- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.201
Kızlar bişey söylemek istiyorum..Ablacım kızacaksın bana ama söylemeden edemicem..Dün okula geç kaldım diye, ayakkabılıktan babet alıp giydim, okulda ayaklarım buuzzzzz tuttu(ki yumurtlama zamanıydı)..eve geldim ısınamadım saatlerce...karnım ağrıdı, bugün pek yok ama ara ara adet sancısı gibi sancım oluyo, alt karnım hassas ve çok akıntım var, kendime lanet ediyorum, salak ben salak ben hem de yumurtlama günü yaptığım şeye bakşimdi de ayak bileklerim de ve bacaklarımda ağrı var
Ayyyyyyyyyy ne güzel bir haberle geldimsevdem hamileymiş içimden bi parça kotu resmen, sıcacık oldu valaaa, gözlerim doldu, çok çok mutluyum sevdecim Allah kucağına almayı da nasib etsin kuzum, hayırlı olsun çok sevindim yaaaa...çoookk şükür güzel Rabbim'e
Halay çeke çeke geliyom
[sıze=3]kızlar bişey söylemek istiyorum..ablacım kızacaksın bana ama söylemeden edemicem..dün okula geç kaldım diye, ayakkabılıktan babet alıp giydim, okulda ayaklarım buuzzzzz tuttu(ki yumurtlama zamanıydı)..eve geldim ısınamadım saatlerce...karnım ağrıdı, bugün pek yok ama ara ara adet sancısı gibi sancım oluyo, alt karnım hassas ve çok akıntım var, kendime lanet ediyorum, salak ben salak ben hem de yumurtlama günü yaptığım şeye bakşimdi de ayak bileklerim de ve bacaklarımda ağrı var [/sıze]
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile
Canım yukardaki linki tıkla
ortalarda Bebeğinizin muhtemel doğum tarihi var
oraya 17-08-2013 yazıp kaydet cnm..ama arada mmutlaka - olmalı.hadi hayırlı olsun maaşAllah
Aferin özlem aferriiiiinnnnn alkışlıyorum bak seniiiiiiyani bu kadar olur heeee.. kız bu havada babet giyilir miii hemi de yumurtlama dönemindeee...bi de bana diyosun yok sıcak tut yok ayağın üşümesin dieee.. dayaklıksın valla laaaannnn
aferın sana ozlem hanım...soguk alıp ıdrar yolların ıltıhp kaparsaa cocuk olmasıne engel olursun...ayaklar cok onemlı...tum sogugu oradan alırsın habıbtem yaaa...suan nasılsın hala agrın varmı...
Ahhh be Özlem'immolacak işmi be gülümm.Bolca su iç cnm inşAllah idrar yollarını üşütmedinn
Aferin özlem aferriiiiinnnnn alkışlıyorum bak seniiiiiiyani bu kadar olur heeee.. kız bu havada babet giyilir miii hemi de yumurtlama dönemindeee...bi de bana diyosun yok sıcak tut yok ayağın üşümesin dieee.. dayaklıksın valla laaaannnn
Sonuna kadar katılıyorum ablama özlemimmmmm aferin sanaaaa
benim kociş rahat durmuyor yine aldı elimden bilgisayarı dedim bari bi iyi geceler dileyeyim sonra ne yaparsan yapp
şekerlerim maalesef gidiyorum öpüyorum hepiniziiiii
Sevdemm çok yakıştı MaaşAllahh
Özlemciğim gebeliğe engel bir durum değil ama bu bitanem merak etmee.Sadece dikkat et kendine..
çok az hassasiyet var sadece ayak bileklerim çok ağrıyoreğer idrar yolu enfeksiyonu olursa çok üzülürüm oofff yaa yemin ediyorum kendime dalasım vaar ooofff kızlar oooooooooofff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?