- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.361
Hamile ve hamilleik düşünen arkadaşlar bir kaç önerim olacak.
Rubella- ve toksaplazma ya baktırın .Ben rubellaya baktırdım geçirmişim daha önce(kızamıkcık) hamilelikte geçirilirse bebeğe zararı olabiliyor.ki farketmeden geçirilen bir hastalıkmış biz anlamadık mesela testte çıktı.Toksaplazmada çiğ etten bulaşan bir hastalık oda sinsi bir şey.
hamile arkadaşlar folik asiti ilk 3 ay bırakmayın aman haaaaaaaaa
Bu arada ben iyi üşüttüm arkadaşlar dün dışarı çıkmıştım markete vs. acayip rüzgar vardı.Aman dikkat edin.
canımcetvel yapmadın ama..son reglinin 1.gününü söyle cnm muhtemel doğum tarihini hesaplayalım.
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile
yukardaki linke tıkla profile gir orada
Çocuğunuzun muhtemel doğum tarihi yazar.Oraya 17-08-2013 yaz tamda bu şekilde arada - olacak şekilde.Sonra kaydet..oldu bittiiiiiiiiiiiiii
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile
yukardaki linke tıkla profile gir orada
Çocuğunuzun muhtemel doğum tarihi yazar.Oraya 17-08-2013 yaz tamda bu şekilde arada - olacak şekilde.Sonra kaydet..oldu bittiiiiiiiiiiiiii
Rubella- ve toksaplazma ya baktırın .Ben rubellaya baktırdım geçirmişim daha önce(kızamıkcık) hamilelikte geçirilirse bebeğe zararı olabiliyor.ki farketmeden geçirilen bir hastalıkmış biz anlamadık mesela testte çıktı.Toksaplazmada çiğ etten bulaşan bir hastalık oda sinsi bir şey.
hamile arkadaşlar folik asiti ilk 3 ay bırakmayın aman haaaaaaaaa
Bu arada ben iyi üşüttüm arkadaşlar dün dışarı çıkmıştım markete vs. acayip rüzgar vardı.Aman dikkat edin.
İnşAllah olmaz Elfidacığım.Çiğ ete çıplak elle dokunma cnm salam sucuk sosisi çıkar hayatından az pişmiş et yeme.
Teşekkür ederim cnm ıhlamur kaynatıyorum içeceğim
sizleride ağustos topiğime ekliyorum kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/568185-2013-agustos-annleri-paylasim-alani.html
Elfidacığım inanman aylar alabilir :ama bence tadını çıkarmaya başla.MaaşAllahh değerinde çok güzelll..
yehancım biraz geç oldu ama çok geçmiş olsun, bebeğin sımsıkı sana tutunsun,sarılsın,sevsinKızlar bi geçmişi okuyayım hemen geliyorum .. Merak edenler için kısa bir bilgi vereyim, çoooookkk şükür süperizz.. hiç bir sıkıntımız yok veeeeee bugün kalp atışlarını da duydukkkkk ağladıımmmm ağladımmm ağladımmmmmm. bütün gece birikmişti zaten içimdeeeeee, ağladıkça rahatladım. Biraz okuyayım dönücem size..
elfidacım maşallah çift çizgine gayet güzel belli.. ancak yazabılıorum kusura bakma günlerdir kafamda bedenımde sureklı calısıodu.. ara ara gelıp bakıodum ama bugune nasıp oldu gecmısı okuyup bu haberlrı gormem..
ben bugun catlatma ignesi vuruldum kizlar...igne tedavisine gectim...bakalim artik ne cikacak bahtimiza
Fatmacığım aşıyı yaptırmakla çok iyi ettin cnm.Hamilelikte geçirilirse çok riskli çünkü Allah korusun.Ben geçirmişim sanırım çocukken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?