RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

tünaydın arkadaşlar, bugün nöbetçiyim,serviste 4 tane bebeğimiz var 2 kız 2 erkek

hoşgeldiniz oyy Maşallah o bebişlere ailelerine vatanlarına milletlerine hayırlı olsunlar çok mutlu olsunlar inş.:)) bizimkilerde gelse şöyle 2013 servislerde bebek patlaması yapsak ne güzel olur

Günaydın kızlarrrr şimdi sağlık ocağından geldim, iğnemi vurundum korka korka..Çok şükür hallettik. Ya ben çok korkuyorum böle iğnedir, aşıdır vs şeylerden. Doğum korkum da bundan olsa gerek. Aşıdan iğneden korkan doğum yapmaktan da korkar haliyleee Salı günü zaten doktoruma gidicem ve rubella kan sayımıyla toksoplazma testlerimi yapacak. Bunun haricinde 14 şubatta tekrar gidicem sağlık ocağına aşı olucam, doktorumun yaptığı test sonuçlarını sağlık ocağına da götürücem. Orda bana bir ebe bakıyor, bundan da çok memnunum. Bunun dışında ilaçlarımı ve folik asitimi düzenli bir şekilde içiyorum. Benim haberlerim şimdilik bu kadar.

Ablacım dikkat et kendine, havalar iyi gidiyodu ama bozdu çok rüzgar var, sıkı giyin ve bol limonlu ıhlamur iç çok iyi gelicek. Tez zamanda düzelirsin inşallahhh..

Rimelcim teşekkür ederim canımm, seviyoruz birbirimiziii heralde.. yani ben seviyorum ama o da seviyo ki tutundu bana, bırakmadı beni. Allahımın izniyle de bırakmayacakkkk inşallahhhhh

Ablacım hastanede yattığım akşam vurmuşlardı, doktorum perşembe günü 1 tane daha vurun demişti. Valla iğnenin adını hatırlamıyorum, p ile başlıyodu ismi tek hatırladığım bu.

selam kizlarrr nasilsiniz bakalim...yehancigim gecmis olsun igneden bende korkuyorum
rainbow ablacimmmm cok cok gecmis olsunnnn
rimelcimmmm tsk ederim habibte..allahim isteyen herkese en kisa zamanda bebis versin banada versin 1 2 3 tane farketmez saglikli olsun yeter

Fatmaipek

1001 Ayetel Kürsi

rochak:100

rmzaynep:51

RainbowColors:100

ragnda:20

8scorpions:50

Alppın:50

savas5482:50

kiraztepe:50

Kalan:531

Kiraztepe

1001 Ayetel Kürsi

rmzeynep:51

raginda:20

Alppın:50

fatmaipek:100

Kalan:580

ALPPIN

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:50

oz_lem:100

umut81:100

yehan:50

raginda:20

fatmaipek:30

kiraztepe:50

Kalan:400

Rochak ne güzel kokuyorlardır şimdi maaşAllah.

neşe'ciğim güle güle kullan cnm.
evet ya yeni doğmuş bebek kokusu cennet kokusu derler ya doğru mis gibiler komşumuz yeni doğum yaptı ilk fırsatta hayırlamaya gidecem allah butun doğacak ve doğmuş bebişleri korusun tşk ederim canım iyi dileklerin için ayrıca

inşşşşş canım allah gönlune göre versin

bizde annamle güne gidiyoruzz... bakalım blkı yıyebılecgm bırseyler olur (((
herkesee hayırlı günlerrrrrrrr
bol müjdeli bol hamişli topikler
dua ile...

merhaba kızlar nasılsınız
rainbow ablacım çok geçmiş olsun dikkat et lütfen kendine
ablacım sıradaki arkadaşlar için 20 şer tane alıyorum
elfida hamilelik takvimin çok güzel olmuş bende istiyorum ondan banane banane
ablacım bende aynı özlem gibiyim
11. ve 12. günler çalışma yapıldı
13. gün yani dün yapmadık bugün 14.günü yapıcaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…