RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

oz_lem:100

8scorpions:25

mehlik:50

elfida:50

seasie:30

rainbowColors:100

asbelove:100

fatmaipek:96

yehan:50

nartanesiii:100

Kalan:300

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

rochk:50

seaside:30

rainbowcolors:100

WelFalt:200

yehan:30

Kalan:220

Dualara az daha asılalım bakalım..bitirelim listeyiii

Ragindacım çok teşekkür ederim canım amin. Allahım sanada sağlıkla kucağına almayı ve rahat bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inşallah. Tabiki sorarım canım sohbet ederiz

rainbow cnm 150 daha okudum cnm rochakdan silersin .gerçekten çok yavaş ilerliyor dualar elimden geldiğince okumaya çalışıyorum.birazdan oturmaya gitcez ablamla gelince vaktim olursa yine okurum.

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

mehlik:50

seasie:30

rainbowColors:100

yehan:50

nartanesiii:100

sevdem:30

fatmaipek:150

Kalan:120

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

rochk:50

seaside:30

rainbowcolors:100

WelFalt:200

yehan:30

Kalan:220

Dualara az daha asılalım bakalım..bitirelim listeyiii

nagihan arkadaşım hoşgeldin

Hoşbulduk canım çok sağolun beklediğimden çok iyi bir topik
Diğer ilgi gösteren arkadaşlara minnettarım Reglime tam 19.günündeyim bugün tahmini yumurtlama günüm bitiyor yani ptesi ve pazara kadar ve yüksek günüm Perşembe günüydü hala kasıklarımda garip ağrı devam ediyor çok garibim göğüslerim çok hafif hassaslık söz konusu Reglime 3 kala olur normalde hani derler ya hissetmek hamileymişim gibi geliyor biraz saçma olucak ama birde ben 30 günde bir oluyorum en son 27 Kasım'da oldum yumurtladım mı yoksa bu ağrı neden yardımlarınızı bekliyorum kızlar

canım kendinden de bahsetsene kaçyıllık evlisin kaç yaşındasın v.b. ...:26::26:
ben mesela her ay psikolojik gebelik yaaşıyorum sonra 28. gün kırmızı kartı görünce herşey bitiyor sen inşallah yanılmazsın

Merhaba kızlarrrrr
Acaip keyifsizim içimden hiçbirşey yapmak gelmiyorrrrr birde herşey üst üste geliyorrr sankiii çok yoruldummmmm

2 yıllık evliğim ist oturuyorum bçekmece de yaklaşık 1.5 senedir bebem olsun istiyorum çalışıyordum yeni işten ayrıldım şuan evdeyim ben gebe kaldığımda göğüs acısı dışında hiç bir belirtim olmadığı ay öğrendim anlıyorum seni tatlım diğer aylar kesin düşündükçe baş dönmesi mide bulantısı :) işte bir umut diye kendimizi avutuyoruz erkekler gibi değiliz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…