- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.321
valla kızlar hiç boş geçirmemeye çalıştım koyu görür görmez hep değerlendirdim bakalım sonuç ne olacak ayın 30 una kadar boş durmak yok denemeye devam edicem bu ay kaçıramam inş olur bakalım hergün deniyorum oviyi herşeyin hayırlısı olsun kızlar dua edin lütfen
mehlikcim ben hiç ovu testi kullanmadım ama iki çizgi de aynı gibi görünüyor, yumurtlamış olabilirsin canım, sen bu günleri değerlendirmeye devam et
Sevdemm
1001 AYET-El Kürsi
rmzeynep:101
asbelove:100
kiraztepe:50
ALPPIN:50
ebal16:20
fatmaipek:80
savas5482:50
umut81:100
zerbas:50
Kalan:400
Elfida
1001 Ayet-El Kürsi
zerbas:50
Kalan:901
Nese77
1001 Ayet-El Kürsi
Kalan:951
Evettt arkadaşlar gelelim haberime:))
Biliyorsunuz dönemdönem ara vermiş olsamda 1.5 senedir bebek çalışmalarım devam ediyor ama henüz tutturamadıkEşimle oturduk konuştuk ve karar verdik yaşım beklemeye müsait değil hafif derecede olsada rahim sarkmam var yani elimi çabuk tutmalyım.Bu ayda olmazsa ki umudum yok gelecek ay yumurta takibi yaptırmayı düşünüyoruz.Rabbim nasib etsin inşAllah isteyen herkesle birlikte inşAllah banada.Dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var.
Allahım hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin
ewet senin kinden bende daha hamile değilim
çok teşekkür ederim ,banada dua verebilirsin
hoşbulduk canım
yumurtlama takibi kararı almışsınızhayırlısı olur inşallah en kısa zamanda bebek müjdeni alırız
daha önce hiç yumurtlama takibi yaptırmış mıydın
yakıştı cnm maaşallahbatın ne zaman.İnşAllah hamilesindir cnm
canım sıradaki arkadaşlara bakıp istediğin kadar alabiliyorsun cnm.
amin hepimizin müjdesi gecikmeden gelsn inşAllah.Amin
Canım ben ilaç destekli bir takip düşünüyorum klomen veriyor ya dr.Hayır daha önce yaptırmamıştım.Malum seneler geçtikce yumurta kaliteside düşüyor dr. desteği iyi olur inşAllah..
ablammmm Rabbim tez zamanda duanı gerçekleştirsin inşşşş. ay senin hamile olduğunu okusam çıldırırım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gümüş hayırlı olsun cnm,kendim almış gibi sevindim vallahi.güle güle bebişle oturun inş.
batım 19 aralık ,sevdem için şimdilik 50 tane alayım ,ayetel kürsi değilmi
Evet cnm Ayet-El kürsi ..senide hem dua hemde hamile listesie ekliyorum sanada okunur inş.
rainbow ablaaaa ins hayirlisiyla bize guzel haberle verecegine eminim...senin gibi iyilik perisi olanin rabbimde yanindadir...senin acmis oldugun dua konusuyla hamile kalacazz allahimin izniyle..bize buna tesvik ettigin icin sana tesekkur ediyorum...iyiki varsin ablam...allah gonlune gore versin habibtem ablam benim
cnm ilk sayfadaki tabloyu nasıl yapıyorsun cnm banada anlatsana .....özelden yazabilirsin
canım anlatmak karışık olabilir sen bana kaç sütünlu yapacağını söyle ben hazırlayayım özelden yollayayım cnm sana.
Evettt arkadaşlar gelelim haberime:))
Biliyorsunuz dönemdönem ara vermiş olsamda 1.5 senedir bebek çalışmalarım devam ediyor ama henüz tutturamadıkEşimle oturduk konuştuk ve karar verdik yaşım beklemeye müsait değil hafif derecede olsada rahim sarkmam var yani elimi çabuk tutmalyım.Bu ayda olmazsa ki umudum yok gelecek ay yumurta takibi yaptırmayı düşünüyoruz.Rabbim nasib etsin inşAllah isteyen herkesle birlikte inşAllah banada.Dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var.
Allahım hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin
napıyosunuz kızlar hamile haberleri yokmu:26:
evi kaçırmadık alıyoruz inş bugün gittik satış ofisi kapalı bakamadık yarın bakıp peşinatı yatırcaz bileziklerim gidiyo
akramabamızla konuştukn kendisi mobilyacı dolapları iyi değil evin yeni dolap yapıcak simferin ankastre setini alıcaz siyah dolaplarda beyaz olcak güzel olcak inş laminant açık renk olcak yarın peşinatı verirsek 15 20 gün içinde taşıncaz bebek varsa naparım bilemiyorum umarım bat gelmeden taşınırız
cok fazla işi yok evin alan kişi ödeyememiş iade etmiş belki temizlemişlerdir
mutağım harika olacak hayallerimdeki gibi
bu arada 120 m2 alıyoruz 140m2 hem site dışında hemde satışta yok şu an kısmet
dualara katılamıyorum üzgünüm cok yoğunuz akşama misafirim gelcek çıkıyım öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?