RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

tsk ederim tatlimmmmmm calismalar yarin doktor 24 saat sonra iliski onerdi bakalim artikduphastonda verdi neden verdi anlamadim yaa

tatlım gebelik olursa sıkı tutunsun düşük olmasın diye vermiştir progesteron düşüğü engelliyor canım tammanem koruma amaçlı

hayır içme adaçayı maydonoz düşüğe sebep oluyomuş boşver şimdi onları

iltihap varmis maydonos suyuna oturma diye birsey soyledi arkadsimm icine biraz vicks koyuyorsun,..yarim saat oturuyorsun...iltihaplar yok oluyormuss..igne vuruldumm acaba yapsammi yapmasammi diye dusunuyorum

iltihap varmis maydonos suyuna oturma diye birsey soyledi arkadsimm icine biraz vicks koyuyorsun,..yarim saat oturuyorsun...iltihaplar yok oluyormuss..igne vuruldumm acaba yapsammi yapmasammi diye dusunuyorum

canım bence iğneni vurulduysan yapma inş.olmazsın ama adet olursan yaparsın.bitkisel kürlerde bile 2kürü aynı anda yapmayın diyorlar.bence bekle çünkü bende duymuştum maydanoz düşüklere sebep oluyor diye:18::18:

Feryaliiiiiiiiiiiiiimmmm ne yaptın doktora gittin mi?
Bu arada kayganaya niye gittin? Çevirdin mi sen de Feryal'in Yolu'nu

iyi akşamlar kızlar....
ne güzel yeni bir hamiş haberi ELfida hayırlı uğurlu olsun miniğin allah kucağına almayı nasip etsin.
Yarında savaş için sevineceğiz inşallah zeynep senide unutmadım sende gör inşallah çift çizgiyi.
Dünya hali kızlar dün akşam nasıl endişeli üzüntülüydük bu akşam halaylar çekiliyor.

Özlem yazdıklarına gülmekten ölüyorum bacım eşim ne oluyor diyor
Rainbow sen nerelerdeydin cnm

Ne mutlu bana güldürebiliyorsam yüzünüz

Kızlar kayınvalidemler az önce gitti.Hepinize iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Ama ben hala inanamıyorum ikinci çizgi silik çıktı olabilir değil mi?:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…