- 30 Ekim 2012
- 868
- 45
- 48
- Konu Sahibi RainbowColors
-
- #12.501
Canım nasılsın?Yazdın mı görmedim ama annen nasıl oldu?Umarım iyidir
kırık yokda belki çatlak fln vardırGümüşcüm geçmiş olsun inşallah kırık falan değildir.Yelek giydirseler bile sakıncalı diye biliyorum ben
Canım benim çok sağol. Daha iyi,İyileşmesi zaman alacak. Olsun sonu iyi olsunda...
Sen nasılsın??
kırık yokda belki çatlak fln vardır
ya ağrıyı çekicem ya bebekten vazgecicem
test yapıyım ben kanda cıkarmı 9gün var cıkmaz dimi
bakıyım ağrım artarsa gidiyim napımOzaman sen git doktora madem çok ağrın var.Doktorada söyle hamile olma ihtimalim var diye onlar ne yapman gerekiyorsa sana söyler canım
Hoşgeldin canım geçmiş olsun doktora mı gitsen acaba canım ???
canım Allah kabul etsin ama ben sıramı başka bir zaman almak istiyorum ablam duy sesimi beni atlayalım batlar satlar zartla karıştı :)
özoooooooooooommmmmmm çokmu üşüttün ya iyice bir ısıtsan kendini kıyamam sana minik kuşum
kızlar kaynoşun banyoda düştüm sol kolum hiç hareket ettiremiyorum dirseğimi peteğe çarptm tam kemik geldi şişti ama kırık yok dedi kaynoş ama benm ağrım var kıvıramıyorum kolu hastaneye gitsem röntgen cekerler diyorum napsamki ağrıyo kolumröntgende yelek fln giydiriyolarmı:18::18::18:
bakıyım ağrım artarsa gidiyim napım
İyi akşamlar hoşgeldin aramızaaaa
kızlar ya habibte diğer topikteyazmış okudum moralim çok bozuldu eşiyle sorunları varmış morali çok bozuk artık bu siteye giremiyeceğim falan demiş yahabibtemiz yaaaa gitme
teşekür ederim, güzelmiş burası da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?