RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

bundan 2,5 sene önce bende bunların aynısını yaşadım,yok geç döllenme yok bilmem ne dediler ama meleğim tutundu,dr bunun yerleşiminde bir sorun var dedi,o doktora düşman olduk....derken derken 16 haftalık hamileyken gecenin 3 ünde doğum sancısıyla gittim hastaneye,orada suyum boşaldı ve bebeğimin içimden kayıp gittiğini hissettim.ve o an o odada yeni bir bebek doğmuştu,başkasının bebeği,şimdi 2,5 yaşında olmalı.içimdeki o inanılmaz acıyı anlatamam,o nedenle sanada sana anlıyorum diyemem.biliyorum sana ne desek ne yazsak hepsi boş,acını yaşayacaksın ama yalnız olmadığını bil istiyorum,hayırlısı olmadığını düşün istiyorum.şu an odada yalnız başıma bunları yazarken ağlıyorum,keşke sana dokunabilsem,gözyaşlarını silebilsem,seni dinleyebilsem,sana anlatabilsem,içimden bir parça koptu desem inanırmısın.şuan Allahımdan o kadar çok yürekten diliyorumki,lütfen lütfen yalvarırım Allahım ver bizede...

Herkese günaydın.

Umarım bu gün çok güzel haberler alacağımız bir gün olsun.İnşAllah firarcığım bu durumu atlatacak ve buraya çok gzel haberlerle dönecek tüm kalbimle diliyorum.

ablacım ne kusuru olur mu hiç öle şey ancak cvp yazabildim bende bu mesajına,şuan iyiyim hamdolsun inş. böyle devam etsin.tüm hamilelere de yardım etsin Rabbim.

son yazdığın güzel dileklerin kabul olsun ablam inş. daha çoooook güzel haberler alacağız burada

Günaydın ablaaaaaaaaaaaa Günaydın Tülaaaaaaaayyy
Yapacak bi ton işim var ama hala yataktayım, az beni kaldırın yaaaaavvvv

Ragindacığımmm canım Güzel haberler gelsin inşAllah hep.Rabbim bebeğini bekleyenlere sağlıklı hamilleik ,bebek bekleyenlerede çift çizgiyi nasip etsin mevlam.Her ikisinede sağlıklı doğumlar inşAllah.

özlem hala yatıyonmu hocammmm kalk haydinnnnnnnnn evi kaldırdım bugün bana yardıma gelecennn

Ablaaaaaaaaaa tamam yardıma geliyom sana ama sonra da bana geçelim evimi mok götürüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…