RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Ben hamile kalmadan önce doktorum yaptırmıştı.Sorun yok demişti.İnşallahta olmaz.

hamile arkadaşlar folik asiti ilk 3 ay bırakmayın aman haaaaaaaaa

Sağol ablacım

Bu arada ben iyi üşüttüm arkadaşlar dün dışarı çıkmıştım markete vs. acayip rüzgar vardı.Aman dikkat edin.

Geçmiş olsun ablamdikkat et kendine.bol limonlu ıhlamur iç,sıkı giyin bu havalar tam hastalık havası

İnşAllah olmaz Elfidacığım.Çiğ ete çıplak elle dokunma cnm salam sucuk sosisi çıkar hayatından az pişmiş et yeme.

Teşekkür ederim cnm ıhlamur kaynatıyorum içeceğim

hamile arkadaşlar folik asiti ilk 3 ay bırakmayın aman haaaaaaaaa

Bu arada ben iyi üşüttüm arkadaşlar dün dışarı çıkmıştım markete vs. acayip rüzgar vardı.Aman dikkat edin.

Ablaların en güzelinden günlük faydalı bilgiler

İnşAllah olmaz Elfidacığım.Çiğ ete çıplak elle dokunma cnm salam sucuk sosisi çıkar hayatından az pişmiş et yeme.

Teşekkür ederim cnm ıhlamur kaynatıyorum içeceğim

Ben et yemiyorum.sucuk,sosisde yemiyorum.Ette çok pişirmem kayınvalidem yapar o getirir.o konuda şanslıyım :) Ama şu çiğköfteyi napcaz bilmiyorum.Çok seviyorummm:44:

kızımda gebelik öncesi yaptırmamıştım ben test ve rubella negatif çıktı geçen yıl martta oldum kızamık aşısını birde aşıyı olunca 3 ay hamilelik yok haberiniz olsun

ben riskli gruptaydım (çocuklarla çalıştığımdan)allahtan hamileyken bir sorun olmadı

yehancım biraz geç oldu ama çok geçmiş olsun, bebeğin sımsıkı sana tutunsun,sarılsın,sevsin
Eki Görüntüle 574742 Eki Görüntüle 574743

kızlar bir bakın bakayım yaa nasıl eklenecek bu

savascım tebrık ederım canım.. Allahımın verdiği bi mucize sana, rabbim sağlıkla kucaına aldırsın canım..
elfidacım maşallah çift çizgine gayet güzel belli.. ancak yazabılıorum kusura bakma günlerdir kafamda bedenımde sureklı calısıodu.. ara ara gelıp bakıodum ama bugune nasıp oldu gecmısı okuyup bu haberlrı gormem..
ben bugun catlatma ignesi vuruldum kizlar...igne tedavisine gectim...bakalim artik ne cikacak bahtimiza

habibteeeemmm, Allahım hayırlı ugurlu etsin iğnelerin sende can bulsunnn, inşallah sağlıklı 1 hatta 2 bebişin olsunnnn

Fatmacığım aşıyı yaptırmakla çok iyi ettin cnm.Hamilelikte geçirilirse çok riskli çünkü Allah korusun.Ben geçirmişim sanırım çocukken.

cnm drum gebelikten sonra yaptır demişti zaten ben anca 2.yi düşününce yaptırdım 3.ay koruması olduğunu bileydim daha erkekn yaptırırdım.

rainbow ben geç yumurtladıydım ya bat geçmi kalırki malum 3.günü dr.çağırdı pazara denk gelmese iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…