- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.261
Kizceler ben uyku moduna geçtim opuldunuz canlarim
Ne diyeceğimi, ne düşüneceğimi bilmiyorum ki... Neden diyorum sadece böyle olmayabilirdi ya olmayabilirdi. Ben hiç böyle hayal etmemiştim. İlk hamileliğimin böyle sonuçlanacağını hiç düşünmemiştim. Başından beri olumsuz gitti sanki bi şeyler. Geç döllenme dedik doktor hata yapıyo dedik. Değilmiş, bebeğim kendi kendine düştü bir müdahaleye fırsat kalmadı. Dün gündüz çok iyiydim yazmıştım size de. Gece 1 de dayanılmaz sancılar yaşadım. Adet sancısının 2-3 katı şiddetinde bi var bi yoktu. Karnım kesiliyo sandım. Ne kadar ağladım. Yatsam olmuyo kalksam hiç olmuyo. 3 e kadar dayanabildim. Eşim tabi evde fır dönüyo napıyım bi şey söyle diyo. Yapamadı bi şey tabi ne yapacaktı ki. Ambulans çağırdı sonra. Aldılar beni. Tansiyonum düşmüş. Bi iğne yaptılar bi de serum. Biraz rahatlamıştım. Hastanede hemen alttan muayene yaptı doktor hani şu sevmediğimiz doktorHaklıymış. Düşük yapmışsın için parça dolu dedi. Ağladım. Muayene bile edemiyorum kürtaj çok zor olur kaldıramazsın dedi. Beklicez kendi kendine düşecek dedi. Yatırdılar beni. Ağrılarım geçti ama hissediyorum içimden bi şeyler kopuyo. Bi ara lavaboya gittim epey büyük bi parça düşürdüm. Sabaha kadar yattım uyuyamadım. Hastanede bebek sesleri duyuluyodu, içim acıdı. Sabah tekrar muayene oldum içimde biraz daha parça kalmış ağrı yok düşmez dedi doktor. Küçük bi müdahele yapıp alıcaz dedi. Vakum mu dedi ne. Normalde ayakta yapılan muameleymiş ama beni uyuttular dayanamam diye. Uyumuşum, uyandığımda bitmişti her şey Biraz daha yattım çıktık sonra. Benden sonra 2 kişi daha geldi aynı şekilde. 4 hamilelikten birinde oluyomuş bu özellikle ilk gebeliklerde. Benim nasibim buymuş demek ki. Hala şaka gibi geliyo. Ben mi yaşadım diyorum bunları sürekli ben miyim bu? Kusura bakmayın zor yazıyorum. Üzgünüm.
Ragindacım sana mesaj yazdıktan sonra acilen çıkmam gerekti cnm kusura bakmaCanım kanamadan sonra rahimde kalıtılar olabiliyor.Benim ultrasoda görünüyordu bunlar.Zaman zaman dışarı atılıyor önemli değil yani sakın stres yapma.Yapacak bir şey değil cnm.içini ferah tut
Ben adayımı sunduuuuuuuuummm kızlar oylamada göreyim sizi
Ragindacığımmm canımGüzel haberler gelsin inşAllah hep.Rabbim bebeğini bekleyenlere sağlıklı hamilleik ,bebek bekleyenlerede çift çizgiyi nasip etsin mevlam.Her ikisinede sağlıklı doğumlar inşAllah.
özlem hala yatıyonmu hocammmmkalk haydinnnnnnnnn evi kaldırdım bugün bana yardıma gelecennn
Ablaaaaaaaaaa tamam yardıma geliyom sana ama sonra da bana geçelim evimi mok götürüyo
Hangi kategori cnm bende düşünüyorum nereye versem deyüü
önce sen gelde sonrada sana gelirizama çay içmeye ne fenayın demii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?