RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hımm demek sıkı çalışıyorsun inşallah karşılığını alırsın canım dualarımız seninle

mehlikcim ben hiç ovu testi kullanmadım ama iki çizgi de aynı gibi görünüyor, yumurtlamış olabilirsin canım, sen bu günleri değerlendirmeye devam et

canım bende yumurtluyor gibi hissediyorum akıntım çok vardı şimdi azaldı ben hiç boş geçirmedim çalışmaya yine devam ediyorum ama inan kaç gündür mide bulantısı falan yemek bile yapamıyorum acabamı dedim ama umutlanmak istemiyorum 31 ine kadar denemeye devam edicem adet olmaz isem kan testi vericem hepimiz oluruz inş

Sevdem ve Elfida icin 100er tane okudum

simdi nese icin 100 tane okuyorum

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

kiraztepe:50

ALPPIN:50

ebal16:20

fatmaipek:80

savas5482:50

umut81:100

zerbas:50

nartanesiii:100

Kalan:300

Elfida

1001 Ayet-El Kürsi

Kalan:801

Nese77

1001 Ayet-El Kürsi

Kalan:851

ablammmm Rabbim tez zamanda duanı gerçekleştirsin inşşşş. ay senin hamile olduğunu okusam çıldırırım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

gümüş hayırlı olsun cnm,kendim almış gibi sevindim vallahi.güle güle bebişle oturun inş.

Son düzenleme:
ewet senin kinden bende daha hamile değilim

yakıştı cnm maaşallah batın ne zaman.İnşAllah hamilesindir cnm

çok teşekkür ederim ,banada dua verebilirsin

canım sıradaki arkadaşlara bakıp istediğin kadar alabiliyorsun cnm.

hoşbulduk canım
yumurtlama takibi kararı almışsınız hayırlısı olur inşallah en kısa zamanda bebek müjdeni alırız
daha önce hiç yumurtlama takibi yaptırmış mıydın

amin hepimizin müjdesi gecikmeden gelsn inşAllah.Amin
Canım ben ilaç destekli bir takip düşünüyorum klomen veriyor ya dr.Hayır daha önce yaptırmamıştım.Malum seneler geçtikce yumurta kaliteside düşüyor dr. desteği iyi olur inşAllah..

batım 19 aralık ,sevdem için şimdilik 50 tane alayım ,ayetel kürsi değilmi

Son düzenleme:

Canım benimmm gönül gönülün aynasıdır nede güzel anlatıyor hislerimi Rabbim güzel gönlüne göre versin inşAllah dualarımız kabul olsun.Mevlam benimde yüzümü güldürür inşAllah.Çok heyecanlıyım bir an önce günler geçsin istiyorum.

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

ALPPIN:50

ebal16:20

fatmaipek:80

savas5482:50

umut81:100

rochak:50

Kalan:250

Elfida

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:51

Kalan:750

Nese77

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:51

Kalan:800

Son düzenleme:
rainbow ablaaaa ins hayirlisiyla bize guzel haberle verecegine eminim...senin gibi iyilik perisi olanin rabbimde yanindadir...senin acmis oldugun dua konusuyla hamile kalacazz allahimin izniyle..bize buna tesvik ettigin icin sana tesekkur ediyorum...iyiki varsin ablam...allah gonlune gore versin habibtem ablam benim

cnm ilk sayfadaki tabloyu nasıl yapıyorsun cnm banada anlatsana .....özelden yazabilirsin

Fıstığım benim.Bende inanıyorum dualarımızı Rabbim katında kabul edecek inşAllah sırayla hepimiz hamile kalacağız. Allahım hepinizden razı olsun iyiki varsınız

Ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiimmm Temizlik yaptım dıjj muujj aldım...Saolsun komşum börekle çay yapmış gittim oturdum accık, daha yeni geldim eve...Ama daha sınav okuyup sınav hazırlayacam, son 2 hafta sonudur hiç bişe anlamıyorum, myetmiyo bana günler

Ablam beniimm kararınız hayırlı olsun, tontişimiz ilk atışta burda olacak yürekteeennn inanıyorum ve istiyorum..en doğru kararı aldınız

Gümüşüümmmm çok doğru bi karar verdiniz o kadar mutlu oldum ki..sağlıkla sıhhatle mutlulukla bebişle oturun...Ama kuzum naçizane bi önerim olacak; Kendi evin ve hayatta 1-2 defa alınan bişe, taşınmak için acele etme, güzel güzel her istediğini yaptır hatta bahara kadar bile oyalan evi nasıl istiyosan öyle yaptır...Bi de hep diyorum kendi evim olursa mutlaka bir odaya gömme dolap(yüklük derler ya hani) yaptıracam, sana öneririm evin bütün döküntüsnü kaldırıyor

Bu arada bebiş için dua ediyoruz ammmmaaaa baksanıza zeyno 1, gümüş 2 ev de aldılar ohhhh, feryalim desen işi iyi gidiyo çok şükür uğurlu topiğimiz bizim yaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…