- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.321
Daha önceden 5 kez topik açmıştım çok kişi hamiş ti bende dahil evet bende hatırlıyorum canım umarım senin topiğin uğurlu gelir
Batın Aralık 30 hamiş olursam yeni yılla büyük sevinçle girerim heralde kızlar
inşallah canımm..valla sadece 1 gün bekletti 28. gün ve yine sabah kalkar klkmaz..iyi eğittim ben onları sabah 7 gibi geliyorlar..hafta içi olursa yollarda zor durumda kalmayayım diyeeeeehayırlısı olsun scorpim yeni bir yıl yeni umutlar yeni heyecanlar adetin geç mi geldi erken mi
evet cnm yılbaşı 16. günüm..artık çalışcaz..dedim eşime biyere gitmek yokkkkyumurtlama günlerinde sanırım yeni yıla yakın zamanlara denk gelecek tam yılbaşı bebişi olacak mevlanın izniylede
inşallah cnmmm.hep diyorum umudumuz 2013Yeni aylara yeni umutlarla inşAllah bitanemmm.
hiç öyle şey olurmu cnmm..çok arkadaşımız sonradan katıldı..hala da katılım devam ediyor..sen gel sohbetimize katıl..inşallah en yakın zamanda hamiş haberini alırız..Rainbowcolors teşekkür ederim hoşbulduk senden başkası karşılamadı beni yenilere çok yer yok gibi umarım yanılıyorumdur 5 ay önce 3aylık bebeğimi kaybettim burda teselli arıyorum herzamanki gibi umarım Rabbim herkezin gönlüne göre versin âmin dua ediyorum
cnm tebriklerrrrrrrrBenimde gözler kapanmaya başladı canlar hepinizi çok öpüyorum inşallah yarın yine süprizlerle dolu birgüne uyanırız. İyigeceler Tatlı rüyalar
herkese iyi akşamlar , bugün yine güzel haberler var,sevdem arkadaşım tebrik ediyorum Alllah kucağına almayıda nasip eder inşallah,
benimde bu geceden sonra şafak 2
ben şimdi ovu test alıcam da baktım bu labq markada çeşitli paketler var..sizce 20 li paket yetermi kızlar..yani günde 1 tane mi yapıcazz..almışken 2 ay idare etsin diyorum ben deee:26:
slm kızlar nabersiniz bugün çok sessiz sanırım topik rainbow yarınmı gelcek cnm eşin.sen dr.a ne zaman gideceksin cnm yumurta takibi için.
bende şifayı kaptım hapşurup duruyorum halsizlik var tabi birde
herkese iyi akşamlar , bugün yine güzel haberler var,sevdem arkadaşım tebrik ediyorum Alllah kucağına almayıda nasip eder inşallah,
benimde bu geceden sonra şafak 2
sevdem tebrik ederim masşllah barikallah subhanallah
sevdem cnm tebrik ederim allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin .senide ağustos annelerine ekliyorum cnm arada takılırsın orayada.
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/568185-2013-agustos-annleri-paylasim-alani-34.html
rainbow cnm kızmıyorsun dimi diğre topiğin ismini yazdığıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?