RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Scorpiciğim Allah razı olsun bitaneminşAllah hepimiz için güzel bir ay olsun Aralık ve Ocak.
Senin çalışmalar nasıl gidiyor cnm ne kadar kaldı..

İnşallah canımmm 2013 hepimize güzellikler getirecek inanıyorum.kuzum benim bat 15 -17 aralık arası.ama bu aydan umudum yok.tabi yinede rabbim bilir.düzenli çalışamadık.12-14-15 oldu.araya tahlil girdi ara verdik.nezaman yumurtladım onu bile tam çözemedim bu ay.yani iki yumoşmu vardı acaba diyorum çünkü şeffaf akıntı 14.ve16. Günlerde geldi.16 da sancım da oldu. Amann ne bilim bakalım bu ay ovu test alıcam.bende tatlım olmazsa yumurta takibi yaptırıcam çok beklemek istemiyorum.bize bir neşe lazım bu bebiş bize iyi gelecek inşallahh

arkadaşım eğer birgünlüğüne geldiysen olmaz ilk sayfayı okudun mu ,kabul edersen rainbow senide ekler

Canım uygun zamanlarda çalışmışsın inşAllah meleğin seninledir.Ama Rabbim bu ayı uygun görmemişse önce bir yumurtlama testiyle başla olmazsa yumurta takibi.Bende çok bekleme taraftarı değilim.Bekledikçe insan strese giriyor çünkü.

Napyon beyaaa
Kız ben demeyi unuttum hani bi rüya anlatmıştım kuzenimin rüyası.rahmetli yengem bana ördüğü yeleği vermesini sölemişti.lila bebiş yeleği.kızzz kuzenim bütün evi aradı veee bulduuuu
3gün üstüste aynı şeyleri gördü rüyasında töbe yarabbimmm.yengem beni kızı gibi severdi yaaa canım oradan da yetişiyo sanırımmm.şimdi yelek bende.valla kız erkek ne olsa o yeleği giyecekkk

merhaba kızlar nasılsınız
benim bu ara işlerim yoğun fazla gelemiyorum
ama aklım hep burda geçmişi tam okuyamadım ama bu arada yeni bat 31 aralık

bu ara bende küçük bebek çok gördüm nasık içim gidiyor anlatamam ya....okadar zorluklarından bahsetselerde okısımları hiç duymuyorum
rainbow sen ne zaman gideceksin dr.a yoksa olurunamı bırakıcan bacım.

özlem ne havası kız fırtına falanmı var biz gidiyoruz yarın işe mdr telefon açmadı

Bende cnm. Benimde yaş az değil ilk bebiş için yani doğurana kadar 33 bitecek
Annemde çok hevesli ona da üzülüyorumhiç bir ay umut vermiyorum kadıncağıza ama yine bekliyo ilk torunu olacak belki de tek Allah bilir.yoksa bana kalsa acelem yok hayırlı zamanda gelsin inşallahhh hepimize yavruşlarımız

scorpi vardır bunun bir hikmeti cnm hadi hayırlısııı

İnşallah kuzum yaa çünkü bilinçaltı olayını geçti bu rüya.geçen bi hoca anlatmış tv de eger üstüste gördüğün rüyalarda vefateden kişi senden bişeyler istiyorsa istediklerini yap çünkü onlar bu alemdeki herşeyi hisseder.senin günahını da sevabını da hisseder demiş.zaten şöyle düşündük.yengem o renk hiç örmezdi.beyaz sarı örerdi.sanırım bunu bana örmüş çünkü ben lila hastasıyım.örüp kenara koyacağı birenkdeğil çünkü.bakalım artık biz mesajı aldıkgerisi Rabbimin takdiri:26:

bende istiyorum o kokudan

tam ıssırmalık aylar valla maaşşallah şimdi evimin boşluğunu bir kere daha anladım off offf inşallah hamişimdir ve inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruz

merhaba kızlar nasılsınız
benim bu ara işlerim yoğun fazla gelemiyorum
ama aklım hep burda geçmişi tam okuyamadım ama bu arada yeni bat 31 aralık

Canım avatraın pek güzelmiş ışıl ışıl oldu buralar

aynen valla.Canım arka sayfalarda yazdım ama gözünden kaçmış.Gelecek ay gidiyorum cnm yumurta takibi yaptıracağım.İlaç vs. kullanacağım artık hayırlısı.Bekle bekle nereye kadar:))

Canım annende haklı napsın torun istiyor sağlıkla gelsin inş.

tşk ederim.arkdşın biri çok sert yaklaşmış anlamadım ama.ayetel kürsi mi okuyoruz okumayanı mı almıyosunuz anlamdımda.26 yaşındayım 1 yıllık ev

liyim

Canım ilk sayfada katılım şartımız arkadaş onu söyledi yoksa sert falan değil cnm.Böyle gelip ismni yazdırıyor arkadaşlar bizde dua falan okuyoruz sonra hamileliklerni dahi haber vermiyorlar biraz kırıldık onada katılımı şart koştuk listeye.

Ayetel Kürsi okuyoruz okuyanıda okumayanada kapımız açık cnm.

Yengen gerçekten ne çok istemiş bebeğinin olmasını Allah rahmet etsin bencede bu bir işaret inşAllah bu ay gelmiş olsun meleğin..

tam ıssırmalık aylar valla maaşşallah şimdi evimin boşluğunu bir kere daha anladım off offf inşallah hamişimdir ve inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruz

aminnnnnnnnnnnn inşAllahhh

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

kiraztepe:50

ALPPIN:50

ebal16:20

fatmaipek:80

savas5482:50

umut81:100

zerbas:50

nartanesiii:100

rochak:50

oz_lem:50

Kalan:200

Elfida

1001 Ayet-El Kürsi

zerbas:50

rmzeynep:51

savas5482:100

rochak:50

Kalan:550

Nese77

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:51

savas5482:100

Kalan650

Gamyoncum canımmmm Yukarda yazdım ama görmedin avatarın pek güzel ışıl ışıl oldu buralar Batınıda güncelledim bitanem.

Özel mesaj atmıştım sana atamıyorum cnm anladın sen onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…