- 11 Ekim 2012
- 671
- 0
- 46
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.401
selam kızlarhayırlı akşamlar nasılsınız
Ben geldim canlar
Ben geldim canlar
a.s hayırlı akşamlar Kirazcığım nasılsın ?
İnşAllah bebiştir.Ben çok umutluyum bu ay Fatmacığım yumurtan iyiydi Maaşallah.Kiraz inşallah bebiş sinyalidir cnm yeni hamiş haberlerine ihtiyacımız var halay çekmek istiyorum bende
benimde sağ kasığım ve sağ bacağım ağrıyor (tabi romatizmadan değilse )
zeynepcim batın yarın görünüyor test yapmayı düşünüyor musun canım
günü geçen arkadaşlar gelip bi haber verseler ne güzel olur değil mi
zeynep yeni yumurtladı cnm ilginç bir durum yaşandı geçen gün hayırlısı artıkO gün aklıma geldi ama yazmadım.Bat tarihinden 1 yada 2 gün önce yumurtladı o ara duasınıda okuyorduk vardır bununda bir hikmeti..hayırlısıı inşAllahh
Feryal nasılsın cnm .neler yaptınn beklemedeyim
Kiraz inşallah bebiş sinyalidir cnm yeni hamiş haberlerine ihtiyacımız var halay çekmek istiyorum bende
benimde sağ kasığım ve sağ bacağım ağrıyor (tabi romatizmadan değilse )
evet öyle yazdırmıştım çünkü kaç günde bir olduğumu bilmiyorumyarın 30 olacak şuana kadar birşey yok soğan suyu içiyordum ilk ay ne güzel olmuştum ama bu ay olamadım 2 gün önce yumurtla akı gibi birşey geldi 3 gündür ovulasyon testlerim koyu çıkıyor iki ihtimal var işte ya hamileyim yada yumurtlama dönemimdeyim kan testine gidicem bir hafta sonra gebelik varsa çıkar eğer yumurtluyorsam ve hamiş olursam herhalde yine bir haftaya çıkar kan testinde.eşim kafamı karıştırdı ondan bir gün önce eşimle ilişkide bulunmuştuk ve ben uzun bir zaman kalkmıyorum duşumu aldım tabi oraları çok iyi durulamıyorum eşim belki içinde kalmıştır onlar akmıştır dedi öylede olabilir mi acaba? şuan hamilemiyim diye heyecan yapıyorum sabah test yaptım ama negatif
inşallah hamişsindir canım ama sen yine de bu günleri iyi değerlendir her ihtimale karşı
ayyy inşallah ya romatizma felan değildir,
ya ben çok hayal kırıklıkları yaşadım o yüzden pek umutlanamıyorumya sen umutlumusun
Yengen gerçekten ne çok istemiş bebeğinin olmasını Allah rahmet etsin bencede bu bir işaret inşAllah bu ay gelmiş olsun meleğin..
aminnnnnnnnnnnn inşAllahhh
kızlar öyle dolanıyorum doalnıyorum oyalanıyorum canım hiç bişi istemiyo aklım hep hamişmiyim bebeğim benimlemi acaba diorum bat 12 aralaıkl veya 14 aralık olabilir dün test yaptım koca bi tek çizgi bugün ovu testi yapım çok kyudadeğildi çok siliktedeğildi sanki bimaç güne koyulaşaıcak nasıl aptal hissediom kendimi nasıl saçmaladım dimi
hangimiz değilki canım ya bende ikilemdeyim valla koç burcuyum ocak ayında jüpiter burcumuzda olacak ve sans gezegeni(koçlara duyrulur) umarım hayırlı haberler alırız sen yine 3 4 gün kala yapmışsın benim bat ona rağmen tek çizgi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?