- 28 Haziran 2012
- 5.481
- 1.578
- 198
- 44
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.361
[td]isim.........[/td]
[td]yaş[/td]
[td]durum[/td]
[td]........[/td]
[td]........[/td]
[td]........[/td]
[td].........[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Emel[/td]
[td]25[/td]
[td]hamile[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hatice[/td]
[td]27[/td]
[td]beklemede[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
Canım kodlama sisteminide söyleyeyim.Noktalı olan yerler kutucuk isimleri.örnek yapayım ben...umarım çıklayıcı olabilmişimdir.
canım ben alıntı yapman gerektiği bildiğini düşünerek yazmadım o kadarda uğraştın afedersin,,hayırdır cnm konumu açıyorsun..
Müdürümden mesaj geldi hava muhalefeti nedeniyle yarın okullaaaarrr tatiiiiiiiiiiiiiiiiiiillll:119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:
yeminle bezgin bezgin oturmuş soru hazırlıyodum ama haberi alınca can geldi kan geldi banaaa
yine 4 ayağının üstüne düştün desenee:)) Bırak şimdi işi gücü gel sohbet edelim yaaaaaaaaaa
Savaş cnm Allah yardımcın olsun.en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallahh.senden haber alabilecekmiyiz:26:kızlar merhaba
benişm işlerim biraz yoğun.bugün gelemedim.ama merakta ettim ne var ne yok diye
dedim bari okuyayım.
off daha ütüm var ondan sonra kişisel temizliğe gireceğim komplemalum yarın hastaneye yatacağım.
öpüyürom hepinizi
Canım benimmmgönül gönülün aynasıdır nede güzel anlatıyor hislerimi Rabbim güzel gönlüne göre versin inşAllah dualarımız kabul olsun.Mevlam benimde yüzümü güldürür inşAllah.Çok heyecanlıyım bir an önce günler geçsin istiyorum.
Rainbov cnm hayırlısı olsun inşallah ocak ayında senin güzel haberinle seviniriz.bukadar duaya vesile oldun Rabbim seni mükafatlandıracak eminimmEvettt arkadaşlar gelelim haberime:))
Biliyorsunuz dönemdönem ara vermiş olsamda 1.5 senedir bebek çalışmalarım devam ediyor ama henüz tutturamadıkEşimle oturduk konuştuk ve karar verdik yaşım beklemeye müsait değil hafif derecede olsada rahim sarkmam var yani elimi çabuk tutmalyım.Bu ayda olmazsa ki umudum yok gelecek ay yumurta takibi yaptırmayı düşünüyoruz.Rabbim nasib etsin inşAllah isteyen herkesle birlikte inşAllah banada.Dualarınıza çok ama çok ihtiyacım var.
Allahım hepimizin gönlündekini hakkımızda hayırlı kılsın nasib etsin inşAllah.Amin
napıyosunuz kızlar hamile haberleri yokmu:26:
evi kaçırmadık alıyoruz inş bugün gittik satış ofisi kapalı bakamadık yarın bakıp peşinatı yatırcaz bileziklerim gidiyo
akramabamızla konuştukn kendisi mobilyacı dolapları iyi değil evin yeni dolap yapıcak simferin ankastre setini alıcaz siyah dolaplarda beyaz olcak güzel olcak inş laminant açık renk olcak yarın peşinatı verirsek 15 20 gün içinde taşıncaz bebek varsa naparım bilemiyorum umarım bat gelmeden taşınırız
cok fazla işi yok evin alan kişi ödeyememiş iade etmiş belki temizlemişlerdir
mutağım harika olacak hayallerimdeki gibi
bu arada 120 m2 alıyoruz 140m2 hem site dışında hemde satışta yok şu an kısmet
dualara katılamıyorum üzgünüm cok yoğunuz akşama misafirim gelcek çıkıyım öpüyorum
arkadaşlar bildiğiniz üzere dün misafirim vardı gecede bizde kaldılar Allah bağışlasın 3 aylık bebekleri var şöyle söyliyim ev suan mis gibi bebek kokuyor okadar güzel bir koku ki içim bir tuhaf oldu inşallah rabbim en kısa zamanda bu kokuyu hepimizin evlerine nasip etsin.aminnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?