RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Sevdemm

1001 AYET-El Kürsi

rmzeynep:101

asbelove:100

kiraztepe:50

ALPPIN:50

ebal16:20

fatmaipek:80

savas5482:50

umut81:100

zerbas:50

nartanesiii:100

rochak:50

oz_lem:50

Kalan:200

Elfida

1001 Ayet-El Kürsi

zerbas:50

rmzeynep:51

savas5482:100

rochak:50

Kalan:550

Nese77

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:51

savas5482:100

Kalan650

Zeynep geçen ay 7.gün başladım soğan kürüne 6 gün içtim. 26.Gün adet oldum erken yani.
Bu ayda içmek istiyorum varsa kist falan temizlensin diye.Kaçıncı gün başlayyaım cnm sence

öncelikle tüm hamile kalmak isteyenlere rabbim en kısa zamanda nasip eder inş tabi sağlıklı sıhhatli. biraz okudum ve bii arkadaş düşük yapmış geçmiş olsun diyorum. benimde ilk haileliğim 7. haftada düştü ve kürtaj oldum dünyam başıma yıkılmıştı herşey bitti sandım. 9 ayın sonunda hamiş kalmıştım ilkine. 2. hamileliğm kimyasal gebelikti. 3. hamileliğim şükür ii geçti tabi kanamaları falan saymazsak şu anda 21 aylık bii oğlum var. şuandada 4. hamileliğim daha çok yeni umarım sizlerde topiğimize gelirsiniz. diyeceğim oki çok kafaya takmayın taktıkça olmuyo. yeterki 1 kere hamiş kalın gerisi geliyo. rabbim sizlerinde kucağını ve evini doldursun amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn

Zeynep geçen ay 7.gün başladım soğan kürüne 6 gün içtim. 26.Gün adet oldum erken yani.
Bu ayda içmek istiyorum varsa kist falan temizlensin diye.Kaçıncı gün başlayyaım cnm sence

bat tarihinden 10 gün önce başlanıyor 7 gün içiliyor diye biliyorum.gecen ay 15 gün kala başlan gerekiyordu en erken 7 gün diyorlar çünkü.ya kesinlikle her kadının hiç olmazsa bir kere yapması şart çok faydalı çooookkk

elfida için 100 tane okudum cnm
yarında neşeye okurum.songünlerde dualar yavaşmı ilerliyor :26:

ooooo aşaaa kalabalıkmışşş eyii eyii

bi geçmişe akıp geliyorummm

yukardakı komsum olan kadınada Allah akıl fıkır versın bu saatte esyaları çarpa çarpa ev süpürüüüooo

Kızlar sabahtan beri migrenim tuttu ölüyorum şuan, ilaç içtim kafamı bağladım ama bana mısın demiyo, gözlerim yerinden çıkacak gibi, tansiyonum düşük hissediyorum

Canım duan çok anlamlı benc var bunda bişey

canım baya yağmurlu buralar

Kızlar bende zikirmatik aldim rengini kocam seçti turuncu

benimki yeşil :))

kızlar bana da lazım ondan ama nerden bulacam

geçmiş olsun cnm ışığı kapatıp uyumaya çalış desem eşinde nöbetçi yapmazsın heralde dediğimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…