- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.341
Eki Görüntüle 575732 Kızlar sağdaki çizgi pek koyu değil gibi ama dün daha açıktı...neyse dün gece afedersiniz ilişki oldu bu gece de olmalı mı, sanki yarın daha koyu olur gibi...eğer yarın daha koyu olusa mecbur ilişki olacak, yani bu durumda 3 gün üst üste de bana pek sağlıklı gelmiyo sperm kalitesi açısından, bişeler söyleyin
Eki Görüntüle 575732 Kızlar sağdaki çizgi pek koyu değil gibi ama dün daha açıktı...neyse dün gece afedersiniz ilişki oldu bu gece de olmalı mı, sanki yarın daha koyu olur gibi...eğer yarın daha koyu olusa mecbur ilişki olacak, yani bu durumda 3 gün üst üste de bana pek sağlıklı gelmiyo sperm kalitesi açısından, bişeler söyleyin
saolun kızlar, ben de öyle düşünmüştüm, dün olmuştu, artık yarına kalsın
günaydın kızlar gününüz aydın sağlıklı ve musmutlu geçsin
kızlar merhaba ben geldim.şöyle bir geçmişe bakayım dedim önce
sabah kan testine gittim.bata 2 gün kala 35,81 çıktı.
daha sonra 2yıldır odasında bende anne olmak istiyorum diye ağladığım dr.umdan randevu aldım ona gittim.p.tesiden bu yana 2 kat artış bile yeterdi senin maşallah 5 kat falan artmış dedi.Ultrasona soktu ama öylesine bir bakalım dedi şuan bişey belli olmaz.Rahim duvarını gördü oo maş.11 mm mi cm mi bilemiyeceğim şimdi olmuş dedi.Yazın tedavi zaman 3-4 falandı
vitamibnler yazdı,aile hekimliğine gebeyim diye muhakkak kayıt yaptır aşıların falan olacak dedi.
progestanı banada verdi.Şuan kullanmak zorunda değilsin ama bence kullan dedi.Biz tüp bebkle hamile kalmış kadınlara bile veriyoıruz gebelik açısından bir risk teşkişl etmiyor kullanman dedi.En azından allah göstermesin birgün kanamn olurda düşük tehlikesi geçirirsen tühh keşke verseydik demektense falan dedi.
bana kullanımını 2 akşam bir sabah dedi.Bunlar sende baş dönmesi ve halsizlik kabızlık yapabilir o zaman vajinal yoldan alabilirsin dedi.
1 hafta sonra kontrole çağırdı.
Günaydınlar herkese ,güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?