- 29 Ekim 2012
- 22.791
- 58.112
- 798
- 37
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #10.921
tsk ederim tatlimmmmmm calismalar yarin doktor 24 saat sonra iliski onerdi bakalim artikduphastonda verdi neden verdi anlamadim yaa
hayır içme adaçayı maydonoz düşüğe sebep oluyomuş boşver şimdi onlarıkizlar bende iltihapta cikti..ilac kullaniyorum ama maydonoz suyunumu icsem ne yapsam
Dualara az daha gayret kızlarrrr
tatlım gebelik olursa sıkı tutunsun düşük olmasın diye vermiştir progesteron düşüğü engelliyor canım tammanem koruma amaçlı
Rochak içimden bir his snada halay çekeceğimizi söylüyor bacım
hayır içme adaçayı maydonoz düşüğe sebep oluyomuş boşver şimdi onları
canım dikkat et eşin ürkmesin malum bizde erkekler eşinin yanaşmasına pek alışık değiller
ne yapacaklarını şaşırıyorlar sonra
iltihap varmis maydonos suyuna oturma diye birsey soyledi arkadsimm icine biraz vicks koyuyorsun,..yarim saat oturuyorsun...iltihaplar yok oluyormuss..igne vuruldumm acaba yapsammi yapmasammi diye dusunuyorum
iyi akşamlar kızlar....
ne güzelyeni bir hamiş haberi ELfida hayırlı uğurlu olsun miniğin allah kucağına almayı nasip etsin.
Yarında savaş için sevineceğiz inşallah zeynep senide unutmadım sende gör inşallah çift çizgiyi.
Dünya hali kızlar dün akşam nasıl endişeli üzüntülüydük bu akşam halaylar çekiliyor.
Özlem yazdıklarına gülmekten ölüyorum bacım eşim ne oluyor diyor
Rainbow sen nerelerdeydin cnm
Şimdi hang yöreden halay çekeyimmm zılgıtmı ataym amudamı kalkayım bilemedimmmmmmmmmmmmTopiğimiz yeniden şenlendi Elfidacığımtatlı hamişim Rabbim sağlıkla kucağına almayıda nasib etsin inşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh :118::118::118::118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?