- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.141
ben bi süre okuyamıycam üzülerek söylüyorum :18::18:Bugün reglim bitiyor dualara tam gaz döndüm çok şükür:118::118::118:
Günaydın şekerlerrr
Ultrasonumu çektirip geldimmm
Hepimize hayırlı günler olsun inşallahhhh
Günaydın canım sanada güzel keyifli bir gün olsun :))
Geçmiş olsun hayırdır neden çektirdin?Herşey yolunda mı?
Rainbowcum canım tirot testi yaptırmışsın, sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim
savaşcım sen de kan testi sonuçlarını getir de sana da kutlama yapalım
Yehancım, bizi baya korkuttun, ama çok şükür iyimişsin, -ben de kız hissediyorum- inşallah minik kızını sağlıcakla kucağına alırsın
zeynepcim senden de umutluyum ben bir test yapsaydın
sunbalcim eğer gelmezse bence bir kere daha test yap, :44:
fatmacım hayırlısı olsun, inşallah bir dahaki aya
günaydın kızlar...dün akşamın şevkiyle sabah test yaptım ama gölgesi bile yokhayırlısı artık ...
bugün çok işim var erken çıkıp kuaföre gideceğim ordan okula.yerli malı kutlamamız var velilerimiz gelecek ufak bir parti yapacağız kızımda şiirini okuyacak.bugünü atlatayım akşam dualarımı okurum inşallah regli olmadan okuyum biraz dua pkumak içimi çok rahatlatıyor okumayınca boş hissediyorum...
Rainbowcum canım tirot testi yaptırmışsın, sonuçların iyi çıkmasına çok sevindim
savaşcım sen de kan testi sonuçlarını getir de sana da kutlama yapalım
Yehancım, bizi baya korkuttun, ama çok şükür iyimişsin, -ben de kız hissediyorum- inşallah minik kızını sağlıcakla kucağına alırsın
zeynepcim senden de umutluyum ben bir test yapsaydın
sunbalcim eğer gelmezse bence bir kere daha test yap, :44:
fatmacım hayırlısı olsun, inşallah bir dahaki aya
Çok şükür canım yaa rutin tetkiklerim 6ayda bir çektirip kistlerim yerinde duruyor mu iyiler mi diye kontrol ediyoruz işte
Sen nasılsın canım
sunbal pozitif çıkan testi yaptığında hemenmi çıktı o silik çizgi sonradanmı çünkü uzun bir zaman geçtikten sonra test kuruyunca böyle sarı bir renk alıyor ozaman ikinci çizgi hep beliriyor zaten böyle bir durum mu senin ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?