- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.381
kızlar meraba beni de ekler misiniz listeye.31 aralık benımde adet tarihi.bende 8 ayı bitirdim.ama hala bebk yok çalışmalrım devam ediyor
Scorpiciğim Allah razı olsun bitaneminşAllah hepimiz için güzel bir ay olsun Aralık ve Ocak.
Senin çalışmalar nasıl gidiyor cnm ne kadar kaldı..
kızlar meraba beni de ekler misiniz listeye.31 aralık benımde adet tarihi.bende 8 ayı bitirdim.ama hala bebk yok çalışmalrım devam ediyor
arkadaşım eğer birgünlüğüne geldiysen olmaz ilk sayfayı okudun mu ,kabul edersen rainbow senide ekler
İnşallah canımmm 2013 hepimize güzellikler getirecek inanıyorum.kuzum benim bat 15 -17 aralık arası.ama bu aydan umudum yok.tabi yinede rabbim bilir.düzenli çalışamadık.12-14-15 oldu.araya tahlil girdi ara verdik.nezaman yumurtladım onu bile tam çözemedim bu ay.yani iki yumoşmu vardı acaba diyorum çünkü şeffaf akıntı 14.ve16. Günlerde geldi.16 da sancım da oldu. Amann ne bilim bakalım bu ay ovu test alıcam.bende tatlım olmazsa yumurta takibi yaptırıcam çok beklemek istemiyorum.bize bir neşe lazım bu bebiş bize iyi gelecek inşallahh
zeynepciğim görümcemin bebeği 2 aylık falan Aman Allahım nasıl güzell kimliğini çıkarmadıysanız ben kaçırayım diyorum o derece gözüm dönüyor yani:)Görmeye sevmeye gidiyorum arada.Çok şeker çokk..Aminnnnnn inşAllahhhhhhhh
Canım uygun zamanlarda çalışmışsın inşAllah meleğin seninledir.Ama Rabbim bu ayı uygun görmemişse önce bir yumurtlama testiyle başla olmazsa yumurta takibi.Bende çok bekleme taraftarı değilim.Bekledikçe insan strese giriyor çünkü.
Aramıza hoşgeldin cnm.ne kadarlık evlisin yaş kaç
scorpi vardır bunun bir hikmeti cnm hadi hayırlısııı
bende istiyorum o kokudan
zeynepciğim görümcemin bebeği 2 aylık falan Aman Allahım nasıl güzell kimliğini çıkarmadıysanız ben kaçırayım diyorum o derece gözüm dönüyor yani:)Görmeye sevmeye gidiyorum arada.Çok şeker çokk..Aminnnnnn inşAllahhhhhhhh
merhaba kızlar nasılsınız
benim bu ara işlerim yoğun fazla gelemiyorum
ama aklım hep burda geçmişi tam okuyamadım ama bu arada yeni bat 31 aralık
bu ara bende küçük bebek çok gördüm nasık içim gidiyor anlatamam ya....okadar zorluklarından bahsetselerde okısımları hiç duymuyorum
rainbow sen ne zaman gideceksin dr.a yoksa olurunamı bırakıcan bacım.
özlem ne havası kız fırtına falanmı var biz gidiyoruz yarın işe mdr telefon açmadı
Bende cnm. Benimde yaş az değil ilk bebiş için yani doğurana kadar 33 bitecek
Annemde çok hevesli ona da üzülüyorumhiç bir ay umut vermiyorum kadıncağıza ama yine bekliyo ilk torunu olacak belki de tek Allah bilir.yoksa bana kalsa acelem yok hayırlı zamanda gelsin inşallahhh hepimize yavruşlarımız
tşk ederim.arkdşın biri çok sert yaklaşmış anlamadım ama.ayetel kürsi mi okuyoruz okumayanı mı almıyosunuz anlamdımda.26 yaşındayım 1 yıllık ev
liyim
İnşallah kuzum yaa çünkü bilinçaltı olayını geçti bu rüya.geçen bi hoca anlatmış tv de eger üstüste gördüğün rüyalarda vefateden kişi senden bişeyler istiyorsa istediklerini yap çünkü onlar bu alemdeki herşeyi hisseder.senin günahını da sevabını da hisseder demiş.zaten şöyle düşündük.yengem o renk hiç örmezdi.beyaz sarı örerdi.sanırım bunu bana örmüş çünkü ben lila hastasıyım.örüp kenara koyacağı birenkdeğil çünkü.bakalım artık biz mesajı aldıkgerisi Rabbimin takdiri:26:
tam ıssırmalık aylar vallamaaşşallah şimdi evimin boşluğunu bir kere daha anladım off offf inşallah hamişimdir ve inşallah hepimiz en kısa zamanda hamiş oluruz
Gamyoncum canımmmmYukarda yazdım ama görmedin avatarın pek güzel ışıl ışıl oldu buralar Batınıda güncelledim bitanem.
Özel mesaj atmıştım sana atamıyorum cnm anladın sen onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?