RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Geçmiş olsun canım ayağını sıcak tut evde çorabını çıkarma ayaktan soğuk alınıyor malesef eğer karın bölgende hassasiyet varsa soğuk aldıysan sıcak su torbasıda iyi gelir canım

evet kuzum ben de zaten dün bütün gece sıcak su torbasıyla beraberdim, ayaklarımdaydı hep

Özlemciğim idrar yolu farklı bir şey rahim döl yolu farklı bir şey bitanem.İdrar yolunda öyle o gün hemen iltihaplanmaz muhtemelen gazdır o çektiğin sancı...Ayağını sıcak tut stres yapma lütfennnnnnnnnnnnn

Canım bolca su içki idrar yolun bayram etsin :)

Allah razı olsun ablacım, içimi rahatlattınız, inşallah bişe olmaz inşallahh

]
[sıze=3]tamam habibtem, su içersem bişe olmaz heralde dimi:44: Bu arada geçmiş sayfada yazdım görmemişsin heralde: Biz seninle yaşıtmışız [/sıze]

88 mayıs dogumluyum...ben cektıgım ıcın soyluyorum baska bır yontemde verebılırım ıstıyorsann...maydonoz suyunu kaynat ılıdıktan sonraa ıcıne bıraz vıcks koy ve otur yarım saat tum ıltıhap gıder..arkadsım oyle dedı denedım ve ıltıhabım gıttı...ıns sende olmaz bol bol su ıccc habıbte..kardesım kadın dogumcuda asıstan o soyledı bol bol su ıcmem gerektıgını

benim eskiden kahvaltıda en büyük tutkum maydonoz yemekti bayılırdım hatta ve her kahvaltıda bir demet mutlaka yerdim. hamile iken de deli gibi yedim bir sorun olmadı bilemiyorum ama bilimsel bir gerçekliği varmıdır ? belkide bünyeye göre değişiyor olabilir mi ?

İlginç doktorlar önermiyor hatta adet söktürmek içinde içiliyor,yeniyor..tabi fazlası zararlı

Hamilelikte düşüğe yol açabiliyor sanırım rahim duvarını inceltiyor,bu yüzdende adet söktürüyor..

ben hiç duymadım senin yazdığın gözüme takılınca kendi hamileliğim geldi aklıma ve maydonoz manyaklığım içeri dalıverdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…