RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

canım yarın daha koyu olur yarını bekle bence

habibtemmm eger koyulasmissa dun iliski yasamissin zaten spremin yasama omru 24 72 saat arasinda...yani yarin iliskiye girmen sperm kalitesi icin daha iyi...sen yarin yap..doktorlar her mzan birgun var birgun yok diye surekli soyluyorlar...artik sen bilirsin habibtem...

Canım çok sevindim kutlarım neye niyet neye kısmet dedikleri bu olsa gerek ameliyat hazırlığı yaparken muhteşem bir süprizle karşılaştın.Allah bebeğini kucağın aalmayı nasip etsin :)) Doktorunda çok uzak görüşlü davranmış her ihtimal için progestan vermiş.Ne aşısı yapılacakmış onu merak ettim :44:

günaydın kızçelerrrrrrrrrrrr

gamyoncu,8scorpi...,seaside,asbelove

seaside canım nerelerdesin ya özlüyorum seni valla

Fatmaipek

1001 Ayetel Kürsi

rochak:100

rmzaynep:51

RainbowColors:100

ragnda:20

8scorpions:50

Alppın:50

savas5482:50

kiraztepe:50

Kalan:531

Kiraztepe

1001 Ayetel Kürsi

rmzeynep:51

raginda:20

Alppın:50

fatmaipek:100

Kalan:580

ALPPIN

1001 Ayet-El Kürsi

rmzeynep:50

oz_lem:100

umut81:100

yehan:50

raginda:20

fatmaipek:30

kiraztepe:50

Kalan:400

Günaydın arkadaşlar dün yüzük testleri yapılmış ama rochaka çok güldüm eşinin kızı onun oğlu oluyormuş yaaa

Özlemciğim dün gece ara vermekle iyi yaptın cnm bugün çalışma

seaside hamilelikte tetanoz aşısı yapılıyor cnm.

Hamile ve hamilleik düşünen arkadaşlar bir kaç önerim olacak.

Rubella- ve toksaplazma ya baktırın .Ben rubellaya baktırdım geçirmişim daha önce(kızamıkcık) hamilelikte geçirilirse bebeğe zararı olabiliyor.ki farketmeden geçirilen bir hastalıkmış biz anlamadık mesela testte çıktı.Toksaplazmada çiğ etten bulaşan bir hastalık oda sinsi bir şey.

günaydın napıyosunuz
ben yorgun ben bitkin ben ölü:95::95:
hamile arkadaşlar folik asit çok önemli ben 2 aydır kullanıyorum daha 3 ay bitene kadar kullanıcam sakın aksatmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…