- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.381
tünaydın arkadaşlar, bugün nöbetçiyim,serviste 4 tane bebeğimiz var 2 kız 2 erkek
tşk ederim cnm benim bildiğin gibi canım ya fiziğe gidiyorum dr araştırıyorum yyeni tv aldık servis kurdu şimdi evi temizliyorum cnm yaaneşe'ciğim hg. canım..SaolasınnSen nasılsınn..
inşş feryalim ya butun içtenliğimle aminnnnnnnnhoşgeldiniz oyy Maşallah o bebişlere ailelerine vatanlarına milletlerine hayırlı olsunlar çok mutlu olsunlar inş.:)) bizimkilerde gelse şöyle 2013 servislerde bebek patlaması yapsak ne güzel olur
maşallah cnm benim kolay gelsintünaydın arkadaşlar, bugün nöbetçiyim,serviste 4 tane bebeğimiz var 2 kız 2 erkek
tünaydın arkadaşlar, bugün nöbetçiyim,serviste 4 tane bebeğimiz var 2 kız 2 erkek
evet ya yeni doğmuş bebek kokusu cennet kokusu derler ya doğru mis gibiler komşumuz yeni doğum yaptı ilk fırsatta hayırlamaya gidecem allah butun doğacak ve doğmuş bebişleri korusun tşk ederim canım iyi dileklerin için ayrıcaRochak ne güzel kokuyorlardır şimdimaaşAllah.
neşe'ciğim güle güle kullan cnm.
Ablacım hastanede yattığım akşam vurmuşlardı, doktorum perşembe günü 1 tane daha vurun demişti. Valla iğnenin adını hatırlamıyorum, p ile başlıyodu ismi tek hatırladığım bu.
inşşşşş canım allah gönlune göre versinselam kizlarrr nasilsiniz bakalim...yehancigim gecmis olsun igneden bende korkuyorum
rainbow ablacimmmm cok cok gecmis olsunnnn
rimelcimmmm tsk ederim habibte..allahim isteyen herkese en kisa zamanda bebis versin banada versin 1 2 3 tane farketmez saglikli olsun yeter
anladım cnm.Allah bir daha yaşatmasın sağlıkle gelsin kuzun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?