RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Herkese günaydınnn.
Umarım bugün önce Yehandan sonra Feryal'den ve tüm diğer dostlardan iyi haberler alacağımız bir gün olur.

asbelove'ciğim günaydın cnm cetvelini evlilik yapmışsın nice sağlıklı bebişli senelere cnm.

Daha iyiyim tatlımm bugün korse giyip geldim işe ne olur ne olmaz sen nasılısnnn balımmmm

26aralık canım yaaa bakalım hayırlısı sen ne yaptın başka dr.la görüştün mü?

yok ya doktora felan gitmedim, bir ay daha yumurtlama takibi yaptırmak istiyorum, olmazsa ondan sonra belki,inşallah iyi çıkar test sonuçların,
aşılama yaptırmışmıydın sen hiç canım

canım ya sen yine de çalışmalara devam et Allah tan ümit kesilmez
bu ay düşünmüyorum, inşallah da gerek kalmaz

inş.ablacım ya aklım yehanda özlemde okulda şimdi bize bilgi veremicek inş.iyidir

inşallah gerek kalmadan gelir bebişin canım ya inş.

asbelove kız kelebekler uğur böcekleri bahar havası estirdin canikom buralarda

günaydın kızlar
yehandan akşama haber alırız sanırım
içime kötü birşey doğmuyor inş. iyi habrler gelecek
hepinizi çok öpüyorum bugün pek giremicem
dualarda unutmayın bizleride inş.

zerbascığım saol bitanem

birazdan dua listesini güncelleyeceğim.

gumuscum maaşallah cnm ne mutlu bak girdiniz eve darısı isteyen bekleyen herekse.
sağol cnm allah önce ev sonra bebek sonrada araba versin olmayan herkese bu 3ü de hayatta şart
hamilelik cetveli yapmak istiyorsun değil mi cnm.

gümüşcüm yeni evin hayırlı olsun canım, güle güle oturmak nasip olsun inşallah
taşınırken de her ihtimale karşı çok yorma kendini
sağol cnm bu aydan hiç umudum yok yumurtlama günü pek bişey yapamdık olduysa bile kimyasal bekliyorum bu kadar harekete bebiş dayanamaz galiba evdede cok fazla iş yok zaten adamlar taşıyo evi bize sadece cam silmek yer silmek mutfak dolabı silmek tuvalet banyo kalıyo eltim kaynanam ben hallederiz:18:
sağol cnm ev sahibine bildirdik en son bu ayın 30una kadar zamanımız var ama işler 10 günde biter galiba boya parke dolap ıvır zıvır cok fazla iş yok bunlar tamamen bitince taşıncaz sectiğim şeyleri paylaşıcam fikir alıcam bekleyim

canım benim msjı şimdi gördüm feryalin işleri iyi gidyor demişsin yerim ben seni ya inş.topiğimizin uğuru geri gelecek çok nazara geliyoruz kızlar bu kadar dua içten dileklerimiz göze geliyor ama rabbim ilacını vermiş yine dua dua dua

Ragincadığım Canım benim dualarımdasın hep.Rabbim seni bebeğini korusun inşAllah..Amin

gumuscuğum tekrar hayırlı olsun canım sağlıkla oturmak nasib olsun inşAllah.

kirazcığım dular bitsin sanada başlayalım inşAllahh hamilesindir değilsen yumurtlama takibimi yaptıracaksın cnm.Sen yaptır arkandanda ben geleceğim::)

günaydın canlar
cok yorgunum evi aldık istediğimiz ev olmadı ama buda cok güzel giriş kat(çocukluğumdan beri bi severdim ) 120m2 öyle bi ev aldığımız binada hep polisler oturuyo cok sevndm
bugünde cok iş var boya secilcek dolap secilcek kombi ankastre parke ooo cok iş var 1 gibi kocam işlerini halledicek alıcak beni secicez ankastreyi sectim en alta foto ekliycem biraz sonradan görmelik yapıyorum ama emin olun görmedim en ucuz eko paketlerine bile dibim düşerken en güzelini alıyoruz hayal gibi
sizden ne haberler var firarperestin bebeği görünmemiş galiba gecmişten sadece bikaç sayfa okudum cok üzüldüm
hamile var galiba ama kim olduğunu anlayamadım batı dün olanlar naptı test yapan varmı

evet canım biraz rahatlamayı planlıyorum kasmıyorum kendimi ovulasyonmuş ateşmiş yapmayacağım bu ay kendi rutinliğiyle gitsin abartmayacağım inşallah hayırlısıyla gelecek zamanını bekliyor sadece

İnşallah canım hayırlısı Allahım hiç beklemediğimiz anda yollayacak inşallah bebişleri sen ne zamandır istiyordun bebişim....yok hiç yaptırmadım aşılama canım şu test sonuçlarına göre hareket edilecek eğer bozuk çıkarsa direk tüp olması gerekecek çünkü hakkımızda hayırlısı benim dr.umda bu rakamlarla aşılama tutmayabilir ama istersen deneriz demişti canım

Gumus canım hepside çok güzel güle güle kullan.Sağlıklı huzurlu evinde inşAllah

asbeciğim cnm akışına bırakmak en güzeliştahlil sonucu çıkınca bir yol haritası çizilir.Hem belki böyle tek gelecekti başka türlü çift

cok tşk ederim daha iyisi daha güzelleri sizlerin olur inş
bu ay hamileysem napcam ya cok ters zamana geldi ilk defa inş bu ay hamile değilimdir diye dua ediyorum:18::18:

gümüşcüm hayırlı olsun tekrardan senin adına çok sevindim, herşey gönlüne göre olsun canım

gunaydın kızlar inşşş guzel haberler alacağımız bir gun olsun yehan dan haber varmı inşşşş herşey yolundadır

gümüşcüm hayırlı olsun tekrardan senin adına çok sevindim, herşey gönlüne göre olsun canım
cok tşk ederim bende cok mutluyum bebeğim olunca oda yapıcam yavruma sadece beşik alıcaktım kirada doğsaydı en cok buna seviniyorum cisiyetine göre odayı boyayabilcez erkek olursa babası oda takımını beşiktaşlı alıcakmış cok beklersin dedim kız olursa karışmam istediğini al ama erkek olursa beşiktaşlı diyo inat yapıyo gibi göründüm ama hayırlısıyla sağlıkla doğsunda sen ne dersen o olsun dedim içimden

rainbowcum canım Allah razı olsun, inşallah bu yumurtlama takibi ikimize de hayırlı gelir, sahi sen bu ay niye yaptırmıyorsun takibi:44:

gumuşcum ev almışsınız gule gule oturun cnm benim inşşş uğurluu bebişli olsun sağlıkla sıhatle oturun cnm benim inşşş olmayan arkadaşlarımızada allahım nasip etsinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…