- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.301
napıyosunuz kızlar hamile haberleri yokmu:26:
evi kaçırmadık alıyoruz inş bugün gittik satış ofisi kapalı bakamadık yarın bakıp peşinatı yatırcaz bileziklerim gidiyo
akramabamızla konuştukn kendisi mobilyacı dolapları iyi değil evin yeni dolap yapıcak simferin ankastre setini alıcaz siyah dolaplarda beyaz olcak güzel olcak inş laminant açık renk olcak yarın peşinatı verirsek 15 20 gün içinde taşıncaz bebek varsa naparım bilemiyorum umarım bat gelmeden taşınırız
cok fazla işi yok evin alan kişi ödeyememiş iade etmiş belki temizlemişlerdir
mutağım harika olacak hayallerimdeki gibi
bu arada 120 m2 alıyoruz 140m2 hem site dışında hemde satışta yok şu an kısmet
dualara katılamıyorum üzgünüm cok yoğunuz akşama misafirim gelcek çıkıyım öpüyorum
beceremedim sadece hazırda bekleyip ben hazırım yazacaktım
hamilelik cetveli yapmak istiyorsun değil mi cnm.
kızlar merhabalar...nasılsınız? pazar günü pek kimse yok herkes gezmede herhalde gerçi bende yeni geldm dışardn:))))))
firarperestin bebişi mi düştü yawww çok geçmiş olsun yaa.çok üzüldm((
dua okuyacm sıradakilere 50 şer tane alayım rainbow ablacım yılın ablası...
kızlarr bakın bakalım ben birşey anlaadım bu ovulasyon testlerinden kaç gündür aynı koyulukta sanki ben hiç boş geçirmemeye çalışıyorum ama sizde bir bakın bakalım durum ne yorumları bekliyorum ona göre hareket edicem hadi kızlar bileler cevaplasın lütfen
kızlarr bakın bakalım ben birşey anlaadım bu ovulasyon testlerinden kaç gündür aynı koyulukta sanki ben hiç boş geçirmemeye çalışıyorum ama sizde bir bakın bakalım durum ne yorumları bekliyorum ona göre hareket edicem hadi kızlar bileler cevaplasın lütfen
kirazcığım hg.cnm.
sıradaki 2 yeni arkadaşa 50 şeyyazdım cnm.Allah kabul etsin
napıyosunuz kızlar hamile haberleri yokmu:26:
evi kaçırmadık alıyoruz inş bugün gittik satış ofisi kapalı bakamadık yarın bakıp peşinatı yatırcaz bileziklerim gidiyo
akramabamızla konuştukn kendisi mobilyacı dolapları iyi değil evin yeni dolap yapıcak simferin ankastre setini alıcaz siyah dolaplarda beyaz olcak güzel olcak inş laminant açık renk olcak yarın peşinatı verirsek 15 20 gün içinde taşıncaz bebek varsa naparım bilemiyorum umarım bat gelmeden taşınırız
cok fazla işi yok evin alan kişi ödeyememiş iade etmiş belki temizlemişlerdir
mutağım harika olacak hayallerimdeki gibi
bu arada 120 m2 alıyoruz 140m2 hem site dışında hemde satışta yok şu an kısmet
dualara katılamıyorum üzgünüm cok yoğunuz akşama misafirim gelcek çıkıyım öpüyorum
ben birşey anlamadım yazacaktım canlar biraz yardımcı olun lütfen inş bu sefer olur yaa bebek istiyoruzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?