RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Çok teşekkür ederim canım mesajlarındaki samimiyeti fazlasıyla hissediyorum Allah razı olsun. Ben unutmak istiyorum sanırım her şeyi. Yoksa iyi olamayacakmışım gibi geliyo. Kusura bakmayın.

tabikide senin kararın canım niye kusura bakalım sen iyi ol da o bize fazlasıyla yeter daha herşey çok taze ve bunu atlatmak zaman alıcak evet ama Allahım emin ol ki senin yüzünü en kısa zamanda güldürücektir.tabiki de kalbimiz ve dualarımızda bu yönde herşeyin hayırlısını rabbim bilir demekki senin meleğinide erkenden cennetine almak istedi

Ohhh be rahat rahat yazabilirim artık..
Kızlar dün gerçekten berbat bir gece geçirdim. Pazar günü kasıklarım çok ağrıdı ama gece çatlayacak gibiydiler. Çok sancım oldu. Üstünde fazla durmadım, gebelikte olur diye düşündüm. Anneme sordum, o da olur demişti. Ne bileyim işlerin bu boyuta geleceğini. Dün akşama kadar wc ye çıkmadım, akşam eşim geldi yemeklerimizi yedik, ben bi wc ye gidim dedim gittim ama tuvaletimi yapamadım bile. Çamaşırımı bi indirdim ki kan revan içindeyim, altımdaki eşofmana bile hafif serpme şeklinde bulaşmış. Ama öle az buz değil, resmen adet gibiyim o kadar çok ve rengi kıpkırmızı. Benim başım falan döndü, bayılacak gibi oldum. Eşimi zor çağırdım, dedim kanamam var benim. O da panik oldu tabi. Cahillik kadar kötü bişe yok yaaa, o kadar tecrübesiziz ki.. Hemen doktoru aradık, hastaneye gel büyük ihtimalle yatış vericem, serum taksınlar, bi de iğne yapılacak dedi. Apar topar hastaneye gittik, tansiyonumu ölçtüler nabzıma baktılar ama benim rengim zaten bembeyaz. Korkudan panikten rengim kaçmış. Tırnaklarım ve dudaklarım mosmor, ölüyorum resmen. Hemen aldılar beni odama, iğne yaptılar. 2 Tane de serum yedim. Doktorum gelmedi ama benim hemşirelerle sürekli haberleştiler. Kanamam olmadığı için gelmemiş, acil bi durum olmadığını düşündü sanırım.
Gece hiç uyuyamadım, çok stresliydim, inanın gözkapaklarımı birleştirmedim bile. sürekli açık, düşünüyorum dua ediyorum, kızlar merak etmiştir diyorum. Olay olduğu anda daha evden çıkmadan özlemime haber verdim zaten, haberlerimi vermiş size, sağolsun.
Sabah doktorum geldi ama biraz gecikti, acele bir sezeryan varmış mecburen bekledim, kanamam da olmadığı için. ama ultrasona girene kadar rahat olamadım, bebeğim duruyo mu düştü mü bilemiyorum kii.. Akşam serum sebebiyle çok tuvalete çıktım, bi keresinde pıhtı gb böle kahverengi bişeler geldi, ondan çok korktum zaten, kesin düşürüyorum dedim. ama bütün huzursuzluğum ultrasona girene kadardı... Ve o annn..
Herşey değişti, hava düzeldi, mis gibi koktu sanki her taraf, kuşlar yeniden kanat çırpmaya başladı içimde.. bebeğimi gördümmm, pıtpıtlarını duydumm o an benden mutlusu olamazdı.. Bağırmadım öle çığlıklar atmadım ama hıçkıra hıçkıra ağladım. Zaten tüm gece kendimi sıkmışım, var mı yok mu bilmeden muallakta beklemişim, onu görünce pıtpıtını duyunca herşeyi unuttum ama.. Kötü bi geceydi ama çok şükür sonu güzel bitti. Doktorum ultrasonda gösterdi, ben hayatta anlayamam normalde, rahim duvarımı gördüm. dedi ki bak rahim duvarın sımsıkı, bebek düşse burdan düşer zaten ama sende en ufak bir açıklık bile yok.. o Kadar mutlu oldum ki, kendime geldim sanki.. Ben ağlıyorum, bi yandan da annem.. Çocuğum çocuğum diye ağlıyor. Yani çok tuhaf duyguları birarada yaşadım ama çok şükür iyiyiz..
Doktorum bazı ilaçlar yazdı, dramamine isimli ilaç mesela. Bu mide bulantılarım çok şiddetli olursa alacağım bir ilaç.
Premesis adlı ilacım hem b 12 vitamini içeriyor, hem de midem çok şiddetli değil de hafif vuruyorsa o zaman içeceğim bir ilaç. Dediğim gibi hem vitamin, hem beni rahatlatacak, hem de kilo aldırmıyormuşşş
Progestan verdi, düşük tehlikesine karşı kullanılıyor sanırım. Oral yolla içeceğim ama ne şekilde içeceğimi pek anlayamadım. Kullanan arkadaşlar vardı aramızda bana bilgi verirlerse sevinirim..(hatırladığım kadarıyla ragindam kullanıyodu, kullanmasa da bilgisi olanlar varsa nasıl içeceğimi bi zahmet yazabilir mi bana ?) Bunlar dışında dün gece yapılan iğnenin aynısından perşembe günü 1 tane daha vurunacağım. Folik asitime aynen devam ediyorum. Fazla ayakta durmak yok, bol bol dinlenicem. İlişki yasaaahhhhhhh kocişim yandı valla, hamile kaldım kalalı tık yok bacı kardeş oldukkk haftaya salı tekrar kontrole gidicem inşallahhh.. Ekşi yediğimi söyledim doktoruma, ekşinin ve acının bir zararı olmaz dedi. Çok turşu yiyorum dedim, ye ama çok tuzlu olmasın tuz ödem yapar dedi. Anormal bi durum yok çok şükür. Hamilelikte olan şeylermiş bunlar. Kasık ağrıma gelince bir damar çatlamış olabilir dedi. Bundan sonra inşallah bi sıkıntı olmaz. Ama hayırlısıyla bi doğsun varyaaa, azcık ele avuca gelince şu yaşadığım dün gecenin acısını çıkarıcam ondan, saat yapcam hep poposunaaa Ben ordayken 2 tane doğum oldu bu sabah, 2 si de kızzz.. Çok tatlılardı görmeniz lazımm. Allah'ım inşallah herkese nasip etsin bu duyguyu..Benden haberler böyle şimdilik. BENİ MERAK EDEN, BENİM İÇİN DUALAR EDEN VE İYİ DİLEKLERDE BULUNAN, BENİM KADAR ÜZÜLEN HERKESE HEPİNİZEE ÇOOKK ÇOOOKK AMA ÇOOOKKK BİNLERCE KEZZ TEŞEKKÜR EDERİM.. İNANIN DUALARINIZIN GÜCÜNÜ HİSSETTİM, YANIMDA OLDUĞUNUZA İNANDIM VE GERİSİNİ ALLAHA BIRAKTIM. ÇOK ŞÜKÜR YANILTMADI BİZLERİ. ÖZLEMCİM CANIM, BENİ SÜREKLİ ARADIN, BENİMLE KORKTUN TELAŞLANDIN, BENİMLE SEVİNDİN. ARADIĞIN İÇİN DUALARIN İÇİN MERAK ETTİĞİN İÇİN VE BENİM HAKKIMDA BURDAKİ HERKESE HABERLERİMİ ULAŞTIRDIĞIN İÇİN ÇOOKK TEŞEKKÜR EDERİM. HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM, İYİ Kİ VARSINIZ. İYİ Kİ BU TOPİKTEYİM, İYİ Kİ SİZLERLEYİM..

