RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

napim canım umut dünyası dedim yaptım olmadı derim allahım sizde nasip etsin inş çok güzel bi duygu insanın içi kıpır kıpır değişik ağlayasım geldi yineee

internetten baktımda 16 sı diyor ama düzenli değil reglim ondan tam olarak anlayamıyorum onu
interneti boşver canım benim adetim 27 28 günde olurdu nettekine göre çalışm ayapıodum ama ovu testi yaptığımda ovulasyonumun daha farklı zamanda olduğunu fark ettim çünkü lüteal fazım 13 gün sürüyordu yani tavsiye ederim

komşum doğum yapmış bi oğlumuz oldu
iki gün öncede halı yıkıyodu,
kocasıda almanyada çalışıyor arada sırada geliyor,ne ovulasyon testi ne yumurta takibi
bu 4. doğumu
töbe yarabbimm.bizimde yapmadigimiz şaklabanlik kalmiyo yumos gunlerde..bize de boyle kolaylikla nasibet yarabbimmm.
ahahh hepimizin derdi ayni cnm.her ay yine yeniden.ana guzel gunler yakin bencee.
Bende evlenirken korunma yöntemlerini çok araştırıyordum çevremde istenmeyen gebelikleri duyup korkuyordum...E bu iş o kadar kolay değilmiş meğer
ah rainbowum.sen bi de beni gorsen kazara hamis kalmayayim diye ne cabalar ne cabalar.pskopata baglamistim.nerdeyse esim korunurken ben bi de hap kullansam rahat edecektim yani.
simdi esim de diyo lan onca yil ona dikkat buna dikkat dedin bak simdi yapmaya calisiyoruz bebek yok
e adam hakli da plansiz bebek te bana gore degil di yani.Allahin bi bildigi var demekki.

ben geldim canolaaaaaaaaaaaarrrrr kocişimle avm'ye gittik alış-veriş yaptık, sinemaya gittik, güzel bi gün geçirdik valaa...ama sizi çoooooookkk özledim, bir an önce eve gitmemiz lazım diyorum nasılsınız bakalım...bu arada bi geçmişe uçayım

rochakcım canım teşekkür ederim, çok özledim valla yine kaynatmışsınız bensiz:)) nagehancığım güldürebildiysem ne mutlu ama valla o yazdığımı ben bile unutmuşum hatırlamış oldum, bazen geçmiş sayfalardan birine rastgele tıklıyorum neler konuşmuşuz diye güzel oluyo

iki arkadaşımızada 70 tane ben alayım canım

canım ben iki arkadaşımızada 70er tane almıştım.yayınladığın bir listede var ama son yayınladıklarında yok:44::44:

scorpiiiiiiiiiiiiimmmm kırmızlar gelmiş...olsun olsun hep ne diyoruz hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar inşallahhh...sen çok güçlü bi kadınsın ben burdan hissediyorum...sabır sabır......

ohh ne güzel geçmişiniz.hangi filem gittiniz özlem

özledim valla bendede alışkanlık yaptı burası
iyi moral olmuştur ikinizede,sen ilçedeydin değil mi

Rochak

1001 Ayet-El Kürsi

oz_lem:100

8scorpions:25

mehlik:50

elfida:50

seasie:30

rainbowColors:100

asbelove:100

fatmaipek:96

yehan:50

nartanesiii:100

sevdem:30

fatmaipek:150

Alppın:20

savas5482:70

Kalan:30

nartanesiii-Ayşe

1001 Ayet-El Kürsi

8scorpions:25

rochk:50

oz_lem:100

elfida:50

seaside:30

rainbowcolors:100

asbelove:100

fatmaipek:96

WelFalt:200

yehan:30

Alppın:20

savas5482:70

rochak:50

Kalan:80

Dualara az daha asılalım bakalım..bitirelim listeyiii

Son düzenleme:
ohh ne güzel geçmişiniz.hangi filem gittiniz özlem

canım yeni çıkan bi film varya HOBBİT: BEKLENMEYEN YOLCULUK, 3D'ydi, ilk defa 3D izledim, kociş de ben de mal olduk valla...ama çok beğendim

özledim valla bendede alışkanlık yaptı burası
iyi moral olmuştur ikinizede,sen ilçedeydin değil mi

aynen yaaa burası bana neler neler ediyo çok güzel bizim topiğimiz maşallah maşallah

sen burdan hiç gitme kadıııııııııııııııınnnn, çok seviyom seni kadın çooooooooookkk açtığımda göreyim seni heeeeeeeeeeeepppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…