RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

kızlar ben bu sayılara kafaya takmayın dicem ama ne desem boş biliyorum

diyelim bugün baktırdınız 100 çıktı.salı günü tekrar baktırdığınızda 150 olması tani yani yarısı kadar artması bile normal ok =)

sevdemm tebrikler canım mevşlam sağlıkla kucağına almayıda nasip etsi ninş.
canlarim benim kirmizilar ziyarete geldi bu sabahartik onumuzdeki maclara bakicazzzzyeni yil bebisi yapicazzzzzz

yumurtlama günlerinde sanırım yeni yıla yakın zamanlara denk gelecek tam yılbaşı bebişi olacak mevlanın izniylede

bat bugün canım...geliyolr gene

savaş54 canım hamilesin tebrik ederim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

teşekkür ederim canım darısı sizlerin başına

iyiyiz tatlım hoşgeldin (gerçi benden başka kimse yok ama)

merhaba taze anniş benim kocam işte ama
normal canım hatta çok güzel sağlıkla ve hayırla kucağına alırsın inşallah

amin canım benim.hımm srnin kocan işteymişyoksa sende onun yanıunda olurdunn
biz bir haftadır bacı kardeşizde

bugün 3.günüm olacaktı canım.ne bileyim işte içim rahatlasın bir kan testi daha yapalım dedim.ondan sonrada sonuç acaba iyi mi diye düşünmeye başladım

canım çok saol allah razı olsun inan bu paylaşımınla içime su serpildi

hoşbulduk canım nasılsın

iyiyz canım ya takılıyoz işte

evet canım aynen öyleeeee

sevdemmm bu arada hayırlı olsun Rabbim kucağına almayıda nasip eylesin bizede nasip eder inşallah

sunbal inan ne bileyim içimden korkuyu atamıyorum.bazen diyorumkimevlamın izniyleherşey güzel geçecekk ve sağlıkla bebişimi kucağıma alacağım.

bazende böyle bir korku sarıyor işteçpufff gebeliği erken öğrenmekte iyi değilmiş zaman geçmek bilmiyor

saol canım zaten herkeste aynı değerler olucak diye bi şart yok yanii allahım meleklerimizi korusun

canım stres yapma inş herşey yolunda onlar rabbimizden geldiler bbize rabbim koruru onları tyüm olacaklarve olanllar O nun takdiri bize dadece dua etmek düşer bol bol dua edelim

iyiyz canım ya takılıyoz işte

evet canım aynen öyleeeee
bizde dün akşam görümcemin kızı vardı sabah kahvaltı falan derken vakit geçti şimdide oturuyoruz öyle belki sonra dışarı çıkarız

canım çok saol allah razı olsun inan bu paylaşımınla içime su serpildi

cnm benim Allah senden de razı olsun.oluruna bırak,doktora gidince keseyi falan görünce kalp atışını duyunca için rahat eder daha fazla merak etme.

Allahım hepimize kolay hamilelikler nasip etsin.

bakın tekrar sölüorum çok yorulmak üşütmek yok.bol bol da su içioruz ona göre :)

bu arada bun topicten ocakta çok hamiş çıkacak gibi hissediorum hayırlısı

Benide ekleyin kızlar şuan yumurtlama ve çalışma dönemindeyim benide alın aranıza lütfen :) bat 15 gün kaldı

merhaba cnm sohbetlere gel lütfen bir arada bat.ını söyle

canlarim benim kirmizilar ziyarete geldi bu sabahartik onumuzdeki maclara bakicazzzzyeni yil bebisi yapicazzzzzz

Yeni aylara yeni umutlarla inşAllah bitanemmm.

rica ederim umarım aramıza yeniden güzel haberlerle dönersin.Sevgiler

Topik kardeşliği :13:

belim ağrıyor geliyor benim kırmızılar bir günde gelmesin ne olur ki

Gelmesn inşAllah ..Nasılsın cnm görüşmeyeli

Savaşcığım canım Annelik iç güdüsü kalp atışını duyana kadar tedirgin oluyor insan.Gerçi ondan sonrada doğuma kadar hep tedirginlik devam ediyor.Lütfen içini ferah tut o senin mucizenn MaaşAllah.Değerlerinde çok güzell çok güzel haberler gelecek sürekli senin cepheden inşAllah.

Bizide unutma ama lütfen dualarda.

ahh ragindam ne güzel söylüyorsun

savaş cnm ben hla tetikteyim ne olcak diye senin böle olman gayet normal ama dua et bol bol iyi olur cnm inş. herşey

arkadaşım 2 gebeliğini de 8 haftalıkken öğrenmiş ne beta hcg bilior ne kese görmeyi direk kalp atışını duymuş ohh miss valla

bu arada uyarayım doktorlar ilk gittiğinizde daha kese görünmediği için ve çok dobra oldukları için direk dış gebelik boş gebelik olabilir kese görüp kalp atışını duyunca emin olucaz diyebilirler hiiiiiiiiiiç canınızı sıkmayın onlar olabilecek her ihtimale bizi hazırlamaya çalışıyorlar.
siz bilinçli olun dua edin,ama asla kötü düşünmeyin

bende hissediyorum bendeeee

unuturmuyum canım benim asla unutmam.herzaman aklımdasınız bütün arkadaşlarda.hep birlikte dualarada devam

evet canım artık oluruna bırakmak lazım.mevlaya bol bol hayırlısı ,ç,n dua ederek.bencede bizim topik asıl patlamayı ocaktas yapacak.yeni yıl bebişi çok çıkacakk

sağol canım ne güzel moral veriyorsun allah razı olsun desteğine bilgine ihtiyacımız olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…