- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.221
Geçmiş olsun canım ayağını sıcak tut evde çorabını çıkarma ayaktan soğuk alınıyor malesef eğer karın bölgende hassasiyet varsa soğuk aldıysan sıcak su torbasıda iyi gelir canım
Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn Allah razı olsun bitanem İnşAllah.
senin bu kaçıncı ayındı canım
evet kuzum ben de zaten dün bütün gece sıcak su torbasıyla beraberdim, ayaklarımdaydı hep
ozlemcimmm bol bol su ic...ve ayagini sick tut
tamam habibtem, su içersem bişe olmaz heralde dimi:44: bu arada geçmiş sayfada yazdım görmemişsin heralde: biz seninle yaşıtmışız
Özlemciğim idrar yolu farklı bir şey rahim döl yolu farklı bir şey bitanem.İdrar yolunda öyle o gün hemen iltihaplanmaz muhtemelen gazdır o çektiğin sancı...Ayağını sıcak tut stres yapma lütfennnnnnnnnnnnn
Canım bolca su içki idrar yolun bayram etsin :)
[sıze=3]tamam habibtem, su içersem bişe olmaz heralde dimi:44: Bu arada geçmiş sayfada yazdım görmemişsin heralde: Biz seninle yaşıtmışız[/sıze]
ben de maydanos ve nane düşük yapar diye biliyorum:44:
benim eskiden kahvaltıda en büyük tutkum maydonoz yemekti bayılırdım hatta ve her kahvaltıda bir demet mutlaka yerdim. hamile iken de deli gibi yedim bir sorun olmadı bilemiyorum ama bilimsel bir gerçekliği varmıdır ? belkide bünyeye göre değişiyor olabilir mi ?
Bu sabah gözleme yapmıştım peynirli maydonoz koymuştum içine. Bundan sonra dikkat edelim o zaman :18:
İlginç doktorlar önermiyor hatta adet söktürmek içinde içiliyor,yeniyor..tabi fazlası zararlı
Hamilelikte düşüğe yol açabiliyor sanırım rahim duvarını inceltiyor,bu yüzdende adet söktürüyor..
ilk defa duyuyorum vallahi bende bir şey olmadı enteresan eğer böyle birşey varsa . :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?