- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.401
hoşgeldin canım sen bu topiğin nesesisinnn sen olmayınca sessiz sakin sen gelince heycan gelio masallahben geldim canolaaaaaaaaaaaarrrrrkocişimle avm'ye gittik alış-veriş yaptık, sinemaya gittik, güzel bi gün geçirdik valaa...ama sizi çoooooookkk özledim, bir an önce eve gitmemiz lazım diyorum nasılsınız bakalım...bu arada bi geçmişe uçayım
rochakcım canım teşekkür ederim, çok özledim valla yine kaynatmışsınız bensiz:)) nagehancığım güldürebildiysem ne mutlu ama valla o yazdığımı ben bile unutmuşum hatırlamış oldum, bazen geçmiş sayfalardan birine rastgele tıklıyorum neler konuşmuşuz diye güzel oluyo
canım yeni çıkan bi film varya HOBBİT: BEKLENMEYEN YOLCULUK, 3D'ydi, ilk defa 3D izledim, kociş de ben de mal olduk valla...ama çok beğendim
aynen yaaa burası bana neler neler ediyoçok güzel bizim topiğimiz maşallah maşallah
Oda seni çok özlediiiii bak kokunu aldı koştu geldiohhh mis gibi bir gün geçirdin ne güzel MaaşAllah
savaşcığım bazen yanlış yerden alıntı yapıyorum cnm ilk sayfayada kaydetmiyorum bu ara.Kaydetmek en iyisi
hoşgeldin canım sen bu topiğin nesesisinnn sen olmayınca sessiz sakin sen gelince heycan gelio masallah
rochakcım canım atladım sorunu kusura bakma tatlım.. ben antalya merkeze 20 dk. uzaklıkta bi beldedeyim, köy gibi ama daha büyük
side de tatil yapmıştık,antik side yıllar önceydi
Kızzz Özlem geldin şenlendi topikMaaşAllah.
Feryal nerelerde acaba..Uğramadı bugün
Kızlar misafir geldi akşam ancak girebildim nasılsınız bakalım canlar
Ablaaaaaaa bu arada fatmaipek hamişleri alıp alıp ağustos annelerine taşıyo haaa farkında mısınfatmaipeeeeeekkk beni de götüüüüüüüüüüüüürrrr
özlem bizim halayımız ne zaman çekilecek
Herkeze günaydınlaaaaaaar
nasılsınız kızlar sabah ezanında dua ettim hepimiz için Seher vakti dua edilmesi çok iyimişi öyle duymuştum Rabbim kabul eylesin inş.
sevdoşum taze annecik napıyon kız gel halay çekek
Bunu yeni gördüm tatlımçekelimm canım
gü<naydın sevdecim nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?