RainbowColors ve arkadaşlarının umut dolu yolculuğu

Hoşgeldin canım geçmiş olsun doktora mı gitsen acaba canım ???

kuzum seni atlamayalım lütfen duanın zamanı mı olur bak hem ben senin adına okudum okunsun işte...bu arada evet artarsa doktora gitcem artık

gümüşüm hemen doktora git çatlak zedelenme felan olabilir. önce test yaptır kanda çıkar zaten

ablacım sanırım beni de yazmışsın ama beni esgeçebiliriz daha acil ihtiyacı olan arkadaşlar var benim yerime onlara okuyalım
geçmişi okuyup geliyorum

Selam kızlar. Nasılsınız ? Bende idare ediyorum işte. Yarın 12.30 da doktor kontrolüm var heyecanlıyım
gümüş geçmiş olsun, umarım önemli birşey değil. Dirsek çok acır yaa, sen bi doktora göstermeden neyin ne olduğu anlaşılamaz gibi geliyo bana.

Ablaaaa ben dün gece 160 tane okudum. Sen kaydedersin.

kızlar ya habibte diğer topikteyazmış okudum moralim çok bozuldu eşiyle sorunları varmış morali çok bozuk artık bu siteye giremiyeceğim falan demiş ya habibtemiz yaaaa gitme

habibtem lütfen hemen karar verme, her evlilikte olur böyle şeyler...kolay mı öyle bitti deyince bitirmek...gel buraya lütfen gitme bak zaten yapayalnızsın gurbet ellerde iyice kafayı yersin, biz varız kuzum gel dertleşelim ama nolur gitme valla küserim sana habibtem benim

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz hepiniz nasılsınız bugün ben normalde çok erken kalkan biriyim bugün sabah koltukta sızmışım daha yeni uyandım ne uykusu bu anlamadım gitti :) ilk defa böyle oldu ve hala şoktayom uyandığımda hava karanlık görünce :)

allpin cnm yazdıklarını okudum çok kötü oldum yaaa,canım aşağıda ismin görünüyor lütfen iyi olduğunu yaz...
yaşamak istemiyorum falan yazmışsın cnm olur mu öle şey...
her şerde bir hayır vardır bırakma kendini...
dur bakalım önce ne olacağını bir gör ona göre kararlar alırsın...
hakkında herşeyin hayırlısı olsun tatlım,lütfen kendine dikkat et,canının kıymetini bil ve önce ben ve benim sağlığım de...
kendini yıpratma nooolur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…