RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Oyyyyyyyy ne güzel haberler bunlarrrrrr, haydee herkes halayaaaaaaaa teeeyyyyy teeeyyyyy teeeyyyyy lililililililililili yandan yandannnnnn ohhhhhhh ohhhhhhhh:81::81::81::81::81::81::81::81::87::87::87::87::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124: hobaaaaa hobaaaaaaaaa lilililililililililili

ALLAHIM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA DA LMAYI NASİP ETSİNNNN O KADAR SEVİNDİM Kİ ANLATAMAMMMMMMM MAŞALLAAAHHHH NAZAR DEĞMESİİİNNNNNNNNN

Afiyet olsun yarasın asbeciğimm.

svdemm canımmm inşAllah hayırlı haberlerle geldinn

Sağolasın ablammm şimdi kabak çekirdeği arkasından da keçi boynuzu inşallahhhh
Sevdemmmm çok şükürr güzel haberlerini aldık Allahım hayırlısıyla kucağına da almayı nasip eder
:119::119:119::119:

Çok teşekkür ederim ablacığım evt gerçekten duaların gücü Allahım sesimizi duyuyor çok şükür ve buna gönülden inanıyorumki bu listedeki herkez bebeğine kavuşacak Allahımın izniyle.

"Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)

Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" (Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

Her ne kadar dua eden kişi dua edilen kişi değilse de başkası için yapılan dua hem hakkında dua edilen kişiye hem de dua eden kişiye de menfaat temin eder.
Bir mü'minin diğer mü'min kardeşi için yaptığı hayırlı dua hem ona hem de kendisine fayda verir.

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]

[/tr]
[tr]
[td]esraezgi[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE [/td]

[/tr]
[tr]
[td]alaluna[/td]
[td]29[/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]
[/tr]
[tr]
[td]raginda[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]cigdemd[/td]
[td]29[/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]

[td]missyaman[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]wavybalsam[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]yehan[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]rean[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Alminna[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]endozlem[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr] [td]Elfida[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr] [td]savas5482[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sunbal[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevdemm[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]HAMİLE[/td]

[/tr]
[tr]

[/table]

Sağolasın canım Amin inşallah kucağıma alabilmeyide Allahım nasip etsin. Sevindiğinizi biliyorum gerçekten farklı bir gönül bağımız var burada. Birimizin haberiyle hepimiz sevince boğuluyoruz. Allahım diğer arkadaşlarımızında sevincini tek tek yaşatsın bizlere inşallah

Çok teşekkür ederim ablacığım evt gerçekten duaların gücü Allahım sesimizi duyuyor çok şükür ve buna gönülden inanıyorumki bu listedeki herkez bebeğine kavuşacak Allahımın izniyle.

İnşAllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh cnm

eee hani gebelik cetvelin.Muhtemel doğum tarihini profile bebeğinizin beklenen doğum tarihine yazman yeterli cnm.

Maşallah ne güzel oldu listeee, nazar değmesiinnnnn İnşallah bu listedeki isimlerin hepsinin yanında hamile yazacak, dualarla elele verip başaracağız.. Ablacım benim yaşımı da yaz, 29 :)

Asbelovecum çok teşekkür ederim ALLAHIM tez zamanda hepinize nasip etsin inşallah.

maaşallah maaşallah ne güzel de gözüküyorlarrrrrr

Bir insan yanında olmayan bir kardeşine hayırlı bir dua ederse Cenab-ı Hak ona muhakkak bir melek tayin eder ve yanına arkadaş olarak koyar ki her dua edişte o görevli melek "Amin bir o kadar da senin için" der" (Müslim Zikr: 87)

Başka bir hadisde de şöyle buyurulmuştur:

"En çok kabul edilen dua birbirinden uzak olan kişilerin birbirlerine ettiği duadır" (Buhari Mezalim: 9; Müslim Zikr: 88 Ebu Davud Salat: 364; Tirmizi Birr: 88)

Ayyyyyyyyyy ne güzel bir haberle geldim sevdem hamileymiş içimden bi parça kotu resmen, sıcacık oldu valaaa, gözlerim doldu, çok çok mutluyum sevdecim Allah kucağına almayı da nasib etsin kuzum, hayırlı olsun çok sevindim yaaaa...çoookk şükür güzel Rabbim'e

Halay çeke çeke geliyom

Kızlar bişey söylemek istiyorum..Ablacım kızacaksın bana ama söylemeden edemicem..Dün okula geç kaldım diye, ayakkabılıktan babet alıp giydim, okulda ayaklarım buuzzzzz tuttu(ki yumurtlama zamanıydı)..eve geldim ısınamadım saatlerce...karnım ağrıdı, bugün pek yok ama ara ara adet sancısı gibi sancım oluyo, alt karnım hassas ve çok akıntım var, kendime lanet ediyorum, salak ben salak ben hem de yumurtlama günü yaptığım şeye bak şimdi de ayak bileklerim de ve bacaklarımda ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…