- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.281
yoksaaaaaaaaaaaAğlarım bak ama
hayatımcığım sınavımcığım(bu da bir türkçe öğretmeninin türkçeyi katledişinin kanıtı olsun) ııııımmmm neyse napıyon yvrum benim kocacan da nöbetçi ve yine kesiiiinnnn elektrikler gidecek
herkese merhabalar sabahtan beri nette sorun vardı giremedim.
hehhh nihayet sıra baaaa geldiiiiiiiiiii
kıssss öleeee demeeee laptopu bozdum(ablamın sesini duyar gibi oldum,bu eşyalar senden ne çekiooo diye )
elennntriiiiklerrr giderseeee benden mahrum kalırsınızlaptop şarj etme özelliğini katlettim şimdi sadece prize taknca dugemsıne basıom ve calısıo laptop ..başka turlu calısmıo
naptıysam artıkbu laptopta havadan nem kapmışş belliki
Hoşgeldin cnm nasılsın ?
Evettt arkadaşlar gelelim haberime:))
Biliyorsunuz dönemdönem ara vermiş olsamda 1.5 senedir bebek çalışmalarım devam ediyor ama henüz tutturamadıkEşimle oturduk konuştuk ve karar verdik yaşım beklemeye müsait değil hafif derecede olsada rahim sarkmam var yani elimi çabuk tutmalyım.Bu ayda olmazsa ki umudum yok gelecek ay yumurta takibi yaptırmayı düşünüyoruz.Rabbim nasib etsin inşAllah isteyen herkesle birlikte inşAllah banada.Dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var.
Allahım hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin
36a diyelim cnm artık :)) yeni yıl geldi nerdeyse:)kaç yaşındasın rainbow
36a diyelim cnm artık :)) yeni yıl geldi nerdeyse:)
Estafurullah.Canım öncelikle ben hamile değilim cnm olmak için çabalıyorum.Hamilelik cetveli yapmak için aşağıdaki linki tıkla cnm.
Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.
oradan yapmak istediğin cetveli seç önce hamilleikse ben linkinide veririmsana.yapılışınıda yapamazsan söyle anlatırım ben.
yarışmada forumun enleri seçiliyor cnm.arka sayfalarda link vermiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?