RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

slm kızlar nabersiniz bugün çok sessiz sanırım topik rainbow yarınmı gelcek cnm eşin.sen dr.a ne zaman gideceksin cnm yumurta takibi için.

bende şifayı kaptım hapşurup duruyorum halsizlik var tabi birde

Günayyydıııınnnnnnn günayyyydııııınnnn günayyydddııınnnnnnnnnnnnnnnnn nasılsınızzzzz bacılarımmmmm? çok enerjik bi giriş yaptım ama bugün böle içim kıpır kıpırrrrrr... ben yataktayımmmmm hala çıkmadımm, eşim içerde kahvaltı hazırlıyor. bizim pazar günlerimiz böylee, genelde geç kalkıp geç yerizz. ve pazar günleri kahvaltı eşime aittir..

benim grip durumum hala devam, burnum çok akıyo tıkanmışım resmen. eşim de diyo ki geçiyo işte, geçmeye başladığı zaman burun akar, çok hapşırırsın diyo. Halsizliğim yok zaten canavar gibiyim maşallahhh

savaş değerlerin gayet normal canım, takılma böyle şeylere lütfen. boş yere de canını sıkma. bak artık 2 kişisin sen, dikkat etmek lazım. öle olura olmaza üzülmek yok artık annesiiiii

aynen bana da istediğiniz aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz, bilgim doğrultusunda elimden geldiğince seve seve yardımcı olurum.

Kahvaltımızı yaptıktan sonra eşimle avm ye gidicez. geçenlerde d&r da çok güzel bir bebek anı defteri görmüştük onu alıcaz. en ince detayına kadar yazıyor içinde. doğduğu zaman başbakan kim, ekmek kaç lira düşünün yani. ve doktordan aldığım ultrason resmini, ilk resmim kısmına yapıştırıcam canım benim hele bi doğsun neler neler yaparım ben daha onaaa annesinin yer fıstığııııııı

ablacım ben 20 tane okumuştum, kime gerekiyosa yazarsın. Zikirmatiğim geldi nasılsa, dışarı çıkarken de yanıma alıp okuyabilirim artık. okudukça ben sana bildiririm.

ve o bu değil de ben reann ı çok merak etmeye başladım yaaaa umarım kötü bir durum yokturrr....:18::18::18:

hayırlısı olsun scorpim yeni bir yıl yeni umutlar yeni heyecanlar adetin geç mi geldi erken mi
inşallah canımm..valla sadece 1 gün bekletti 28. gün ve yine sabah kalkar klkmaz..iyi eğittim ben onları sabah 7 gibi geliyorlar..hafta içi olursa yollarda zor durumda kalmayayım diyeeeee
yumurtlama günlerinde sanırım yeni yıla yakın zamanlara denk gelecek tam yılbaşı bebişi olacak mevlanın izniylede
evet cnm yılbaşı 16. günüm..artık çalışcaz..dedim eşime biyere gitmek yokkkkinşallahhhhhh öyle olurrrrr
Yeni aylara yeni umutlarla inşAllah bitanemmm.
inşallah cnmmm.hep diyorum umudumuz 2013
hiç öyle şey olurmu cnmm..çok arkadaşımız sonradan katıldı..hala da katılım devam ediyor..sen gel sohbetimize katıl..inşallah en yakın zamanda hamiş haberini alırız..
Benimde gözler kapanmaya başladı canlar hepinizi çok öpüyorum inşallah yarın yine süprizlerle dolu birgüne uyanırız. İyigeceler Tatlı rüyalar
cnm tebriklerrrrrrrr
hayırlı olsunnnnnn
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasibetsinnn

herkese iyi akşamlar , bugün yine güzel haberler var,sevdem arkadaşım tebrik ediyorum Alllah kucağına almayıda nasip eder inşallah,
benimde bu geceden sonra şafak 2

kızlar dün güne gittim arkadaşın annesi hamilesin heralde dedi bende bebek değil göbek dedim gülüştük

ben şimdi ovu test alıcam da baktım bu labq markada çeşitli paketler var..sizce 20 li paket yetermi kızlar..yani günde 1 tane mi yapıcazz..almışken 2 ay idare etsin diyorum ben deee:26:

slm kızlar nabersiniz bugün çok sessiz sanırım topik rainbow yarınmı gelcek cnm eşin.sen dr.a ne zaman gideceksin cnm yumurta takibi için.

bende şifayı kaptım hapşurup duruyorum halsizlik var tabi birde

Havalar tam hastalık havası aniden soğudu vücutta geçiş yapamıyor sanırım.Çok geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.
Canım eşim yolda gece gelecek inşAllah.Rabbim yolunu açık etsin sağlıkla gelsin.Canım ben reglimde gideceğim inşAllah Heyecanlıyım hayırlısı artık

Arkadaşının annesi haklı belkide bebek değil göbek

Son düzenleme:
Yehann günaydın dediğin saate baktımda ohhhhhhhhhhhhhh maaşallah valla tam pazar keyfi.Rabbim ağız tadınızı bozmasın inşAllah sevgnizi arttırsınAmin

Scorpiciğim doğru karar cnm testler işini dahada kolaylatıracak inşAllah 20 tane yeter cnm 2 ay...2013 a hızlı gireceğiz desenize

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar , bugün yine güzel haberler var,sevdem arkadaşım tebrik ediyorum Alllah kucağına almayıda nasip eder inşallah,
benimde bu geceden sonra şafak 2

ooo az kalmış hadi bakalımmm hayırlı haberlerini bekliyoruz ne zaman test yaptıracaksın peki.Aslında hastenedesin an testi ypsan 2 günü beklemeden bizde burada halaylar çeksek

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

oz_lem:100

8scorpions:25

mehlik:50

elfida:50

seasie:30

rainbowColors:100

asbelove:100

fatmaipek:96

yehan:50

nartanesiii:100

Kalan:300

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

8scorpions:25

rochk:50

oz_lem:100

elfida:50

seaside:30

rainbowcolors:100

asbelove:100

fatmaipek:96

WelFalt:200

yehan:30

Kalan:220

Dualara az daha asılalım bakalım..bitirelim listeyiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…