RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

mehlikciğim muhtemelen hamilesin ama emin olmak için 2 gün sonra testi yenile.Çok erken yapmışsın çünkü testi.

Peki klomen yada çatlatma iğnesi kullandın mı bu ay.Çünü bu ilaçlar hcg içeriyor ve gebelik testi pozitif çıkabiliyor.

imzan ne kadarda güzel Maaşallah.Gerçek olsun inşAllah
sanada geçmiş olsun cnm inşAllah geçer..

Canım benim hayırlı haberler inşAllahhh

hayır canım hiç birini kullanmadım bu ay sadece ovulasyon testi kullandım ve ferplex fol yani demir eksikliği için bu küçük şurubu kullandım sadece bu kadar inş hamileyimdir pazartesi tekrar yaptırırım sabırsız olunca hemen yaptırdım ne yapayım

kaçıncı gün yumurtladın peki..40 gün diyorsun neden 40 gün...çok değil mi.

rainbow cuğum geçmiş olsun canım benim de 6 ayda bir çıkar,aynı tedaviyi alıyorum sıcak çay ve antibiyotik krem aslında enfeksiyondur ama halk arasında güzl gözlerde çıkar deniyor

normalde 40 gün olabiliyormuş arası benimde öyle uzun ama düzenli 40 günde bir oluyorum zayıf olduğum içindir belki muhtemelen 17 veya 18. Gün yumurtlama oldu ama ben bu ay güzel değerlendirdim hemen hemen hiç bol geçirmedim ondan olabilir mi acaba

abla neden mehlik'e muhtemelen gebesin dedin?:44:

Canım gebelik hormonu hsg döllenmeden kısa süre sonra artmaya başlar.Ve bu artış her gün 2 katı kadardır.Yani gebe değilsen değerin 0-2 arasıdır.4 olması demek içerde bir çalışma var demek.Döllenme gerçekleşti demek ttunur tutunmaz gebeliği devam eder bunu Rabbim bilir.değerin artmasıyla bu anlaşılır cnm..Eğer gebeyse yarınki testte atıyorum 7 olacak..

Gebelik 5 üstü deniyor ya bu regl günü yada 1-2 gün önceki değer cnm..karışık anlatmadım umarım

Canım 18.günde yumurtladıysan tam zamanı 7.günde tutunma gerçekleşmiş ve değerartmaya başlamıştır.Yarın yada sonraki gün kanda baktır artık varsa hamilesin cnm.

kızlar savaşı hatırlayın regle 3-4 gün kala değeri 7 idi ve şimdi hamile MaaşAllahhh.

anladım ablacım tamam, ben bi kere batıma 3 gün kala yaptırmştım 3,küsür bişe çıkmıştı, ondan sordum

mehlikçim inşallah inşallah hamilesindir, güzel haberlerle dön canım

Fatma'cığım senin prensesinin nesi vardı cnm.Çok geçmiş olsunnn..

kız olmak dertli cnm küçükten başladı bizimki vajinal füzyon vardı(vainal giriş daha çok ince olduğundan yapışıyor delik kapanıyor gibi oluyor cnm) 2 defa açmıştı çocuk cerrahı yine acıyor deyince sabah gittik sağolsun dr.da bugün hiç uyuşturucu krem sürmeden ayırıverdi içim gitti ya ipek tabi çığlık çığlığa

ABLA GÜZEL ANLATTIN TŞK EDERİM İLGİN İÇİN İNŞ VARDIR BEBİŞ PAZARTESİ İLK İŞM TEKRAR KAN TESTİ YAPTIRMAK OLACAK İNŞ BENDE HAMİLEYİMDİR GELSİN BEBEİŞLER BAKALIM YİNEDE UMUTLANMAYAYIM :18: KESİN SONUÇ ALANA KADAR

:18::18::18::18::18:çok geçmiş olsun canım için geçmiştir senin,yazık çocuğa ya

sanki ben de biliyom haa...evde ortak havlu kullanıyonuz yaa kesinlikle kullanmayın diyom

rainbow cuğum geçmiş olsun canım benim de 6 ayda bir çıkar,aynı tedaviyi alıyorum sıcak çay ve antibiyotik krem aslında enfeksiyondur ama halk arasında güzl gözlerde çıkar deniyor

Canım çok geçmiş olsun.Göz kapağının kenarındamı senin ki bizimki ortalarda.dr.da göz kapağında göz yaşı bezlerimi ney dedi varmış onlar iltihaplanabilir dedi.İltihabında kanallar aracılığıyla dışarı atılması gerekiyormuş..bakalım ataccağız inş:)

anladım ablacım tamam, ben bi kere batıma 3 gün kala yaptırmştım 3,küsür bişe çıkmıştı, ondan sordum

mehlikçim inşallah inşallah hamilesindir, güzel haberlerle dön canım

İNŞAALLAH CANIM BENİM BAKALIM HAYIRLISI OLSUN SONUCU ALIR ALMAZ HABER EDERİM SİZLERE TOPİĞE BİR UFAKLIK DAHA GELİR BAKARSIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…