- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #11.861
geçmiş olsun rainbowcum oğluşuna geçer gider güzel gözleri güzel güzel bakar inşallah.. bende de gözümün içinde çıkmıştı bi defasında,heralde dışını sarımsaklaya sarımsaklaya içten cıkmıstı benımkı
kizlarrrr bu gece annemlerde kalicam kocis yok.yarin da kayinvaldemlerde kalicaz.arada gelir sizi haberdar ederim canlarim.
bu arada bat yarin.henuz gelen giden yok.ama adet sancisi yasiyorum.artik hayirlisi.öpüyorummm
rainbow cnm oglusuna gecmis olsun.cabucak duzelir insallah.
ben rochak ve ayse icin 25 er alayim.bat gelmezse yarin da ookur yazari cnmm
mehlikciğim muhtemelen hamilesin ama emin olmak için 2 gün sonra testi yenile.çok erken yapmışsın çünkü testi.
Peki klomen yada çatlatma iğnesi kullandın mı bu ay.çünü bu ilaçlar hcg içeriyor ve gebelik testi pozitif çıkabiliyor.
ablacım oğluşuna başka havlu kullansana, belliki çok hasas yavrucuğun gösssleri
hayır canım hiç birini kullanmadım bu ay sadece ovulasyon testi kullandım ve ferplex fol yani demir eksikliği için bu küçük şurubu kullandım sadece bu kadar inş hamileyimdir pazartesi tekrar yaptırırım sabırsız olunca hemen yaptırdım ne yapayım
Canım havlumuz ortak değil ona küçük havlu asıyorumama gel gör ki acayip hassas gözlerii
kaçıncı gün yumurtladın peki..40 gün diyorsun neden 40 gün...çok değil mi.
abla neden mehlik'e muhtemelen gebesin dedin?:44:
normalde 40 gün olabiliyormuş arası benimde öyle uzun ama düzenli 40 günde bir oluyorum zayıf olduğum içindir belki muhtemelen 17 veya 18. Gün yumurtlama oldu ama ben bu ay güzel değerlendirdim hemen hemen hiç bol geçirmedim ondan olabilir mi acaba
Canım gebelik hormonu hsg döllenmeden kısa süre sonra artmaya başlar.Ve bu artış her gün 2 katı kadardır.Yani gebe değilsen değerin 0-2 arasıdır.4 olması demek içerde bir çalışma var demek.Döllenme gerçekleşti demek ttunur tutunmaz gebeliği devam eder bunu Rabbim bilir.değerin artmasıyla bu anlaşılır cnm..Eğer gebeyse yarınki testte atıyorum 7 olacak..
Gebelik 5 üstü deniyor ya bu regl günü yada 1-2 gün önceki değer cnm..karışık anlatmadım umarım
Fatma'cığım senin prensesinin nesi vardı cnm.Çok geçmiş olsunnn..
kaçıncı gün yumurtladın peki..40 gün diyorsun neden 40 gün...çok değil mi.
Canım gebelik hormonu hsg döllenmeden kısa süre sonra artmaya başlar.Ve bu artış her gün 2 katı kadardır.Yani gebe değilsen değerin 0-2 arasıdır.4 olması demek içerde bir çalışma var demek.Döllenme gerçekleşti demek ttunur tutunmaz gebeliği devam eder bunu Rabbim bilir.değerin artmasıyla bu anlaşılır cnm..Eğer gebeyse yarınki testte atıyorum 7 olacak..
Gebelik 5 üstü deniyor ya bu regl günü yada 1-2 gün önceki değer cnm..karışık anlatmadım umarım
kız olmak dertli cnm küçükten başladı bizimki vajinal füzyon vardı(vainal giriş daha çok ince olduğundan yapışıyor delik kapanıyor gibi oluyor cnm) 2 defa açmıştı çocuk cerrahı yine acıyor deyince sabah gittik sağolsun dr.da bugün hiç uyuşturucu krem sürmeden ayırıverdi içim gitti ya ipek tabi çığlık çığlığa
sanki ben de biliyom haa...evde ortak havlu kullanıyonuz yaa kesinlikle kullanmayın diyom
rainbow cuğum geçmiş olsun canım benim de 6 ayda bir çıkar,aynı tedaviyi alıyorum sıcak çay ve antibiyotik krem aslında enfeksiyondur ama halk arasında güzl gözlerde çıkar deniyor
anladım ablacım tamam, ben bi kere batıma 3 gün kala yaptırmştım 3,küsür bişe çıkmıştı, ondan sordum
mehlikçim inşallah inşallah hamilesindir, güzel haberlerle dön canım
evet ablacım 4 gr olmuşşşşşş yirim ben onu yaaa yer fıstığım benimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?