- 1 Eylül 2012
- 913
- 93
- 298
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.241
her maydanoz yiyen düşük yapacak diye bişey yok zaten
ben hiç duymadım senin yazdığın gözüme takılınca kendi hamileliğim geldi aklıma ve maydonoz manyaklığımiçeri dalıverdim :)
kızlar ben kaçıyorum iyi geceler, öperim siziiiiiiiiiiiiiii
Alpın çoğu kocakarı metodu işe yarıyor aslında
Sevdem tekrar tebrikler bitanemSağlıkla kucağına almakta nsib olsun.Dualarında bizide unutma olur mu.Sık sık gel gelişmeleride yaz.Geldi demi bilgisayarın..
kızlar benim de yeni evliyken yemekle ilgili bi anım var...daha 1 aylık felan evliyiz, ben pazara gittim ıspanak gördüm alayım da akşam yapayım dedim, adamadan 2 bağ ıspanak aldım..pazarcı da bana diyoki abla yetecek mi o, az değil mi felan..ben de diyorumki aaa hep böyle yapıyosunuz satmak için, biz iki kişiyiz çöpe mi gitsin falan filan..adam hala ısrarlı yetmez diye, bende çok sinir oldum ve eve döndüm...neyse yıkadım ıspanakları doğradım güzelce tencereye koydum, anaaaammm zaman geçtikçe ıspanaklar erimeye başladı, noluyo lan diyom bi de...o 2 bağ eridi eridi eridi aha yemin ediyom avucu bırak, avuç içim kadar bişe kaldı...kara kara düşünüyorum o sırada eşim geldi, nasıl gülüyo nasıl gülüyo, bi de pazarcıyla kavgamı da anlattım "tasarruflu karım" diyo bana,aldı o bir kaşık etmeyecek ıspanağı ekmek arasına koydu yedi, neyseki yemeğe çıktık sonra.hala da güleriz
Arkadaşlar canım sıkkınoğlumun gözünde bir şişlik çıkmıştı dün.Sinek ısırıgı diye çok önemsemedim az önce elimle dokundum beze gibi bir şey çok telaşlandım,dokundurtmuyorda.
nette araştırdım meiboiman kisti diye bir şey çıkıyor karşımaaaainşAllah değildirrrr
gamyoncu yumurtlarken duymadım ama tutunma kanaması denen bişey oluyor böyle damla gibi ama genlde yumurtlamadan 3/5 gün sonra oluyor.Herkeste olacak diye birşey yok tabi..İnşAllah bebişin sana sımsıkı tutunur annesiiben inanıyorum 2013 e çok güzel mjdelerle gireceğiz inşAllahhhhhh
evet ablacım akşama ziyafet var siz gelin size de yaparız inşallahhh
o bebeler varya o bebeler gelsinde totosuna totosuna vurcaaammmm
gamyoncuuuuuuuuuuuuuu kız umutlandırmak istemiyrum ama içimden bi ses sen bu aya hamile kalacaksın diyooooooooooo
canlarim benim kirmizilar ziyarete geldi bu sabahartik onumuzdeki maclara bakicazzzz yeni yil bebisi yapicazzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?