aaa ne güzel gözdaşız ozamanbende baba tarafına çekmişim halamlar hep böyle belki uzaklarda bir yerlerde vardır tatarlık zaten tatar böreğine bayılırım kan çekiyor olabilir
SOHBETE KATILAMADIM BUGÜN ARKADAŞLAR EVDE ÖNCE MİSAFİRİM VARDI ŞİMDİDE İŞLERİM..
Zaten açım iyice acıktım mesajlarınızla:)
asbeciğim neden keyfin yok bitanemm
kabilardacığım heyecanla bekliyorum cnm sonucu.Topiğin o kadar ihtiyacı varki pozitifeinşAllahhhhhhhhhhhh
hele hele hele hele antepli kızzzzzzzzzz
Bu bildiğin yemek oldu yaa ben ek yemek yapmam ki onun yanınaaa
evet canım bu oldukça doyurucu ve çok lezzetli :) Nasılsın bu arada görüşemiyoruz: 34:
Yoğurtlusu da çok güzel oluyor ama dene bak böylesi de çok lezzetli :)
vallahi cok seker bir kiz ins oyle bir hergun kizim olur..saaclarini yaparim hergunnnins tatlim senin kizinda buna benzer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?