- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.161
zeynep hadi hayırlısı cnm inşAllah hamilsindir..
kızlarr hoşgeldinizz...
asbeloveciğim cnm herşey yolunda değil mi..
inşallah hep içimde bir belki vardı ama kan testi tescillicek şimdi eğer oda negatifse zaten vay benim halime :)
Progestan kullanan biri yardımcı olabilir mi ? Raginda sen kullanıyodun diye hatırlıyorum..
İyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler kızlar, umarım bundan sonrası daha iyi olacak.. Çok zordu, çok sıkıntılıydı ama geçti çok şükür. Kalp atışını duyduğum an herşeyi unuttum kiiiiiii
hadi inşAllahhhhhhhhhh pozitif çıkarrr
Canım hiç kullanmadım bilmiyorum görümcem kullanmıştı ne öğrenmek istediğini söylersen sorarım hem eczanede çalışıyor öğreniriz...
Harikasın bilinçli olup düzenli takip etmen çok iyi olmuş.Bende haftaya randevu aldım rutin konrollerim için.Ancak zaman ayırdım senin kadar düzenli olduğum söylenemez.Bende iyiyim bu aralar biraz rahatım.Yakında denemelere başlıycaz.Bakalım neler göreceğiz.
zeynep hadi hayırlısı cnm inşAllah hamilsindir..
kızlarr hoşgeldinizz...
asbeloveciğim cnm herşey yolunda değil mi..
canım ne şekilde kullanmam lazım bilmiyorum. Günde 2 defa mı 3 defa mı, doktorum bişe söylemedi. Sabah tok karnına 1 tane içtim ama akşam ne yapacam bilmiyorum
İnşallah canım inşallah valla ilk önce korktum bi de 18tane falan olunca ne olur ne olmaz diyorum tatlım
Evet canım evet çok şükür herşey yolunda
Canım ilacın ismini söyleyebilir misin acaba?
Progestan canım
sonucum geldi negatif arkadaşlar
kızlar merhaba nasılsınz bakalım...benım bu ayda olmadı adet oldum.dünde hormon testi yaptrdım sonuclar normalmış... yeni batım muhtemelen 4 ocak
test sonuclar ımı yorumlayacak kımse var mı yanı anlayan varsa yorumlayablrmı
FSH--6,86
LH--5,71
ESTRADİOL(E2)--28,95
TSH---1,8
PROLAKTIN---21,06
Canım ben bir süredir uzak kaldım işlerden dolayı..sanki benim için süper özet geçmişsin..kim ne durumda öğrendim.İyi dileklerine katılıyorum.Ama kendini geçmişsin sen nasılsın ne var ne yok onuda anlat tam olsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?