RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

[td]isim.........[/td]
[td]yaş[/td]
[td]durum[/td]
[td]........[/td]
[td]........[/td]
[td]........[/td]
[td].........[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Emel[/td]
[td]25[/td]
[td]hamile[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]hatice[/td]
[td]27[/td]
[td]beklemede[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]

Canım kodlama sisteminide söyleyeyim.Noktalı olan yerler kutucuk isimleri.örnek yapayım ben...umarım çıklayıcı olabilmişimdir.

tamam cnm şimdi oldu sonunda alıntı yaptım öyle oldu

Müdürümden mesaj geldi hava muhalefeti nedeniyle yarın okullaaaarrr tatiiiiiiiiiiiiiiiiiiillll:119::119::119::119::118::118::118::118::118::118:

yeminle bezgin bezgin oturmuş soru hazırlıyodum ama haberi alınca can geldi kan geldi banaaa

yine 4 ayağının üstüne düştün desenee:)) Bırak şimdi işi gücü gel sohbet edelim yaaaaaaaaaa

Savaş cnm Allah yardımcın olsun.en kısa zamanda sağlığına kavuşursun inşallahh.senden haber alabilecekmiyiz:26:

Rainbov cnm hayırlısı olsun inşallah ocak ayında senin güzel haberinle seviniriz.bukadar duaya vesile oldun Rabbim seni mükafatlandıracak eminimm

Gümüş cnm şimdiden güle güle oturun.yeni eve hemencecik bi de bebiş gelirseee tadından yenmez heeeee

kızlar meraba beni de ekler misiniz listeye.31 aralık benımde adet tarihi.bende 8 ayı bitirdim.ama hala bebk yok çalışmalrım devam ediyor

arkadaşlar bildiğiniz üzere dün misafirim vardı gecede bizde kaldılar Allah bağışlasın 3 aylık bebekleri var şöyle söyliyim ev suan mis gibi bebek kokuyor okadar güzel bir koku ki içim bir tuhaf oldu inşallah rabbim en kısa zamanda bu kokuyu hepimizin evlerine nasip etsin.aminnnnnnnnnnnnn

bende istiyorum o kokudan

zeynepciğim görümcemin bebeği 2 aylık falan Aman Allahım nasıl güzell kimliğini çıkarmadıysanız ben kaçırayım diyorum o derece gözüm dönüyor yani:)Görmeye sevmeye gidiyorum arada.Çok şeker çokk..Aminnnnnn inşAllahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…