- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.341
Canım benim hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin
oyyyyyyyy gece neler olmuş öleeeee =)))
sevdem cnm gözünaydınnnnnAllahım sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin tatlım.aklına takılan birşey olursa çekinme sor cnm
savas adetinin normalde kaçıncı günü bugün cnm?artışın gayet güzell hiç dert etme
inşallah senin içinde halaylar çekeriz cnm
Herkez hafta sonu keyfindee bende edeyim
Rochak
1001 Ayet-El Kürsi
oz_lem:100
8scorpions:25
mehlik:50
elfida:50
seasie:30
rainbowColors:100
asbelove:100
fatmaipek:96
yehan:50
nartanesiii:100
Kalan:300
nartanesiii-Ayşe
1001 Ayet-El Kürsi
8scorpions:25
rochk:50
oz_lem:100
elfida:50
seaside:30
rainbowcolors:100
asbelove:100
fatmaipek:96
WelFalt:200
yehan:30
Kalan:220
Dualara az daha asılalım bakalım..bitirelim listeyiii
ay canım inşallah ,sen naaptın regl oldun mu
ooo az kalmış hadi bakalımmm hayırlı haberlerini bekliyoruz ne zaman test yaptıracaksın peki.Aslında hastenedesin an testi ypsan 2 günü beklemeden bizde burada halaylar çeksek
yok cnm olmadım bazen olmuşum hissi geliyor ama bakıyorum yok nerde benim kırmızılar
canım bu ay klomen ve çatlatma iğnesi yaptırdım,yoksa5 gün kala başlardım,tam 14. günde yaptırdım iğneyi :26:
nagihan arkadaşım hoşgeldin
Hoşbulduk canım çok sağolun beklediğimden çok iyi bir topik
Diğer ilgi gösteren arkadaşlara minnettarım Reglime tam 19.günündeyim bugün tahmini yumurtlama günüm bitiyor yani ptesi ve pazara kadar ve yüksek günüm Perşembe günüydü hala kasıklarımda garip ağrı devam ediyor çok garibim göğüslerim çok hafif hassaslık söz konusu Reglime 3 kala olur normalde hani derler ya hissetmek hamileymişim gibi geliyor biraz saçma olucak ama birde ben 30 günde bir oluyorum en son 27 Kasım'da oldum yumurtladım mı yoksa bu ağrı neden yardımlarınızı bekliyorum kızlar
canım kendinden de bahsetsene kaçyıllık evlisin kaç yaşındasın v.b. ...:26::26:
ben mesela her ay psikolojik gebelik yaaşıyorum sonra 28. gün kırmızı kartı görünce herşey bitiyor sen inşallah yanılmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?