RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

evet okudum. 1001 ayetel kürsü okuyorsunuz değil mi?

evet canım

bende tiroit testimi yenileceğim gelecek hafta sonraki adetimdede dr.a görüneceğim smear yaptırmıştım sonucunuda götüreceğim herşeyin hayırlısı artık hepimiz için

istanbulda yağsada soğuk biraz kırılsa çok üşüyorumm

bende çok üşüyorum yaaawww

hoşgeldintatlı hamiş Oğlumun şişliği küçülüyor şşükür bende iyi sayılıırım saol tatlım.Sen nasılsın nasılsınız

Leylam123

Arkadaşlar leylam arkadaşımız hem sağlıklı hayırlı bir bebek hemde eşinin işiyle alakalı bir niyet için dua okutmak istiyor.

1001 Ayetel Kürsi

Kalan:1001

Feryalnur

1001 Ayet-El Kürsi

Asbelove

1001 Ayet-El Kürsi

Dualara az daha asılalım bakalım..bitirelim listeyiii

Muhat başka bir topikte mental aritmatik eğitimi aldığını yazmışsın.
Benim oğlum 5,5 yaşında.Bu sene okula başladı.
Durumumuz müsait olsa bu sene gönderecektik.
Ama seneye inşallah düşünüyoruz.
Bu kursun bir yaş aralığı var mı ve de gerçekten yararlı bir kursmu?

evet mental aritmatik eğitmeniyim ayrıca. bu eğitimi ne kadar küçük yaşta alırsa p kadar faydalı. fırsatın varsa bu yıl yolla derim. çocuk beyninin 2 tarafını da daha etkili kullaıyor, okuduğunu unutöuyor,( lisede formül ezberleme gibi derdi de olmaz) hızlı okur ve okuduğunuda anlar. eger hiperaktifse çocuğun onların da biraz dinginleşmesini sağlıyor.ilk aydan sonra tek başına ödevlerini yapmaya başlıyor. yani iyi bi eğitimciden alırsa süper bişi.

en uygun yaş ne zaman okuma yazma bilmesi gerekiyor değil mi.Peki ücretler ne kadar aylık mesela.

en uygun yaş ne zaman okuma yazma bilmesi gerekiyor değil mi.Peki ücretler ne kadar aylık mesela.

7. sınıfa kadar gidebilir. yaşadığınız ile göre fiyat dğişir. küçük şehirdeysen 1000 tl civarındadır. 10 ay taksit yaparlar ayda 100 tl odersiniz. gerçekten iyi bi eğitmenden alın. lise mezunları vermeye başladı bu eğitimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…