- 14 Eylül 2012
- 3.334
- 20
- 108
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.381
evet bende acaip korkuyordum ilk dönemlerimde hamile kalmaktan ama meğerse kolay olmuyormuş
Ben de duydum ama kesme şekerle değil başka bişeydi ama şimdi hatırlayamadım ne olduğunu canım maaşallah maaşallah iyi uğraşmışsın canımmmm
interneti boşver canım benim adetim 27 28 günde olurdu nettekine göre çalışm ayapıodum ama ovu testi yaptığımda ovulasyonumun daha farklı zamanda olduğunu fark ettim çünkü lüteal fazım 13 gün sürüyordu yani tavsiye ederiminternetten baktımda 16 sı diyor ama düzenli değil reglim ondan tam olarak anlayamıyorum onu
napim canım umut dünyası dedim yaptım olmadı derim allahım sizde nasip etsin inş çok güzel bi duygu insanın içi kıpır kıpır değişik ağlayasım geldi yineee
evet canım Allahtan umut kesilmez ağlama ağlama güzel şeyler bunlar maaşallah subhanallah
sende yasa emi bu yasadıklarımı inan insan okadar tuhaf oluyıoki bişi olmasada ağlayasın gelio
töbe yarabbimm.bizimde yapmadigimiz şaklabanlik kalmiyo yumos gunlerde..bize de boyle kolaylikla nasibet yarabbimmm.komşum doğum yapmış bi oğlumuz oldu
iki gün öncede halı yıkıyodu,
kocasıda almanyada çalışıyor arada sırada geliyor,ne ovulasyon testi ne yumurta takibi
bu 4. doğumu
ahahh hepimizin derdi ayni cnm.her ay yine yeniden.ana guzel gunler yakin bencee.kızlar günler geçmek bilmiyor resmen nedir bu böyle her ay geri sayım yapar gibi ne çok tükeniyoruz böyle tıp ve testlerde biran evvel çözüm bulurlar umarım hani döllendiği an :) test olsada çıksa hemen pff
ah rainbowum.sen bi de beni gorsen kazara hamis kalmayayim diye ne cabalar ne cabalar.pskopata baglamistim.nerdeyse esim korunurken ben bi de hap kullansam rahat edecektim yani.Bende evlenirken korunma yöntemlerini çok araştırıyordum çevremde istenmeyen gebelikleri duyup korkuyordum...E bu iş o kadar kolay değilmiş meğer
iki arkadaşımızada 70 tane ben alayım canım
Rochak
1001 Ayet-El Kürsi
oz_lem:100
8scorpions:25
mehlik:50
elfida:50
seasie:30
rainbowColors:100
asbelove:100
fatmaipek:96
yahan:30
nartanesiii:100
Kalan:320
nartanesiii-Ayşe
1001 Ayet-El Kürsi
8scorpions:25
rochk:50
oz_lem:100
elfida:50
seaside:30
rainbowcolors:100
asbelove:100
fatmaipek:96
WelFalt:200
yehan:30
Kalan:220
Dualara az daha asılalım bakalım..bitirelim listeyiii
ben geldim canolaaaaaaaaaaaarrrrrkocişimle avm'ye gittik alış-veriş yaptık, sinemaya gittik, güzel bi gün geçirdik valaa...ama sizi çoooooookkk özledim, bir an önce eve gitmemiz lazım diyorum nasılsınız bakalım...bu arada bi geçmişe uçayım
rochakcım canım teşekkür ederim, çok özledim valla yine kaynatmışsınız bensiz:)) nagehancığım güldürebildiysem ne mutlu ama valla o yazdığımı ben bile unutmuşum hatırlamış oldum, bazen geçmiş sayfalardan birine rastgele tıklıyorum neler konuşmuşuz diye güzel oluyo
ben geldim canolaaaaaaaaaaaarrrrrkocişimle avm'ye gittik alış-veriş yaptık, sinemaya gittik, güzel bi gün geçirdik valaa...ama sizi çoooooookkk özledim, bir an önce eve gitmemiz lazım diyorum nasılsınız bakalım...bu arada bi geçmişe uçayım
rochakcım canım teşekkür ederim, çok özledim valla yine kaynatmışsınız bensiz:)) nagehancığım güldürebildiysem ne mutlu ama valla o yazdığımı ben bile unutmuşum hatırlamış oldum, bazen geçmiş sayfalardan birine rastgele tıklıyorum neler konuşmuşuz diye güzel oluyo
ohh ne güzel geçmişiniz.hangi filem gittiniz özlem
özledim valla bendede alışkanlık yaptı burası
iyi moral olmuştur ikinizede,sen ilçedeydin değil mi
ablam nerdeeeeeeee onu da çok özlediiiiiiiiiiiimmmm
Oda seni çok özlediiiii bak kokunu aldı koştu geldiohhh mis gibi bir gün geçirdin ne güzel MaaşAllah
savaşcığım bazen yanlış yerden alıntı yapıyorum cnm ilk sayfayada kaydetmiyorum bu ara.Kaydetmek en iyisi
sen burdan hiç gitme kadıııııııııııııııınnnn, çok seviyom seni kadın çooooooooookkkaçtığımda göreyim seni heeeeeeeeeeeepppp
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?