RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

cnm hayırlı olsun yeni evin..bilezikleri napcn ev alıyon sonunda yatırım için...benim evim var arsa arıyorz bakalım nasip...
inş istediğin gibi olur evin...hayırlı olsn tekrar...

hamilelik cetveli yapmak istiyorsun değil mi cnm.

Lilypie - Maternity ticker scene selection buraya tıkla cnm.önce cetveli seç rakamlardan değişiyor seçeneklerde.beğendiğine tıkla sağda next yazan yere tıkla

oradanda seç ..tekrar next yazan yere tıkla.karşına gelen sayfada DD MM YAZAN YERE sON REGL TARİHİNİ YAZ.dd: gün mm:ay olarak.

sonra altta kutucuk var içinde

enter your personal yazar..oraya tıkla vermek istediğin mesajı yaz.tekrar next e tıkla...

buraya kadar gel cnm sonrasını anlatayım.kafan karışmasın iyice

Son geldiğin yerde cetvel hazır demektir.

altında • Image URL • yazan yere tıkla bir kod çıkacak.

http:...ile başlayan onu kopyala foruma gel.

Forum ayarlarından pfolil ayarlarına çizelge yazan yere yapıştır kaydet tamamdır.

şuan şoktayım resmen nasıl olur ya nasıl elim ayağım buz kesti okadar üzüldümki firar canım ne denilebilirki durumuna rabbim sana bol bol sabır versin canım her şerde bir hayır vardır elbet umarım tez zamanda bebeğine kavuşursun

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

kiraztepe:50

ALPPIN:50

ebal16:20

fatmaipek:80

savas5482:50

umut81:100

zerbas:50

Kalan:400

Elfida

1001 Ayet-El Kürsi

zerbas:50

Kalan:901

Nese77

1001 Ayet-El Kürsi

Kalan:951

Son düzenleme:

Cnım sıradaki 2 arkadaşa 50şeryazdım Allah kabul etsin inş.

canim ben 100tane okudum sevdemm arkadasa eklermisin?
siradaki diger 2 arkadasada 100er tane okuyacagim Insaallah

bendemi cetvel yapsam ya cok seker duruyor:26:

kızlarr bakın bakalım ben birşey anlaadım bu ovulasyon testlerinden kaç gündür aynı koyulukta sanki ben hiç boş geçirmemeye çalışıyorum ama sizde bir bakın bakalım durum ne yorumları bekliyorum ona göre hareket edicem hadi kızlar bileler cevaplasın lütfen

Eklentiler

• $Fotoğraf1414.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 15
  • $Fotoğraf1411.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 15
  • $Fotoğraf1412.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $Fotoğraf1415.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 17

canım bunların hepsi özellikle yakından çektiklerin pozitif bence

özellikle 17. ve 18. gün

gümüşcüm yeni evin hayırlı olsun canım, güle güle oturmak nasip olsun inşallah
taşınırken de her ihtimale karşı çok yorma kendini

valla kızlar hiç boş geçirmemeye çalıştım koyu görür görmez hep değerlendirdim bakalım sonuç ne olacak ayın 30 una kadar boş durmak yok denemeye devam edicem bu ay kaçıramam inş olur bakalım hergün deniyorum oviyi herşeyin hayırlısı olsun kızlar dua edin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…