RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

vallahi arkadasim oyle dedi ve o sekilde hamile kalmis...kocakari metotlari bunlar ama ise yaramis kizda

Alpın çoğu kocakarı metodu işe yarıyor aslında

Sevdem tekrar tebrikler bitanem Sağlıkla kucağına almakta nsib olsun.Dualarında bizide unutma olur mu.Sık sık gel gelişmeleride yaz.Geldi demi bilgisayarın..

Benimde gözler kapanmaya başladı canlar hepinizi çok öpüyorum inşallah yarın yine süprizlerle dolu birgüne uyanırız. İyigeceler Tatlı rüyalar

Amin ablacım inşallah rabbim o günleride göstersin. Her zaman dualarımda olacaksınız. Allahım tez zamanda hepinizin yüzünü güldürsün inşallah ablacım. Evet şükür kavuşturana sonunda bilgisayarımız geldi gelmezmiyim hiç sürekli takipte olacağım Sanada iyi geceler ablacım öpüyorum çok

Özlemcim tesadüfen okudum topiği sabahın köründe gülmekten karnıma ağrılar gözümden yaşlar geldi Allah iyiliğini versin çok hoşsunuz kuzum

çok geçmiş olsun ablacım yakışıklı oğluna

inşallah ablam inşallah

ayy özlemim inşallah klavyenden ne güzel kelimeler çıkıyor

dün gece 3 lere kadar muhabbet edilmiş şimdi kimse yok topikte:84::84::84:
bugün kociş işe gitti tekim yani

kızlar günaydın ...uzun zamandıır giremiyorum o yüzden beni listeden çıkartırsanız çok seviveceğim..gündüz işteyim iş yerinde giremiyorum akşam eve gelincede yemek vs sonra ders çalışıyorum topiğe baktığımda da sayfalar o kadar çok ilerlemiş oluyoki takip edemiyorum..o yüzden dua listesinden çıkartırsanız için rahatlıycak..
bu arada regl oldum malesef bu ay da olmadı moraller çooook bozukk
kendize iyi bakın kusuara bakmayın neolur..çok öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…