- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.321
ozlem habibteee geldinmi vallahi benimde ayaklarim buz gibi ellerim simsicak anlamadim gitti bu durumu...yumurtlama doneminde bu seyler oluyormu peki
Scorpiiiiiiiiiiii geldim bacım geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmm
ii geceler canlarım
kızlar savştan ve elfidadan haber varmı
Özlemciğim benimde yapmam lazım o bakımdam
asbeciğim iyi eğlenceler canım.
Alpın yerim senin o özgüvenini
sunbal hayırlı haberlerini bekliyoruz cnm regl olmadan umut hep var.
kızlar merhaba ben geldim.şöyle bir geçmişe bakayım dedim önce
sabah kan testine gittim.bata 2 gün kala 35,81 çıktı.
daha sonra 2yıldır odasında bende anne olmak istiyorum diye ağladığım dr.umdan randevu aldım ona gittim.p.tesiden bu yana 2 kat artış bile yeterdi senin maşallah 5 kat falan artmış dedi.Ultrasona soktu ama öylesine bir bakalım dedi şuan bişey belli olmaz.Rahim duvarını gördü oo maş.11 mm mi cm mi bilemiyeceğim şimdi olmuş dedi.Yazın tedavi zaman 3-4 falandı
vitamibnler yazdı,aile hekimliğine gebeyim diye muhakkak kayıt yaptır aşıların falan olacak dedi.
progestanı banada verdi.Şuan kullanmak zorunda değilsin ama bence kullan dedi.Biz tüp bebkle hamile kalmış kadınlara bile veriyoıruz gebelik açısından bir risk teşkişl etmiyor kullanman dedi.En azından allah göstermesin birgün kanamn olurda düşük tehlikesi geçirirsen tühh keşke verseydik demektense falan dedi.
bana kullanımını 2 akşam bir sabah dedi.Bunlar sende baş dönmesi ve halsizlik kabızlık yapabilir o zaman vajinal yoldan alabilirsin dedi.
1 hafta sonra kontrole çağırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?