RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Fatmaipek

1001 Ayetel Kürsi

rochak:100

rmzaynep:51

RainbowColors:100

ragnda:20

Kalan:731

Kiraztepe

1001 Ayetel Kürsi

rmzeynep:50

raginda:20

Kalan:830

ALPPIN

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:50

oz_lem:100

umut81:100

yehan:50

raginda:20

Kalan:580

Canım hiç kullanmadım bilmiyorum görümcem kullanmıştı ne öğrenmek istediğini söylersen sorarım hem eczanede çalışıyor öğreniriz...

günaydınlar herkese..
12.12.12 bgünün anlamlı tarihi nedeniyle, herkese şans getirmesini diliyorum :)
bu arada hamislerimiz varmıs sanırım...savasım ve elfidacm ...onlar adına çookk sevindimm..
bu anlamlı günde böyle bir sevinçli haber olmak gerçekten çok güzel bir duygu..
Rabbim bu duyguyu sonuna kadar yaşayıp, 9ay sonra ingaaaaaaaaaa diye bir sesle

Son düzenleme:
Canım hiç kullanmadım bilmiyorum görümcem kullanmıştı ne öğrenmek istediğini söylersen sorarım hem eczanede çalışıyor öğreniriz...

canım ne şekilde kullanmam lazım bilmiyorum. Günde 2 defa mı 3 defa mı, doktorum bişe söylemedi. Sabah tok karnına 1 tane içtim ama akşam ne yapacam bilmiyorum

İnşallah canım inşallah valla ilk önce korktum bi de 18tane falan olunca ne olur ne olmaz diyorum tatlım

zeynep hadi hayırlısı cnm inşAllah hamilsindir..

kızlarr hoşgeldinizz...

asbeloveciğim cnm herşey yolunda değil mi..

Evet canım evet çok şükür herşey yolunda

canım ne şekilde kullanmam lazım bilmiyorum. Günde 2 defa mı 3 defa mı, doktorum bişe söylemedi. Sabah tok karnına 1 tane içtim ama akşam ne yapacam bilmiyorum

Canım ilacın ismini söyleyebilir misin acaba?

kızlar merhaba nasılsınz bakalım...benım bu ayda olmadı adet oldum.dünde hormon testi yaptrdım sonuclar normalmış... yeni batım muhtemelen 4 ocak

test sonuclar ımı yorumlayacak kımse var mı yanı anlayan varsa yorumlayablrmı

FSH--6,86
LH--5,71
ESTRADİOL(E2)--28,95
TSH---1,8
PROLAKTIN---21,06

sonucum geldi negatif arkadaşlar

Hayırlısı canım yaa Allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallahhh

bu rakamlara göre normal gözüküyor canım maaşallahhh

canım benim de son iki gün, umutsuzum ama yine de biraz merak var, sonuç ne çıkacak bakalım, senin de iyi olmana sevindim, çalışmalara başlıyacakmışsın, şimdiden hayırlı olur İnşallah diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…