- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.421
Günaydın canım iyiyim uyuyamadım kalktım bugün erkendensen nasılsın canım????
asbelove canım herşey üstüste geliyor demişsin
ters bişey yoktur inş
Herkeze günaydınlaaaaaaar
nasılsınız kızlar sabah ezanında dua ettim hepimiz için Seher vakti dua edilmesi çok iyimişi öyle duymuştum Rabbim kabul eylesin inş.
Günaydın bacılarımmmm
her zaman ki gibi bebiş konusu ne olabilir ki düzelecek inşallah Rabbim dualarımızı geri çevirmeyecek
Allahım razı olsun tatlımmmmmmm hayırlısıyla hepimizin göbişleri bebiş dolsun inşallahhhhhhh
günaydın asbelovem bugün iyisindir inşallah
daha iyiyim canım sağolasınnnn sen nasılsın
ooyyyy ablam ne güzel böyle şeyler duymakeniştemiz de gitmi Allah kavuştursun ablammm..oğluş nasıl oldu
Ablaaaaaaa bu arada fatmaipek hamişleri alıp alıp ağustos annelerine taşıyo haaa farkında mısınfatmaipeeeeeekkk beni de götüüüüüüüüüüüüürrrr
özlem bizim halayımız ne zaman çekilecek
Gece mesajını yazdın yaa okudum sana cevap yazarken kapı açıldı eşim geldi tam sana yazıyordumki duan ne çabu kabul oldu diye elektrikler kesildiOğlum iyi şükür cnm küçüldü gözlerindeki o iltihap ama tam geçmedi henüz geçer inş.
heee yaaawww.Senide götürsün inşAllah ama tabi burayı unutmamak şartıylaaa
en yakın zamanda inşAllahhhhhh:118:
hoşgedin rainbow ablam nasılsın
hoşgeldin ablammmm
hoşgeldin ablammmm
Hoşbuldum iyiyim kılar siz nasılsınız.Feryalciğim nerelerdesin canım benim iyisin değil mi
oooooooofffffff hiç sorma yaa bi bilsem...bugün avm'de bebekleri gördüm, hamileleri gördüm içimden bi parça koptu her seferinde, hele o minik bebek kıyafetleri valla gözlerim doldu doldu boşaldı
senin bat'a az kaldı var mı belirti felan
Herkeze günaydınlaaaaaaar
nasılsınız kızlar sabah ezanında dua ettim hepimiz için Seher vakti dua edilmesi çok iyimişi öyle duymuştum Rabbim kabul eylesin inş.
Rochak
1001 Ayet-El Kürsi
oz_lem:100
8scorpions:25
mehlik:50
elfida:50
seasie:30
rainbowColors:100
asbelove:100
fatmaipek:96
yehan:50
nartanesiii:100
sevdem:30
fatmaipek:150
Alppın:20
savas5482:70
zerbas:30
Toplam:1001
Allahım kabul etsin inşAllahhhhh
Dualara az daha asılalım bakalım..bitirelim listeyiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?