RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Aferin özlem aferriiiiinnnnn alkışlıyorum bak seniiiiii yani bu kadar olur heeee.. kız bu havada babet giyilir miii hemi de yumurtlama dönemindeee...bi de bana diyosun yok sıcak tut yok ayağın üşümesin dieee.. dayaklıksın valla laaaannnn

Canım benim çok teşekkür ederim Amin İnşallah. Allahım sizlerede nasip etsin tez zamanda İnşallah. inşallah sizlerinde güzel haberleri gelecek yakında yine hepberaber sevineceğiz burada Evt canım vallahi aklımdan geçiyordun halaysız olmazdı iyiki geldin canımcım

aferın sana ozlem hanım...soguk alıp ıdrar yolların ıltıhp kaparsaa cocuk olmasıne engel olursun...ayaklar cok onemlı...tum sogugu oradan alırsın habıbtem yaaa...suan nasılsın hala agrın varmı...

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

oz_lem:100

8scorpions:25

mehlik:50

elfida:50

seasie:30

rainbowColors:100

asbelove:100

fatmaipek:96

yahan:30

nartanesiii:100

Kalan:320

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

8scorpions:25

rochk:50

oz_lem:100

elfida:50

seaside:30

rainbowcolors:100

asbelove:100

fatmaipek:96

WelFalt:200

yehan:30

Kalan:220

Son düzenleme:

aferın sana ozlem hanım...soguk alıp ıdrar yolların ıltıhp kaparsaa cocuk olmasıne engel olursun...ayaklar cok onemlı...tum sogugu oradan alırsın habıbtem yaaa...suan nasılsın hala agrın varmı...

Ahhh be Özlem'imm olacak işmi be gülümm.Bolca su iç cnm inşAllah idrar yollarını üşütmedinn

çok az hassasiyet var sadece ayak bileklerim çok ağrıyor eğer idrar yolu enfeksiyonu olursa çok üzülürüm oofff yaa yemin ediyorum kendime dalasım vaar ooofff kızlar oooooooooofff

Son düzenleme:

Sonuna kadar katılıyorum ablama özlemimmmmm aferin sanaaaa
benim kociş rahat durmuyor yine aldı elimden bilgisayarı dedim bari bi iyi geceler dileyeyim sonra ne yaparsan yapp
şekerlerim maalesef gidiyorum öpüyorum hepiniziiiii

Özlemciğim gebeliğe engel bir durum değil ama bu bitanem merak etmee.Sadece dikkat et kendine..

gerçekten miiiiiiiiiiiiii, abla şuan çok kötüyüm valla ağlıyorum resmen, bu yüzden belki bebek olmayacak diye korkuyorum. şimdi de belim ağrıyo, sanki adet olacakmışım gibi...geçen yıl idrar yolu enfeksiyonu kaptığımda hiç böyle olmamıştı, ağrılar böyle değildi....resmen adet olacak gibiyim, karnım belim bacaklarım ağrıyo ve çok fazla da akıntım var

çok az hassasiyet var sadece ayak bileklerim çok ağrıyor eğer idrar yolu enfeksiyonu olursa çok üzülürüm oofff yaa yemin ediyorum kendime dalasım vaar ooofff kızlar oooooooooofff

Geçmiş olsun canım ayağını sıcak tut evde çorabını çıkarma ayaktan soğuk alınıyor malesef eğer karın bölgende hassasiyet varsa soğuk aldıysan sıcak su torbasıda iyi gelir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…