RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Günaydın bacılarımmmm

asbelove canım herşey üstüste geliyor demişsin

ters bişey yoktur inş

her zaman ki gibi bebiş konusu ne olabilir ki düzelecek inşallah Rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek

Herkeze günaydınlaaaaaaar
nasılsınız kızlar sabah ezanında dua ettim hepimiz için Seher vakti dua edilmesi çok iyimişi öyle duymuştum Rabbim kabul eylesin inş.

Allahım razı olsun tatlımmmmmmm hayırlısıyla hepimizin göbişleri bebiş dolsun inşallahhhhhhh

günaydın asbelovem bugün iyisindir inşallah

ooyyyy ablam ne güzel böyle şeyler duymak eniştemiz de gitmi Allah kavuştursun ablammm..oğluş nasıl oldu

Gece mesajını yazdın yaa okudum sana cevap yazarken kapı açıldı eşim geldi tam sana yazıyordumki duan ne çabu kabul oldu diye elektrikler kesildi Oğlum iyi şükür cnm küçüldü gözlerindeki o iltihap ama tam geçmedi henüz geçer inş.

Ablaaaaaaa bu arada fatmaipek hamişleri alıp alıp ağustos annelerine taşıyo haaa farkında mısın fatmaipeeeeeekkk beni de götüüüüüüüüüüüüürrrr

heee yaaawww.Senide götürsün inşAllah ama tabi burayı unutmamak şartıylaaa

özlem bizim halayımız ne zaman çekilecek

en yakın zamanda inşAllahhhhhh:118:

hoşgedin rainbow ablam nasılsın

merhaba kızlar nasısınz?
eşimden dolayı giremiyorm nete..maalesef pc de çalışıyor alıp götürüyo pcyi bu aralar işe...
dualar ne durumda bilmiyorm..
oruç tutmaya başladım borçlarım var tam 11 gün..bugünden başladm dualarada başlayayım sıradaki arkadaşa 50 alayım şimdilik..

canım sen birgün görmüşsün ben heran onlarlayım ama farkettim ki ya alışmışım yada iyi bastırıyorum hislerimi,
evet bat a 2 gün kaldı göğüslerdeki hassasiyet var, adet belirtisi ile gebelik belirtisi arasındaki farkı bir bilsem
uterus(rahim) kendini heray gebe zannedermiş onun için adet belirtisi ile gebelik belirtisi birbirinin aynıymış

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

oz_lem:100

8scorpions:25

mehlik:50

elfida:50

seasie:30

rainbowColors:100

asbelove:100

fatmaipek:96

yehan:50

nartanesiii:100

sevdem:30

fatmaipek:150

Alppın:20

savas5482:70

zerbas:30

Toplam:1001

Allahım kabul etsin inşAllahhhhh

Dualara az daha asılalım bakalım..bitirelim listeyiii

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

8scorpions:25

rochk:50

oz_lem:100

elfida:50

seaside:30

rainbowcolors:100

asbelove:100

fatmaipek:96

WelFalt:200

yehan:30

Alppın:20

savas5482:70

rochak:50

zerbas:20

Kalan:60

Leylam123

Arkadaşlar leylam arkadaşımız hem sağlıklı hayırlı bir bebek hemde eşinin işiyle alakalı bir niyet için dua okutmak istiyor.

1001 Ayetel Kürsi

Kalan:1001

Dualara az daha asılalım bakalım..bitirelim listeyiii

Son düzenleme:

okuyan okumayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim,Allah ım dualarınızı kabul etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…