RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

oz_lem:100

8scorpions:25

mehlik:50

elfida:50

seasie:30

rainbowColors:100

asbelove:100

fatmaipek:96

yahan:30

nartanesiii:100

Kalan:320

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

rochk:50

seaside:30

rainbowcolors:100

WelFalt:200

yehan:30

Kalan:220

Dualara az daha asılalım bakalım..bitirelim listeyiii

iki arkadaşımızada 70 tane ben alayım canım

Gelmesn inşAllah ..Nasılsın cnm görüşmeyeli

iyiyim canımm..işte uğraşıp duruyoruz..
ocak tatiline az kaldı..isanbul yolları görünüyor bize..

aslında temmuzda gitmeyi düşündüğümüzü söylemiştim ama memorialden dr ile telde konuştum ocakta ön görüşe için gelmemizin iyi olacağını söyledi..

bakalım gene yollara düşeceğiz..allahım bu kez kuzumu bana verir inşallah..gerçektende yoruldum pisikolojik olarak..

allah hayırlısını versin...

sen nasılsın canım...

Son düzenleme:
abla banada 20şer tane yazzz
birde bir ricam olucak bazen 3 kişi birden gidiyor dualar benim kafam karışıyor vallahi
böle tek tek yada 2şer gitsek daha iyi sanki ne dersin

tamam canım çok saol.mevlam sanada yardım etsin.inş.sağlıklı bir gebelikten sonra sağlıkla bebeğini alırsın kucağına

kızlar ben şimdilik kaçar biraz işim var.gelirim yine.öptüm hepinizi

amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

abla banada 20şer tane yazzz
birde bir ricam olucak bazen 3 kişi birden gidiyor dualar benim kafam karışıyor vallahi
böle tek tek yada 2şer gitsek daha iyi sanki ne dersin

Canım bazen günü çok yaklaşan arkadaşlar oluyor ve birine önce okumak haksızlık oluyor cnm o yüzden böyle duurmlarda sayıyı arttırıyorum:13:

Zor bir süreç mutlaka ki Rabbim inşAllah sonucunuzu hayırlı kılsın nasip etsin inşAllah hemde çifter çifter.Amin

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

mehlik:50

seasie:30

rainbowColors:100

yahan:30

nartanesiii:100

savas5482:70

raginda:20

Kalan:230

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

rochk:50

seaside:30

rainbowcolors:100

WelFalt:200

yehan:30

savas5482:50

raginda:20

Kalan:150

Dualara az daha asılalım bakalım..bitirelim listeyiii

Rainbowcolors teşekkür ederim hoşbulduk senden başkası karşılamadı beni yenilere çok yer yok gibi umarım yanılıyorumdur 5 ay önce 3aylık bebeğimi kaybettim burda teselli arıyorum herzamanki gibi umarım Rabbim herkezin gönlüne göre versin âmin dua ediyorum

nagihancığım olmaz olurmu zamanla öğreneceksin cnm :13:

Allahım bir daha yaşatmasın sağlıkla nasib etsin inşAllah.Sanki ben seni hatırlıyorum cnm bizim topikte vardın önceden ..yanılıyormuyumm

canım neden öyle diyorsun hoşgeldin bende pek eski sayılmam

Canım bazen günü çok yaklaşan arkadaşlar oluyor ve birine önce okumak haksızlık oluyor cnm o yüzden böyle duurmlarda sayıyı arttırıyorum:13:

haklısın ablammmm

bu arada listeleri yine sen takip ediiyorsun kıyamammm yaaa hakkını helal et

nagihancım cnmm hoşgeldinnn zamanla alışacaksın sende foruma bir bakmışsın herşeyin içindesin

çok geçmiş olsun cnm başın sağolsun Rabbim tez zamanda bir bebekle güldürsün yüzünü inş.

Helal olsun cnm benim hak olurmu hiçç

nagihancığım olmaz olurmu zamanla öğreneceksin cnm :13:

Allahım bir daha yaşatmasın sağlıkla nasib etsin inşAllah.Sanki ben seni hatırlıyorum cnm bizim topikte vardın önceden ..yanılıyormuyumm

Daha önceden 5 kez topik açmıştım çok kişi hamiş ti bende dahil evet bende hatırlıyorum canım umarım senin topiğin uğurlu gelir

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim kızlar Rabbim kimseye göstermesin inş zor ama çok şükür atlattım Allah öyle istedi şimdi yeniden başlıyoruz daha önceki topiklerimde her gelen arkadaş slm vermeden geçmiyorduk bana öyle geldi heralde mağzur görün kızlar öpüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…