RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

günaydın kızlar...dün akşamın şevkiyle sabah test yaptım ama gölgesi bile yok hayırlısı artık ...

bugün çok işim var erken çıkıp kuaföre gideceğim ordan okula.yerli malı kutlamamız var velilerimiz gelecek ufak bir parti yapacağız kızımda şiirini okuyacak.bugünü atlatayım akşam dualarımı okurum inşallah regli olmadan okuyum biraz dua pkumak içimi çok rahatlatıyor okumayınca boş hissediyorum...

Sağol ablacım çok teşekkür ederim. Kendi kendimi nazar ettim ama atlattık çok şükür. Ben alphın için dua almak istiyorum. Şimdilik 50 yaz ablacım, daha okursam yazarım burdan..

yehancım cnm arkadaşım yazdıklarını okuyunca kendi yaşadıklarım geçti gözümün önünden
cnm allah bir daha yaşatmasın inş. çok şükür yavrun seninle nazarlardan korusun mevlam
valla nasıl rahatladım bilemezsin.
bu sıpalar şimdiden çok çektirdikleri için kıymetli oluyorlar böle

elfida savaş tekrardan tebrik ederim kızlar gece sayfalar kaynamış

sunbal ben anlamadım cnm birinde çıkmamış bir arkadaşında öle olmuştu.sen yinede bir kan testi yaptırsan :18:

Fatmaipek

1001 Ayetel Kürsi

rochak:100

rmzaynep:51

RainbowColors:100

Kalan:751

Kiraztepe

1001 Ayetel Kürsi

rmzeynep:50

Kalan:850

ALPPIN

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:50

oz_lem:100

umut81:100

yehan:50

Kalan:600

Yehancım umarım bundan sonraki süreci sorunsuz atlatırsın.Herşey gönlünce olsun cnm.Neler hissettiğini anlayabiliyorum.Dualarım seninle

Rainbowcum canım tirot testi yaptırmışsın, sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim
savaşcım sen de kan testi sonuçlarını getir de sana da kutlama yapalım
Yehancım, bizi baya korkuttun, ama çok şükür iyimişsin, -ben de kız hissediyorum- inşallah minik kızını sağlıcakla kucağına alırsın
zeynepcim senden de umutluyum ben bir test yapsaydın
sunbalcim eğer gelmezse bence bir kere daha test yap, :44:
fatmacım hayırlısı olsun, inşallah bir dahaki aya

Canım ben bir süredir uzak kaldım işlerden dolayı..sanki benim için süper özet geçmişsin..kim ne durumda öğrendim.İyi dileklerine katılıyorum.Ama kendini geçmişsin sen nasılsın ne var ne yok onuda anlat tam olsun ?

Progestan kullanan biri yardımcı olabilir mi ? Raginda sen kullanıyodun diye hatırlıyorum..
İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler kızlar, umarım bundan sonrası daha iyi olacak.. Çok zordu, çok sıkıntılıydı ama geçti çok şükür. Kalp atışını duyduğum an herşeyi unuttum kiiiiiii

Günaydın canım.
Maaşallah yavruna Rabbim hep güzel günlerini göstersin inş.
Canım regl gelmeden hala umut var kıızındada 3 gün geçince silikti demiştin ya...

:) nerdeee o günler kan testinden geldim zaten öğleden sonra belli olacak ama dediğim gibi hiç umudum yok çünkü hiçbir belirtim yok 5 haftalıktada belli olurdu herhalde ama salı günü içinde doktordan aldım randevu hayırlısı olsun

Çok şükür canım yaa rutin tetkiklerim 6ayda bir çektirip kistlerim yerinde duruyor mu iyiler mi diye kontrol ediyoruz işte
Sen nasılsın canım

Harikasın bilinçli olup düzenli takip etmen çok iyi olmuş.Bende haftaya randevu aldım rutin konrollerim için.Ancak zaman ayırdım senin kadar düzenli olduğum söylenemez.Bende iyiyim bu aralar biraz rahatım.Yakında denemelere başlıycaz.Bakalım neler göreceğiz.

sunbal pozitif çıkan testi yaptığında hemenmi çıktı o silik çizgi sonradanmı çünkü uzun bir zaman geçtikten sonra test kuruyunca böyle sarı bir renk alıyor ozaman ikinci çizgi hep beliriyor zaten böyle bir durum mu senin ki

Aklımdan geçeni yazmışsın...Zaten bu tip testler yarım saatten sonraki sonuçları ciddiye almayın deniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…