Bu arada hamişlerimiz varmışşş aman da amaaaannnn çooookkk sevindiimmm, ALLAH sağlıkla huzurla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Çok güzel duygular bunlar, tadını çıkarmaya bakın. İsteyen herkese de ALLAH en kısa zamanda nasip etsin inşallah..

Bu arada kiminiz(büyük çoğunluğunuz aslında)benim yer fıstığımı kız hissediyor ama erkek hissedenler de varmışş.. Biraz zaman daha geçsin de bi anket yapalım bu konu hakkında olur muuuu ?? Kız hissedenler neden böle hissediyor, erkek hissedenler de neye göre böle düşünüyor bilmek istiyorum..

Şimdilik buralardayım, hepinizi öpüyorummmm ALLAH hepinizden razı olsun canlarım...

canim benim yazdigini okudugumdaa cok duygulandimmm...resmen agladim...allah bebegini sana bagislasin...yuyunsun simsiki annesine...hayirlisiyla dogumunu da gorecegiz..dun bizde cok meraklandik ve korktuk..dualarim seninleydi habibtem...hic birakmasin seni bebeisin hep seninle olsun...

bende kiz oldugunu dusunuyorummm...icindeki ve istedigin ne ise o olsun habibte..oncelik saglikli bir bebis dunyaya getirirsin..

canım sana ve bebişine çok gçmiş olsun bidenem

Fatmaipek

1001 Ayetel Kürsi

rochak:100

rmzaynep:51

Kalan:851

Kiraztepe

1001 Ayetel Kürsi

rmzeynep:50

Kalan:950

ALPPIN

1001 Ayet-El Kürsi

oz_lem:100

umut81:100

Kalan:750

Son düzenleme:
günaydın
cok mutlu oldum hamiş haberlerine testlerin resimlerine baktım geçmişten bikaç sayfa okuyabildim cok ilerlemiş herkese tş ederim hayırlı olsun dilekleri için allah olmayanlarada versin inş önce sokakta kalanlara yardım etsin sonra herkese ev versin

biz çalışmlaarı bıraktık bu ay olmaz heralde yumurtlama günüm boşa geçti 3 kere fln çalışma yapabildik umudum yok
dünde hiçbi işimizi halledemedik ya adam anahtarı vermedi yanında değilmiş yarın parke yapılcak bugün onu secicez sonraki gün boya en son dolap girip bitiyo ama işler cok ağır ilerliyo anlamıyorum

Fatmaipek

1001 Ayetel Kürsi

rochak:100

rmzaynep:51

RainbowColors:100

Kalan:751

Kiraztepe

1001 Ayetel Kürsi

Kalan:850

ALPPIN

1001 Ayet-El Kürsi

oz_lem:100

umut81:100

Kalan:650

Gumus cnm öyle hemen olacak şeyler değilki cnm bunlar az daha sabır::::)
adama sinir oldum ya bugün gidinde yarın gelin diyo ir sürü iş var evde ayın sonuna kadar halletmemiz lazım kira veriyoruz cok işimiz var anahtarı almamız lazım dedim akşam üstü kocamınj işi bitti bu kezde hava karardı evde elektrik yok daha gidemedik boya renklerini ve dolap renklerini secebildim sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…