RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

hayatımcığım sınavımcığım(bu da bir türkçe öğretmeninin türkçeyi katledişinin kanıtı olsun) ııııımmmm neyse napıyon yvrum benim kocacan da nöbetçi ve yine kesiiiinnnn elektrikler gidecek

hehhh nihayet sıra baaaa geldiiiiiiiiiii

kıssss öleeee demeeee laptopu bozdum (ablamın sesini duyar gibi oldum,bu eşyalar senden ne çekiooo diye )

elennntriiiiklerrr giderseeee benden mahrum kalırsınız laptop şarj etme özelliğini katlettim şimdi sadece prize taknca dugemsıne basıom ve calısıo laptop ..başka turlu calısmıo

naptıysam artık bu laptopta havadan nem kapmışş belliki

kknın en tatlı,en anlayışlı,en sabırlı,en yardımsever,en samimi,en anaç ablası rainbow ablam seçilsiiiiiiinnnnn....

SON YÜZYILIN EN İYİ ABLASI İLAN EDİYORUM SENİİİİİ ABLAM

Ragindammm kardeşimmm

Sizin kalbinizde yer ettim birinci oldum zaten ne mutlu bana .Rabbim hepinizin güzel gönlüne göre versin inşAllahhhhhhhhhhhhhhh

Seviyorum siziiiiii

sesimi taaaaa oradan duydun demi

Evettt arkadaşlar gelelim haberime:))

Biliyorsunuz dönemdönem ara vermiş olsamda 1.5 senedir bebek çalışmalarım devam ediyor ama henüz tutturamadık Eşimle oturduk konuştuk ve karar verdik yaşım beklemeye müsait değil hafif derecede olsada rahim sarkmam var yani elimi çabuk tutmalyım.Bu ayda olmazsa ki umudum yok gelecek ay yumurta takibi yaptırmayı düşünüyoruz.Rabbim nasib etsin inşAllah isteyen herkesle birlikte inşAllah banada.Dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var.

Allahım hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin

kaç yaşındasın rainbow

Estafurullah.Canım öncelikle ben hamile değilim cnm olmak için çabalıyorum.Hamilelik cetveli yapmak için aşağıdaki linki tıkla cnm.

Lilypie - Pregnancy, baby and parenting tickers.

oradan yapmak istediğin cetveli seç önce hamilleikse ben linkinide veririmsana.yapılışınıda yapamazsan söyle anlatırım ben.

yarışmada forumun enleri seçiliyor cnm.arka sayfalarda link vermiştim..

beceremedim sadece hazırda bekleyip ben hazırım yazacaktım

napıyosunuz kızlar hamile haberleri yokmu:26:
evi kaçırmadık alıyoruz inş bugün gittik satış ofisi kapalı bakamadık yarın bakıp peşinatı yatırcaz bileziklerim gidiyo
akramabamızla konuştukn kendisi mobilyacı dolapları iyi değil evin yeni dolap yapıcak simferin ankastre setini alıcaz siyah dolaplarda beyaz olcak güzel olcak inş laminant açık renk olcak yarın peşinatı verirsek 15 20 gün içinde taşıncaz bebek varsa naparım bilemiyorum umarım bat gelmeden taşınırız
cok fazla işi yok evin alan kişi ödeyememiş iade etmiş belki temizlemişlerdir
mutağım harika olacak hayallerimdeki gibi
bu arada 120 m2 alıyoruz 140m2 hem site dışında hemde satışta yok şu an kısmet
dualara katılamıyorum üzgünüm cok yoğunuz akşama misafirim gelcek çıkıyım öpüyorum

kızlar merhabalar...nasılsınız? pazar günü pek kimse yok herkes gezmede herhalde gerçi bende yeni geldm dışardn:))))))

firarperestin bebişi mi düştü yawww çok geçmiş olsun yaa.çok üzüldm((

dua okuyacm sıradakilere 50 şer tane alayım rainbow ablacım yılın ablası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…